Šta retrogradni Merkur u Ribama donosi tvom znaku

 

Ćao Tarot bebice! Danas nam Natalija Hodžić piše o delovanju retrogradnog Merkura u znaku Riba. Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želte da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

Pred nama je još jedan period retrogradnog Merkura, ovoga puta u Ribama. Ovaj retrogradni hod traje sve do 10. marta pa bi bilo poželjno da budemo spremni za sve zavrzlame koje retro Merkur nosi. Ovo su periodi koje ne volimo, kada pored problema sa kašnjenjima, internetom, tehnikom, mejlovima i porukama imamo i ona ozbiljna emotivna previranja koja nosi Merkur u Ribama.

Ovaj retro Merkur nas vraća u prošlost, u sve neizgovorene i teško preživljene ljubavi. Ovo su pogodni dani da stanete ispred nekoga koga ste mnogo voljeli i to mu kažete u lice. U ovom periodu se vraćaju bivši i bivše, ali Ribe predstavljaju i neke druge teme, ne samo one ljubavne. U kojoj god vam je kući trenutni tranzit Merkura, ta oblast traži dodatnu provjeru.

Ovaj retro Merkur iskoristite za čitanje poezije, duhovnih i religioznih knjiga i bavljenje psihologijom. Zavirite unutar sebe i proučavajte duboko potisnute strahove i neispunjene emotivne želje.

OVAN

Očekuje vas vrlo naporan period i često ćete biti ljuti i napeti. Stalno ste pod pritiskom i niste sigurni ni u jednu odluku koju donesete. Možda ste bili izloženi nekoj novoj duhovnoj energiji prošle godine, i ako je tako, istražujte ih i to bi moglo da vam dovede nove ljude i kontakte. Produbite veze sa novim prijateljima ili kolegama jer oni predstavljaju budućnost koju ćete graditi u narednih par godina.

BIK

Ovaj retrogradni Merkur vašem znaku donosi pojačanu energiju. Baš zbog toga bićete glavni oslonac svojim prijateljima u ovim danima retro Merkura. Za vas lično, važno je da razmislite kuda ide vaš put, šta je vaša životna vizija i u kojem pravcu želite da se vaš život odvija. Odbacite sve što vam više nije važno i dopustite sebi da sanjarite. Vizualizujte svoje snove, želje i ciljeve.

BLIZANCI

Blizance očekuje težak period u kojem će mnogi njihovi nedostaci doći do izražaja, naročito na poslovnom planu. Vraćaju se nedovršeni projekti iz prošlosti, ali više nema nazad. Preuzmite odgovornost za sve što se događa, vjerujte svojoj intuiciji i hrabro naprijed. Takođe, sklapanje novih poslovnih partnerstava bi moglo da vam donese nove prilike, posebno ona partnerstva koja podstiču putovanja u inostranstvo.

PREPORUČUJEMO LOVE SPELL SVEĆU

RAK

Loša komunikacija može da donese probleme u odnosima, naročito na poslu. Energiju crpite iz kreativne i duhovne prirode i ne dozvolite da vam je uprljaju toksične vibracije okruženja. Malo se osamite, izolujte i razmislite o sebi. Slušajte svoju intuiciju koja vas mudro može izvesti iz svake situacije.

LAV

Lavove u vrijeme ovog retro Merkura očekuju dileme i preispitivanja. Ako je moguće, odložite važne odluke za neko pogodnije vrijeme. Dopustite sebi da se predate i stopite sa drugom osobom. Duboko partnerstvo sa jednom osobom otvara vam mnoga vrata, a samim tim i druge vrste partnerstva, uključujući blisko prijateljstvo i posao.

DJEVICA

Svima nam je retrogradni Merkur težak, ali vaše frustracije će biti posebne. Vi ćete najteže podnijeti ovaj retro Merkur. Ovoga puta, vaš vladar može prouzrokovati konflikte u emotivnim odnosima, a ne treba ni da se začudite ako bivši partner zakuca na vrata. Ne popuštajte pred iznenadnim i neobjašnjivim osjećajima, sačuvajte granice oko sebe. Zaplešćete se u rizične odnose iz kojih nećete znati kako da izađete. Karma donosi kaznu iz prošlosti. Vi volite red, a u ovom periodu ravnoteža ne postoji.

VAGA

Na polju karijere očekuje vas zbrka, haos i napetost, a mogući su i finansijski troškovi. Imaćete malih zdravstvenih problema, zato ojačajte imunitet. Teškoće u odnosima potpuno će poremetiti vaš život, ali ne dozvolite da kažete ili uradite nešto zbog čega ćete se kasnije sigurno kajati. Boravak u prirodi može da vam povrati balans.

PREPORUČUJEMO BABY WITCH PAKET

ŠKORPIJA

Ovaj retrogradni Merkur vam otvara vrata prošlosti i vraćaju se stare, zaboravljene ljubavi. Otkrivate svoju novu intimnu i emotivnu stranu. Na poslu vas očekuje prijatan period jer ćete imati sjajne ideje i kreativnu energiju. Slušajte svoju intuiciju, jer vas samo ona može odvesti u pravom smjeru.

STRIJELAC

Ovaj retrogradni Merkur vašem znaku donosi nevjerovatnu zabavu jer ste pod zaštitom vašeg vladara, Jupitera. Vama ovaj retro Merkur ne može ništa loše da donese. Pružite sebi dodatan odmor i uživanje sa dragim ljudima. Ne tražite kod sebe greške i izbjegavajte sukobe. Uspostavite temelje mira koji će vam pomoći da se zbližite sa sobom.

JARAC

Očekuje vas više borbi, rada i napora, ali to vama nije strano. Ovo je idealan period za sticanje novih znanja i fokusiranje na nešto korisno što će vam skrenuti misli sa negativnih stvari, a istovremeno će donijeti poboljšanje na raznim poljima. Usred opterećenja, prijaće vam opuštajući razgovori sa dragom osobom.

VODOLIJA

Vodolije neće nešto naročito osjetiti ovaj retrogradni Merkur u znaku Riba. Biće kreativne i konačno će završiti neke stvari koje već dugo odlažu. Ali, budite oprezni kada su u pitanju finansije i ne donosite velike i dugoročne odluke. Pustite da vas intuicija vodi. Postoji mogućnost da ćete biti nezadovoljni i biće vam teško ugoditi, ali opustite se i polako završavajte stvari.

RIBE

Ribe mogu proći kroz pozitivne transformacije koje se odnose na porodične odluke, finansijske odluke i karijeru. Kad je Merkur retrogradan u svom znaku, efekti za taj znak su suprotni u poređenju s ostalim znakovima. Vaša intucija je nevjerovatno pojačana, pa ćete znati kako da spriječite izazove i izborite se sa mnogim teškoćama koje stvaraju sjenke retrogradnog Merkura. Više se odmarajte, posvetite se svojim željama i potrebama i boravite u prirodi.

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

ČITAJTE JOŠ
ZAŠTITA OD DEMONA
NUMEROLOGIJA ZA 2020 – GODINA BROJA ČETIRI
HOROSKOP ZA POČETNIKE: ASPEKTI U NATALNOJ KART