Šta vam poručuju planete u petoj kući partnera

 

Ćao Tarot bebice! Danas nam Ivana Poposka piše o astrologiji i sinastriji. Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želte da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

Peta kuća predstavlja kuću plodnosti i zbog simbolike znaka Lava povezana je sa uživanjima i zadovoljstvima. Peta kuća pokazuje način na koji kreiramo život i našu stvaralačku moć. Takođe, pokazatelj je ljubavnog života, talenata, potomstva i može da se tumači kao kanal Božanske ljubavi i energije. Dakle, kako je peta kuća kuća stvaranja, u sinastriju je važna zato sto indikuje kako će odnos nas i partnera biti kreiran i šta ćemo jedan u drugom buditi. Pogledajte koje vaše planete padaju u petu kuću partnera i obrnuto, koje partnerove planete se nalaze u vašoj petoj kući.

𝑆𝑢𝑛𝑐𝑒

Ukoliko se Sunce nađe u petoj kući, od partnera možete očekivati podršku u svim segmentima vašeg života. Podsticaće vas da se usavršavate na ličnom planu i da poradite na svom kreativnom potencijalu. Zbog jakog osećaja topline možete biti strastveno zaljubljeni u njega, ali i popustljivi. Pojačavaće pozitivne osobine vašeg identiteta i pokrenuće u vašem životu niz pozitivnih dešavanja.

𝑀𝑒𝑠𝑒𝑐

Mesec koji pada u petu kuću partnera budi u vama zaštitnički nagon i razvija vam emotivnu stranu. Ako je Mesec u ovom polju ugrožen, može vas podsticati da se više bavite svojim slabostima i manama što može dovesti do nesigurnosti. Partner na neki način uvek ostaje veran, i u slučaju da vezi dođe kraj. U horoskopu žene budi se majčinski instinkt, a u oba slučaja razvija se osećajnost i intuitivnost.

PREPORUČUJEMO LOVE PAKET

𝑉𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎

Za mnoge, ovo je najidealnija planeta koja može da se nađe u kući partnera zbog apsolutnog slaganja Venere sa petom kućom, očekujte obilje zadovoljstva, uživanja, strasti i opštu prijatnost kada ste u društvu partnera. U startu ćete osetiti ogromnu privlačnost jedno prema drugome jer ova pozicija je ona koja se sreće kod srodnih duša.

𝑀𝑒𝑟𝑘𝑢𝑟

Sa Merkurom u petoj kući partnera možete videti kao učitelja, gurua ili nekoga čije reči vas podstiču da promenite pogled na ljubav. Ako partnerov Merkur pada u vašu petu kuću očekujte mnoštvo kreativnih dešavanja. Partner će vas uvek podsticati na akciju i analizu vaše veze, ulagaće u iskazivanje ljubavi, pa će vam ovo posebno odgovarati ako ste tip koji logički pristupa romantičnim vezama.

𝑀𝑎𝑟𝑠

Još jedan indikator strasti u sinastriji je kada se partnerov Mars nađe u vašoj petoj kući. U ovoj kombinaciji nema dileme da li postoji privlačnost, međusobni afiniteti su jasni i izraženi konkretnom akcijom. Partner vas može podsticati da preuzmete inicijativu u odnosu. Ako je u pitanju ženski horoskop, a Mars pada u petu kuću najizvesnije je da će on biti oličenje njenog muškog ideala.

PREPORUČUJEMO ZODIAC MAJICE

𝑆𝑎𝑡𝑢𝑟𝑛

Saturnovska priroda može vas u isto vreme i privući i odbiti, ali izvesnije je da će vas neko čiji Saturn pada u vašu petu kuću odbiti. Veza može biti naporna i zahtevna zbog nedostatka empatije i strpljenja osobe čiji je Saturn. Sa druge strane, može da se desi da osoba sa Saturnom ulaže napor da bi privukla pažnju partnera kao i da održi interesovanje u odnosu. Sve u svemu, ovakva kombinacija zahteva uzdržanost, odricanja i konstantano preispitivanje.

𝑈𝑟𝑎𝑛

Ovo može biti iznenadno poznanstvo ili iznenadna romansa. Ako partnerov Uran pada u vašu petu kuću, moguće je da ste bili zauzeti kada ste ga upoznali ili ste se sreli na nekom neobičnom mestu, pod čudnim okolnostima. Sa ovakvom pozicijom Urana u sinastriji, ljubav dobija nove dimenzije. Pomeraju se granice u životu i partner vam podstiče originalnost i inovativnost na svim poljima. U nekim slučajevima prijateljski odnos je izvesniji od ljubavnog.

𝐽𝑢𝑝𝑖𝑡𝑒𝑟

Jupiter kao predznak srećnih dešavanja jedan je od glavnih pokazatelja trajnosti i uspešnosti odnosa, pogotovo kad se u sinastriji nađe u petoj kući partnera. U odnosu će se osećati zadovoljstvo i radost i jedno drugo ćete podsticati na uspeh. Sa ovom kombinacijom, odnos koji imate sa partnerom će vas dovesti do ekspanzije na svim životnim poljima.

𝑁𝑒𝑝𝑡𝑢𝑛

Može da se desi da vam partner deluje poput enigme i da nikada niste načisto sa njegovim namerama. Fantazije, idealizovanje, inspiracija ali i razočarenja su nešto što se svakako može javiti u kad je ova kombinacija u pitanju. Najbolje je kada se nađe u odnosu dva umetnika, jer tada dolazi do uzajamnog podsticanja kreativnosti i stvaralaštva.

𝑃𝑙𝑢𝑡𝑜𝑛

Pluton u petoj kući u sinastriji jedan je od pokazatelja karmičkih veza. Osetićete dubinu i povezanost pri prvom susretu koja lako može da preraste u izazovan odnos pun lekcija i prepreka. Dramatičnost i strastvenost su takođe jedan od načina na koji se izražava ovaj odnos. Morate biti spremni da se suočite sa povremenim naporima koji se rešavaju disciplinom i od kojih ne treba da bežite.

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
NUMEROLOGIJA: IZRAČUNAJTE VAŠ SUDBINSKI BROJ
SEKS MAGIJA: IZABERI KRISTAL, IZABERI ORGAZAM
RAZLIKE IZMEĐU ZAPADNE I ISTOČNE ASTROLOGIJE – ĐOTIŠ