Šta ti donosi godina u znaku Pacova?

 

Ćao Tarot bebice! Danas nam Ivana Poposka piše o Veneri u sinastriji. Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želite da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

Kao prvi znak kineskog zodijaka, znakom Pacova otpočinje novi lunarni ciklus koji traje 12 godina. Simbolika Pacova donosi sa sobom opšte blagostanje i materijalno bogatstvo. Zbog inteligencije koja prati Pacove, ova godina nam donosi traganje za istinom na neobičnim mestima kroz neuobičajene načine koji iziskuju korišćenje uma da bi se došlo do rešenja. Kako je pacov životinja koja se mahom kreće noću, sa sobom nosi simboliku tame koja se odnosi na podsvest i istraživanje po skrivenim delovima sebe. Element Pacova je Metal, pa se ova godina naziva godinom Metalnog Pacova. Karakteristike metala su neprobojnost i snaga, te govoreći o ovoj godini, svi mogu očekivati porast ambicija kroz porast unutrašnje snage.

Lunarni ciklus je započeo 25. Januara ove godine, i trajaće do 11. Februara 2021. U daljem tekstu pročitajte šta godina Pacova donosi vašem znaku.

Pacov

Ovo je vaša srećna godina! Očekuju vas promene u duhovnom, kao i materijalnom svetu. Imaćete uspeha u svemu čega se latite. Novi lunarni ciklus donosi vam nalet pozitivne energije i elana za red, rad i disciplinu. Stavite akcenat na nove ljude, navike, ideje, a sve one što vam ne služi odstranite iz svog života.

Bivo

Ovo je godina u kojoj ćete biti fokusirani isključivo na sebe. Radićete na svom fizičkom i psihičkom zdravlju, kao i na nadograđivanju vaših kvaliteta. U slučaju da imate bilo kakvih problema, godina u znaku Metalnog Pacova vam donosi njihovo brzo i lako razrešenje.

Tigar

Imaćete utisak da se stvari događaju brže nego što ste do sada navikli. U ovoj godini predstoje vam promene i niz događaja koji nećete moći da kontrolišete. Dolazi do čišćenja podsvesti i na površinu izlazi sve ono što duboko u sebi krijete. Energija godine u znaku Pacova vam daje mogućnost za konstantan rad na sebi na najvišem nivou.

PREPORUČUJEMO ZODIAC CHOKER

Zec

Okrenuti ste ka spoljašnjem svetu i svojoj okolini. Inspiracije vam dolazi iz vama nepoznatih izvora i gura vas napred. Težićete da se odvojite od ustaljenih obrazaca i načina življenja, pa budite spremni na nepredvidljivu godinu. Burne promene i turbulentan period može vam delovati filmski.

Zmaj

Bićete motivisani da izgradite svoju karijeru i podignete svoj status na društvenoj lestvici. U ovome vam pomaže energija Metalnog Pacova. Bićete prosperitetni zbog inovativng i vizionarskog načina gledanja na sebe i svet oko sebe. Cilj je ostati energičan uprkos svim mogućim izazovima.

Zmija

U ovoj godini događaja vam se promena koja je direktno povezana sa vašom filozofijom življenja. Prijaće vam odmor i samoća, kao i tišina u kojoj ćete detaljno preispitati sebe i šta je ono ka čemu težite. Godina pred vama vam donosi priliku za duboku samoanalizu koja vam je bila potrebna svih ovih godina.

Konj

Godina Metalnog Pacova vam donosi priliv novca iz neobičnih izvora. Otvorite svoj um i telo kako ne biste pravili energetske blokade koje vas mogu dovesti do frustriranosti. Poradite na svom strpljenju i probajte da preusmerite svoj nemiran duh.

PREPORUČUJEMO BABY WITCH PAKET

Koza

U ovoj godini ste fokusirani na partnerstva i ljubav, i ovo polje vam odvlači najviše pažnje. Imate želju da se ustalite i da osnujete zajednicu. Kreativnost vam ne manjka pa će sve čega se dotaknete biti uspešno. Obratite pažnju na snove.

Majmun

Vama je fokus na poslu i nadograđivanju u ovoj sferi. Godina Pacova vam donosi još prilika i mogućnosti za razvijanja onoga što radite. Zacrtajte sebi konkretne ciljeve i krenite postupno u njihovo ostvarivanje. Može vam delovati kao da previše radite, ali budite sigurni da rezultati neće izostati.

Petao

Prštite od kreativnog potencijala i ideja. Godina Metalnog Pacova vas ohrabruje da date sve od sebe u borbi za ostvarenje snova. Ljubav prema sebi dovešće vas do toga da čuvate sebe od pogrešnih, te da radije donosite mudre izbore koji će rezultirati uspehom.

Pas

Godina u znaku Pacova od vas zahteva da budete maksimalno prilagodljivi svim situacijama u kojima ćete se naći, ovo se pogotovo odnosi na polje karijere ili školovanja. Disciplina i temeljan rad, kao i sposobnost snalaženja može vam olakšati ostvarivanje ciljeva koje ste sebi zacrtali.

Svinja

Prošla godina je bila ona u kojoj ste postali svesni svog potencijala, ali i svojih limita. U ovoj se savetuje da mudro postupite na osnovu onoga što ste o sebi naučili. Imaćete želju da se družite, ostvarujete nove kontakte, ali i da konkretizujete neke stvari u svom životu.

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

ČITAJTE JOŠ
RITUAL ZA VRAĆANJE ZLA
MAGIJA MESECA I NJEGOVE FAZE
NUMEROLOGIJA ZA 2020 – GODINA BROJA ČETIRI