Šta Jupiter u Jarcu donosi tvom znaku?

Ćao Tarot bebice! Danas nam Ivana Poposka piše o značaju Jupiteovog tranzita u znak Jarca. Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želte da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

Jupiter je ušao u znak Jarca 2. Decembra 2019. i ostaće tu to naredne 2020. godine, sve do 19.12., kada prelazi u znak Vodolije. Jupiter je planeta ekspanzije i pozitivnih dešavanja kao i rasipanje energije, ovo je ujedno i najveća planeta u Solarnom sistemu i po sastavu je slična materiji zvezda, te se otud Jupiter alternativno naziva srećnom zvezdom. Iz svog sedišta i znaka Strelca, Jupiter je prešao u tradicionalnog, racionalnog i razumnog Jarca. Generalno govoreći, period sa tranzitnim Jupiterom u znaku Jarca će svima doneti otvaranje pitanja o materijalnom i društvenom statusu, rešavanje problema u finansijskoj oblasti, pokretanje i širenje biznisa i ekspanziji na svim poljima koji nose simboliku staleža, kao i potreba da se nešto postigne i materijalizuje.

U zavisnosti od toga kojim poljem tranzitira, Jupiter će pokazati kojim delovima našeg života treba posvetiti pažnju i energiju, koje delove bi trebalo osvetliti, a koje usavršiti i razumeti.

Ovan

Treba obratiti pažnju na polje karijere, posla i statusa, kao i na praktičan pristup životu i postavljanje jednostavnih i racionalnih ciljeva. Takođe, ovo je godina za poboljšanje finansija i autoriteta, pa sva korisna poznanstva koja imate, treba iskoristiti. Sa Jupiterom u desetom polju doći će do kuluminacija želja i ciljeva vezanih za karijeru, pa je frustracija oko neostvarenih planova moguća, iz tog razloga potrebno je imati racionalan pristup.

PREPORUČUJEMO BABY WITCH PAKET

Bik

Najveća ekspanzija kod Bikova će biti u polju filozofije, religije i putovanja. Može se desiti povećana potreba za odmorom i ličnim usavršavanjem. Ovo je odličan period za maksimalno korišćenje mentalne energije, učenje i školovanje. Dolazi do preslišavanja zanja koje smo do sada nakupili i totalna reforma dosadašnjih stavova. U zavisnosti od ambicija koje imate i vremena koje im posvećujete zavisiće vaš uspeh.

Blizanac

Blizanci prolaze kroz period regeneracije i transformacije. Na površinu mogu isplivati tajne i sve ono što je u prethodnom periodu bilo ” gurano pod tepih ” sada može izaći na videlo. Energija se ulaže u finansije, seks i duhovni život. Kod nekih se prvi put javlja želja za izučavanjem misticizma. Cilj je da se energija, životna i seksualna, razume i pravilno kanališe. Moguća je jaka intuicija i proročki snovi.

Rak

Rakovima je fokus na partnerstvu, vezama, sticanju novih kontakata kao i izlaženju u javnost. Slobodni Rakovi mogli bi započeti vezu ili uploviti u bračne vode, te time poraditi na svom društvenom statusu. Dolazi do potrebe da se negde pripada, da se stiču novi kontakti u privatnom i poslovnom životu. Za Rakove je ovo harmoničan period pun spektakularnih dešavanja.

Lav

Za Lavove, ovo je period organizacije i prilagođavanja kao i velikih promena u sferi radnih i zdravstvenih navika. Pojačava vam se produktivnost i samodisciplina, i lakše ćete se prilagođavati novonastalim situacijama nego obično. Ulazite u vreme samopročišćenja i jačeg fokusa na ono što vam je bitno. Može vam se desiti da će vam sitni detalji zapadati za oko pa ih duboko analizirajte.

PREPORUČUJEMO ZODIAC MAJICE

Devica

Jupiter prelazi preko vašeg prirodnog polja ljubavi, dece i zadovoljstva, i možda baš u ovoj godini otkrijete svoje duboke životne strasti. Ljubav prema sebi i drugima jača, kako u porodičnim tako i u emotivnim vezama. Dolazite do spoznaje svojih kreativnih sposobnosti i izvora energije. Moguće je potomstvo.

Vaga

Bićete više okrenuti svom domu, porodici, osećaju roditeljske sigurnosti i aktivnija će vam biti emotivna strana. Možete imati preterane reakcija u odnosu sa ljudima sve zbog pojačane senzitivnosti. Može da se desi i da poželite da promenite posao ili profesiju sve zarad traganja za osećajem sigurnosti i stabilnosti. Bićete u potrazi za spokojem u svemu što budete radili.

Škorpija

Jupiter prelazi preko vašeg prirodnog trećeg polja pa je moguće potpisivanje ugovora, pojačana potreba za komunikacijom i druženjem kao i potreba za putovanjima. Bićete nestalni i želećete svuda da stignete. Moguće je poboljšanje primanja i životnih uslova kao i sticanje novih prijatelja.

Strelac

Pojavljuje vam se potreba da se negde usidrite i da stabilizujete svoj nestalan duh, kao i da utvrdite svoje materijalno stanje. Ovo je period unutrašnjih promena koje će se manifestovati na sve segmente vašeg života. Javiće vam se želja za bogatstvom i za poslovnim napretkom pa u zavisnosti od vašeg strpljenja i marljivosti postizaćete rezultate.

PREPORUČUJEMO LOVE PAKET

Jarac

Za Jarčeve dolazi vreme olakšavajućih i srećnih okolnosti, vreme koje treba posvetiti sebi i svega što se tiče naše ličnosti i pojave. Ovo je period samospoznaje i preispitivanja šta smo do sad uradili jer je za vas završen jedan ciklus. Promene će se videti u svakom segmentu koji se tiče vas lično od fizičkog izgleda do odnosa.

Vodolija

Vama dolazi period samospoznaje, duboke analize podsvesti i svega što predstavlja fundamentalnu prirodu duhovnog života. Dakle, sve što simbolizuje dvanaesto polje, koji Jupiter tranzitira, biće vaša tema za razmišljanje. Pročišćenje na duhovnom i podsvesno nivou je sada u svojoj ekspanziji, pa sve što ste godinama taložili može da kuluminira. Pojačana intuicija.

Ribe

Ribe će se okrenuti ka višoj filozofiji i donosiće revolucionarne odluke u svom životu. Dolazi do isplivavanja ideala koje dugo čuvate u sebi i napor se ulaže u njihovo ostvarivanje. Možete biti humaniji i velikodušniji nego inače prema nepoznatim ljudima. Javlja se potreba za življenjem svoje svrhe i proširivanjem grupe prijatelja.

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
SATURNOV POVRATAK: NEKOME MAJKA, NEKOME MAĆEHA
ZAŠTO JE BITNO URADITI NATALNE KARTE SVIH BIVŠIH
KAKO PLANIRATI RITUAL SEKS MAGIJE