Šta o tebi govori faza meseca pod kojom si rođena?

 

Ćao tarot bebice! Danas nam Natalija Hodžić piše o mesečevim faama i kako naša natalna faza utiče na ličnost. Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želte da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

Mjesec ima veoma jak uticaj na ljudsku psihu, ali i sudbinu, prema tome je i Lunarni kalendar vrlo bitan. Mjesečev ili Lunarni kalendar broji 28 dana i podijeljen je na faze ili mijene. Shodno mjesečevim fazama, dobro je uskladiti i svoje akcije, pa tako započinjanje novih projekata ili ljubavnih veza nije dobro za vrijeme određenih lunarnih faza dok su neke druge faze izuzetno povoljne za uvođenje novih energija u život.

Ezoterici se pridržavaju lunarnog kalendara kada je u pitanju izvođenje rituala ili pravljenje amajlija. Određivanje ”srećnih” dana je vrlo jednostavno, pogledajte u kojoj lunarnoj fazi se nalazi Mjesec te pročitajte značenje te faze ali vodite računa da se prvi lunarni dan uvijek računa od mladog Mjeseca. Lunarni kalendar je bitan i u tumačenju natalne karte jer pored osobina mjesečevog znaka, svi dobijamo i određene osobine u zavisnosti od faze u kojoj se nalazio Mjesec u trenutku našeg rođenja.
Znanje u kojoj Mjesečevoj fazi ste rođeni može vam donijeti uvid u vaš karakter, emocije, ponašanja i motivaciju u životu.

PREPORUČUJEMO ZODIAC MAJICE

Mjesec ostaje u svakoj mijeni po tri i po dana.

Faza mladog Mjeseca

Počinje u noći bez Mjeseca jer se on ne primjećuje i ta faza traje svega nekoliko sati. Ipak, tada je čitava priroda izložena jakim uticajima Mjeseca. Ova faza je odlična za oslobađanje od loših navika i započinjanje nečeg novog. Ukoliko ste rođeni u ovoj fazi imate dječiju radoznalost i uzbuđenje za životom. Vrlo ste entuzijastični i često imate naviku da posmatrate život sa čisto subjektivnog gledišta.

Prva četvrtina

To je faza u kojoj je Mjesec još uvijek u fazi rasta, koja obično traje deset dana. Tada je pravo vrijeme da otvorite svoju dušu i razmislite o svemu što vas opterećuje. Ovo je vrijeme planova, građenja i akumuliranja energije. Pokušajte da se oslobodite crnih misli. Ovo je odlično vrijeme za planove i svakodnevne poslove jer smo tada najproduktivniji. Ako ste razmišljali o posjeti frizerskom salonu i skraćenju kose, ovo je idealno vrijeme za to jer postoji vjerovanje da ukoliko skratite kosu za vrijeme rastućeg Mjeseca, ona će brže rasti. One koji su rođeni za vrijeme ove faze krasi pozitivan stav i snažna volja.

PREPORUČUJEMO LOVE PAKET

Pun Mjesec

Ovo je vrijeme kulminacije energije. U tih nekoliko sati cirkulacija je brža, sve se uvećava, kako pozitivno tako i negativno. Mnogi postaju agresivniji i impulsivniji. Magija punog Mjeseca je izuzetno jaka te se određeni rituali za manifestaciju obavljaju isključivo za vrijeme ove Lunarne faze. Osobama rođenim u vrijeme punog Mjeseca talenti leže u pretvaranju ideja u djelo. Posjeduju snažnu mentalnu energiju i snagu volje, to su osobe koje su po prirodi rođene da budu vođe i da slijede svoje ideje i 
ciljeve.

Poslednja četvrtina

To je najbolja faza za vraćanje dugova i generalno završetak svega započetog. Ukoliko ste rođeni u ovoj fazi, veoma ste misteriozni, sve što radite, radite na sebi svojstven način. Do željenog cilja dolazite izokola, ali ste i vrlo snalažljivi i odmjereni.

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
MAGIJSKI PEČATI ZA PRIZIVANJE I KONTROLU DEMONA
ZNAKOVI ZODIJAKA KOJI IMAJU NAJJAČE MAGIJSKE SPOSOBNOSTI
SEX MAGIJA 101: OD OSNOVA DO RITUALA