Venera u sinastriji – uporedni horoskop

 

Ćao Tarot bebice! Danas nam Ivana Poposka piše o Veneri u sinastriji. Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želite da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

Kada je sinastrija u pitanju, neizostavan deo u analizi predstavljaju pozicija i aspekti Venere. Venera je planeta koja svojom simbolikom dovodi do sklada koji se manifestuje u zavisnosti od znaka i polja u kojem se nađe, takođe od njenog položaja zavisi kakve emocije će vam se buditi u toku odnosa sa partnerom. Kada je u povoljnim aspektima, harmonija je ono što će biti njena glavna odlika, a kada se nađe u lošim, može postati preterano manipulativna što se može manifestovati vrlo suptilno.

Znajući da se Venera smatra planetom ljubavi i romantike, treba pogledati u kojoj kući partnera se nalazi vaša, i obrnuto, u kojoj kući vaše natalne karte pada Venera vašeg partnera.

Venera u prvoj kući

Kada partnerova Venera pada u vašu prvu kuću možete očekivati da kod partnera naiđete na fizičke ideale kojim težite. Moguće je da će vas partner privući svojim šarmom i ličnošću, pa ćete njegove osobine osetiti kao vrlo bliske sebi. U odnosu može doći do jačanja vašeg duha, identiteta, kao i izvlačenje vaše emotivne strane na površinu.

Venera u drugoj kući

Kada Venera pada u vašu drugu kuću nadajte se jačanju duhovnog i unutrašnjeg emotivnog stanja. Partnerova Venera na ovoj poziciji doneće vam neophodnu stabilnost koja će rezultirati jačanjem duhovne i materijalne sfere života. Sa partnerom možete promeniti vaš sistem vrednosti, kao i pogled na sebe i svet oko sebe.

PREPORUČUJEMO ZODIAC MAJICE

Venera u trećoj kući

Kada se Venera nađe u vašoj trećoj kući, očekujte svakodnevni podsticaj na zabavu, druženje i putovanja. Partner na vas može delovati intelektualno stimulativno, pa se nemojte začuditi ako se ”preterano” budete otvorili prema njemu. Partner vam može ujedno biti i najbolji prijatelj pred kojim nećete imati tajne.

Venera u četvrtoj kući

Kada partnerova Venera padne u vašu četvrtu kuću pri samom upoznavanju probudiće vam se emocije koje se vezuju za sigurnost i dom. U partneru ćete videti osobu koja može pothraniti vašu potrebu za ” mirnom lukom”, nekoga sa kim ćete poželeti da osnujete porodicu i ostvarite potomstvo. U nekim trenucima, partner vam može delovati kao da je preterano zaštitnički nastrojen prema vama, te možete osetiti određenu dozu revolta.

Venera u petoj kući

Ako se partnerova Venera nađe u vašoj petoj kući, sve ono što za vas predstavlja ljubav i romantiku, naći ćete u njemu. Ovo je jedan od indikatora jake zaljubljenosti i zanosa. Odnos između vas i partnera može biti izuzetno produktivan kroz bogat ljubavni odnos.

Venera u šestoj kući

Ako partnerova Venera pada u vašu šestu kuću može da se desi da ste ga upoznali na poslu ili ste napravili kontakt pod nekim zvaničnim okolnostima. Šesta kuća nosi simboliku rada i zdravlja, pa na ovim poljima možete očekivati podstrek od partnera. Možete napraviti i dobru poslovnu saradnju zajedno ili započeti biznis.

PREPORUČUJEMO LOVE PAKET

Venera u sedmoj kući

Kada se Venera nadje u sedmoj kući, daje jedan od glavnih indikatora braka. Sve što ste ikada zamišljali o idealnoj verziji braka, sa partnerom čija Venera pada u vašu sedmu kuću možete ostvariti. Moguće je da će harmonija i lakoća vašeg odnosa biti presudna za odluku o stupanju u brak što će vam doneti izlazak u javnost i mnoštvo kontakata.

Venera u osmoj kući

Venera u osmoj kući donosi jaku seksualnu privlačnost između partnera koja se oseća pri prvom susretu. Osim elektriciteta, moguće je da će vas partner navesti da dublje zađete u sebe i preispitate se. Otkrivanje dubljih delova, kao i suočavanje sa eventualnim strahovima, može biti veoma blagotvorno.

Venera u devetoj kući

Sa Venerom u devetoj kući možete doživeti momente prosvetljenja sa partnerom. Podsticanje duhovne strane i lične filozofije, sa ovim položajem Venera, dobija nov pravac. Možete uživati u zajedničkim putovanjima, istraživanju i učenju sve kroz zajednički duhovni rast.

Venera u desetoj kući

Kada Venera pada u vašu desetu kuću, partner na vas može delovati veoma podsticajno kada je reč o polju karijere. Može se desiti da zajedničkim odnosom dovedete sebe do određenog društvenog statusa kojem težite. U slučaju da se zajedno u poslu, partner vam može biti izuzetno važan u vašem napredovanju na ovom polju.

Venera u jedanaestoj kući

Kada se Venera nadje u jedanaestoj kući, moguće je da ste se vi i partner upoznali preko prijatelja. Izlasci, druženje, masa prijatelja, sve ovo je karakteristično za vas odnos. U ovom tipu veze dolazi do razvijanja vaše društvene i humanitarne strane.

Venera u dvanaestoj kući

Sa Venerom u dvanaestoj kući otkrivamo često skrivene ili tajne ljubavne veze. Podsticaj na tajne i misteriozne događaje može da bude vrlo primamljiv, ali samo u slučaju da ste spremni da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Partner vas vodi kroz svet mašte i otkriva vaše skrivene delove podsvesti.

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

ČITAJTE JOŠ
ŠTA VAM PORUČUJU PLANETE U PETOJ KUĆI PARTNERA
SEKS MAGIJA: IZABERI KRISTAL, IZABERI ORGAZAM
7 ETERIČNIH ULJA ZA 7 ČAKRI