Tizer za knjigu: RITUAL ZA POVEĆANJE ZARADE

 

Ćao Tarot bebice! Podeliću jedan ritual iz knjige Vodič Za Moderne Veštice. Ovo je idealan ritual za sadašnji period jer je počelo lepo vreme!  Cela knjiga je podeljena na dve celine. Prva celina obrađuje sve osnove magije da bi znala zbog čega koristiš određene sastojke, boje, materijale. Druga celina je praktičnog karaktera i tu imamo 50 originalnih i promišljenih rituala koje sam osmislila za vas. Kada kroz istraživanje i praksu savladaš sve osnove magije, moći ćeš i sama da stvaraš rituale i unapređuješ ličnu magijsku praksu.

SASTOJCI:

Živo drvo oraha, lešnika ili masline,

Devet novčića,

Ulje cimeta ili pomorandže,

Lopatica (može i velika kašika ako nemaš lopatu).

RITUAL:

Ovaj ritual radiš kada želiš da povećaš šanse da dobiješ povišicu kada je budeš tražila. Želiš da uradiš ritual bar mesec dana pre nego što zatražiš povišicu. Pre izvođenja rituala pronađi odgovarajuće drvo (ne može bilo koje da bude nego baš jedno od tri navedena).

Ritual se izvodi se na zoru mladog Meseca. Tog ranog jutra (što ranije, tipa pola pet ujutru) ponesi sve sastojke do izabranog drveta. Ako je mlad Mesec u tvom znaku to je izuzetno povoljno vreme.

Prvo treba da otvoriš energetski krug. Ritualni krug praviš hodanjem oko drveta u smeru kazaljke na satu dok zamišljaš snažno energetsko polje zaštite. Sedi na zemlju i meditiraj par minuta sa fokusom na disanje da se smiriš i nađeš svoj centar. Diši polako i duboko. Udišeš na nos, izdišeš na usta. Broji svaki uzdah i izdah. Kada stigneš do tridesest možeš da prestaneš. Ako ti je potrebno više slobodno meditiraj duže. Magija je pre svega intuitivna praksa i treba da radiš ono što osećaš da ti prija.

PREPORUČUJEMO VODIČ ZA VEŠTICE

Potom ćeš svih devet novčića namazati uljem cimeta. To radiš kružnim pokretima u smeru kazaljke na sata. Mažeš ih sa jasnim fokusom i namerom. Ako ti pomaže izgovaraj naglas kao mantru. Na primer: Dobijam povišicu koju zaslužujem.

Kada namažeš sve novčiće treba da ih zakopaš ispod svog drveta manifestacije (u podglavlju Magija biljaka je sve ovo objašnjeno). Ne moraš da kopaš dva metra u dubinu, ali je važno da budu dovoljno duboko da ih ne otkrije kiša. Nekoliko centimetara je dovoljno. Zakopala si simbol bogatstva ispod drveta manifestacije. Kako Mesec bude rastao, tako će i tvoje šanse da uvećaš zaradu.

Možeš da zatvoriš ritualni krug. To radiš na isti način kao i kada si ga otvarala, samo ovaj put hodaš u smeru suprotno od kazaljke na satu.

Tvoj ritual je završen.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
NAJBOLJI DANI ZA POKRETANJE BIZNISA PREMA MAGIJI
ŠTA TVOJ MARS OTKRIVA O STILU ZAVOĐENJA
ZNAKOVI EZOTERIJE I MAGIJE U NATALNOJ KARTI