Šta je crna magija i simptomi crne magije

 

Ćao Tarot bebice! Danas ću vam otkriti znakove da imate crnu magiju. Prvo se trebamo zapitati šta je crna magija? Bela i crna magija su dve strane jednog novčića. Binarna podela na belu i crnu magiju nije moja omiljena, jer se sve zapravo svodi na istu stvar – svesnu manipulaciju energije radi određenog cilja. Kao što svetlost ne može da postoji bez tame, bela ne može da postoji bez crne magije. Energija ne poznaje moral, ta značenja naknadno dodaju ljudi.

Zbog toga ne volim “isključivo bele veštice”. Priznavanje i bavljenje isključivo belom (pozitivnom magijom) znači da namerno ignorišete čitavu jednu dimenziju postojanja. Znači da ste polovična ličnost i polovična veštica. Tek holističkim pristupom sebi i svojoj magijskoj praksi otljučavamo sve mogućnosti i doživljavamo spoznaju Univerzuma. Ne, ne mislim da treba da bacate kletve na rendom ljude da biste bile prave veštice, mislim da ne treba da bežite od takozvane crne magije kao Đavo od krsta.

Šta spada u crnu magiju?

Pod belom magijom mislimo na stvaranje i kanalisanje pozitivne energije. Time pokušavamo da manifestujemo i privučemo različite blagoslove za sebe i nama bliske ljude. Kada govorimo o crnoj magiji mislimo o radu sa našom senkom – nesvesnim delom ličnosti od kog bežmo i koji potiskujemo zbog straha ili sramote. Seks magija koja podrazumeva istraživanje senke (seksualne represije ili fetiša) spada u crnu magiju. Suočavanjem sa našom mračnom stranm posajemo moćniji i svesniji.

Vraćanje negativnosti je takođe domen crne magije. Osobi ili osobama možete vratiti bilo šta loše što su vam uradili ili rekli. U tom slučaju ne stvaramo, već samo manipulišemo već postojeću energiju.

Potom na red dolazi prizivanje mračnih entiteta poput duhova ili demona. Ova praksa spada u domen crne magije i ne preporučujem je ukoliko nište jako iskusni i obrazovani u tom polju. Prizivanje duša mrtvih ili demona radi proricanja ili nekog cilja se naziva nekromansija.

Poslednji vid crne magije bi bilo stvaranje negativne energije kroz kletvu. Kleve mogu biti postavljene na ljude, mesta i predmete.

PREPORUČUJEMO TAROT KARTE

Znakovi crne magije

Sami simptomi crne magije su raznoliki i mnogobrojni. Ukoliko nemamo dokaz da nam je neko stavio crnu magiju teško ćemo ih jednostavno prepoznati. Neki od ključnih bi bili:

  1. Spuštena vibracija i strah – generalno nemamo hrabrosti,  elana, volje i energije da se borimo
  2. Prolongirane glavobolje – česte glavobolje koje traju nedeljama ili mesecima
  3. Često ste bolesni ili često imate nesreće popu lomljenja delova tela
  4. Loše poslovne/porodične okolnosti se ređaju u mnogo većoj meri nego što je normalno
  5. Izgledate ispijeno i sivo – kao senka osobe koja ste bili

 

Navedeni su subjektivni simptomi kletve. Ukoliko imate sve ili večinu simptoma – osećate se i izgledate loše, često ste bolesni, gubite prilike, planovi vam propadaju, nemate sreće jako dugo… moguće je da vam je neko stavio crnu magiju. Isto tako je moguće da prosto imate dpresiju i da vam stvari ne idu iz nekog drugog razloga. To što vam je život sranje nije uvek krivica crne magije.

PREPORUČUJEMO ZODIAC MAJICE

Najpozudaniji način da odredimo imamo li crnu magiju jeste da nađemo objektivne simptome kletve. Treba da pretražimo ceo stan i lične predmete. Ukoliko pronađete čudne i neobjašnjive predmete (izvezeno unutar zavese ili posteljine), ostaci voska ili kostiju skrivene po stanu (ispod velikog nameštaja ili praga na primer), ispisane ili izrezane stvari po zidovima to jeste znak za uzbunu.

Isto tako ako su vam neki predmeti misteriozno nestali to može da bude signal da vam neko vrača. Obratite pažnju i raspitajte se – da bi vam neko učinio ovakvu magiju mora da ima razlog, odnosno mora da vas poznaje i da vam želi zlo. To su tipično članovi porodice ili komšije.

Još jedan način provere prisustva crne magije može biti pomoću tarot otvaranja ili analize natalne karte. Ne preporučujem da sami sebi radite ovakve analize.

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

ČITAJTE JOŠ
HOROSKOP ZA POČETNIKE: ASPEKTI U NATALNOJ KARTI
NEASPEKTOVANE PLANETE U NATALNOJ KARTI
SEX MAGIJA 101: OD OSNOVA DO RITUALA