Uporedni horoskop: Planete u sedmoj kući

 

Ćao Tarot bebice! Danas nam Ivana Poposka piše o planetama u sedmoj kući u sinastriji. Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želite da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

Početak sedme kuće u astrologiji označava descendent, tačku koja je suprotna podzanaku. Kako podznak i prva kuća predstavljaju nas, našu pojavu i način na koji se predstavljamo, tako descendent predstavlja našeg potencijalnog partnera i druge ljude. Sedma kuća, pored pete, jedna je od najvažnijih u tumačenju sinastrije, a u zavisnosti od planete koja se nađe u njoj, dobijamo uvid kakav tip partnera će nas privući i kakav partner nam je potreban kako bismo zadovoljili potrebu za onim za čim tragamo.

Sunce u sedmoj kući

Osobe sa Suncem u sedmoj kući tražiće partnera koji može da potvrdi i pojača njihov identitet. Potreban im je snažan partner koji može da im pruži podršku u svim sferama života. Osobe sa Suncem u sedmoj kući često ostvaruju svoju ličnost kroz bračni odnos i brak smatraju svojim najvećim uspehom zbog količine sreće koju u njemu osećaju.

Mesec u sedmoj kući

Kada je Mesec u sedmoj kući osoba emotivne potrebe ispunjava u bračnom odnosu. Kod izbora partnera često vrši duboku analizu kako bi zaštitila svoju nežnu stranu. Obično traže nekoga ko može da im ulije sigurnost u sebe i u partnerski odnos, nekoga ko im može postaviti stabilne osnove za porodični život. Zbog prirode Meseca, osoba može biti popustljiva prema partneru.

Venera u sedmoj kući

Venera na ovoj poziciji traži od partnera da bude obožavana, kao i da od njega dobija konstantno pokazivanje naklonosti. Partnerova estetika im je bitna, i moguće je da će ona biti prva koju će zapaziti. U partnerstvu se nada harmoničnom odnosu, punom senzualnih momenata. Privlači ih šarmantan i bajkovit početak veze zbog čega mogu delovati plitko.

PREPORUČUJEMO KNJIGU VODIČ ZA VEŠTICE

Merkur u sedmoj kući

Intelekt je ono što ove osobe traže da uoče kod partnera. Mentalno zavođenje je ključ do njihovog srca, pa njima treba prići pametno, stimulišući njihove vijuge. Privući će ih inteligentan i elokventan partner sa kojim će moći da dele svoje ideje o životu. Mogu biti kritički nastrojeni u pokušajima da održe mentalnu igru, pa se nemojte začuditi ako vam na momente zazvuče grubo.

Mars u sedmoj kući

Osobe sa Marsom u sedmoj kući traže partnera koji će aktivno učestvovati u njihom životu. Oni život vide kao arene u kojima se bore, pa im je potreban neko će ih u tim borbama konstantno pratiti. Akcija je ono što karakteriše ove osobe, pa im više odgovaraju osobe koje su u odnosu spremne da adekvatno odgovore na njihovo preuzimanje inicijative.

Jupiter u sedmoj kući

Za osobe sa Jupiterom na ovom položaju može da se kaže da im partnerski odnosi idu od ruke. Njihova prirodna potreba za održavanjem odnosa skladnim univerzalan je recept za sreću. Traže nekoga ko će im pomoći da dožive ekspanziju i prošire vidike kad su bračni odnosi u pitanju. Nesebični su i umeju da spuste loptu ukoliko je to potrebno.

Saturn u sedmoj kući

Najveća lekcija koju osobe sa Saturnom u sedmoj kući treba da nauče jeste kako da pruže sreću u odnosu sa drugima. Zbog nedostatka ravnoteže na ovom polju, mogu delovati distancirano i hladno, pa im bolje pristaju zreliji partneri. Potrebno je strpljenje kako bi njihova unutrašnja priroda došla do izražaja nakon čega postaju izuzetno lojalni partneri. Često bivaju privučeni osobama prema kojima imaju karmički dug.

PREPORUČUJEMO ZODIAC CHOKER

Uran u sedmoj kući

Nekonvenvencialna priroda Urana osobama sa ovom pozicijom daje traganje za neobičnim partnerima koji im mogu pomoći u njihoj misiji razbijanja dogmi i traganju za idealima. U odnosu, ovo osobe će iziskivati vreme za sebe što neodgovarajućem partneru može delovati uvredljivo ili čudno. Mogu biti privučeni partnerom različite veroispovesti ili nacionalnosti.

Neptun u sedmoj kući

Neptun u sedmoj kući navešće vas da idealizujete partnera i da u njemu tražite ”onaj deo koji vam nedostaje”. U partnerskim odnosima možete biti skloni sindromu ” ružičastih naočara ”, što vas može dovesti do razočarenja u nekom trenutku. Potrebno je zrelije pristupiti odnosima, i detaljnije obratiti pažnju na to skim stupate u iste.

Pluton u sedmoj kući

Sa Plutonom u sedmoj kući može da se desi da vas privuče partner koji će okrenuti vaš život naopako. Imate podsvesnu potrebu za nekim ko će detaljno reformulisati vaš pogled na partnerski odnos, pa i ceo život. U nekim slučajevima vaša samodovoljnost i samostalnost mogu negativno uticati na partnera, sve do momenta dok ne bude potpuno siguran u vaše namere.

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

ČITAJTE JOŠ
RITUAL ZA VRAĆANJE ZLA
ZNAKOVI ZODIJAKA KOJI IMAJU NAJJAČE MAGIJSKE SPOSOBNOSTI
HOROSKOP ZA POČETNIKE: ASPEKTI U NATALNOJ KART