Sinastrija – Konjukcija istih planeta

 

Ćao Tarot bebice! Danas nam Ivana Poposka piše o astrologiji i sinastriji. Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želte da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

Konjunkcija je jedan od najznačajnijih i najjačih aspekata kada je o sinastriji reč, ona pokazuje odnos planeta čiji se znak i stepen poklapaju ili se nalaze u orbisu od +/-10 stepeni. Ako su nam važne pozitivne strane uporednog horoskopa, pre svega ćemo tražiti konjukcije jer one mogu biti dobar pokazatelj u kojoj sferi odnosa će ulaganje energije biti plodonosno. U ovom tekstu ćemo se baviti konjukcijom istih planeta

Sunce/Sunce

Konjunkcija dva Sunca je jedna od najpoznatijih kombinacija, za koju važi da se sličan sličnom raduje. Jedno drugome pojačavate vrline, ali i mane, što može varirati od beskrajnog zadovoljstva do netrpeljivosti. Partner vam je ogledalo, i ako uspete da održite fokus na pozitivnom, u tom pravcu će vam se veza razvijati. U zdravom odnosu, sličnost koju osećate može vam koristiti u ličnom razvitku gde u zajedništvu dolazite do ličnog jačanjakaraktera.

Mesec/Mesec

U konjukciji dva Meseca dolazi do intuitivnog pronalaženja i prepoznavanja partnera. U odnosu dominira osećaj pronalaska srodne duše. Može se desiti da vas je spojila tuga ili neki događaj koji je sa sobom nosio jake emocije.Kroz život idete čuvajući svoju i partnerovu emotivnu stranu i zadatak vam je da se međusobno dopunjujete, kao i da uvek budete otvoreni jedno prema drugome kako kroz odnos ne biste povredili sebe povređujući partnera.

Venera/Venera

Ovo je jedan od indikatora zaljubljenosti i fizičke privlačnosti. Neminovno je da ćete privući jedno drugo u ljubavnom pogledu, a znak u kojem se događa konjukcija će bliže odrediti način na koji će se sve dogoditi. Jaka romantika, buđenje senzualnosti i jačanje umeća ljubavi, sve ovo donosi konjukcija dve Venere, koja može dovesti do najlepših trenutaka vaše veze.

PREPORUČUJEMO LOVE SPELL SVEĆU

Mars/Mars

Zajednička misija, energija i strast je ono što će vas spojiti sa partnerom. Ulagaćete energiju u iste stvari, i jačaćete jedno drugome potencijale koje imate. U ovoj kombinaciji, iako je u pitanju konjukcija, može doći do određenih sukoba zbog pojave rivalstva. Dokle god se držite istog cilja, imaćete uspeha. Seksualna privlačnost vam neće manjkati i ona će biti osetna pri prvom susretu.

Merkur/Merkur

Kada odlučite ko će biti učitelj, a ko učenik, ostvarićete ogromnu sreću. Kada se ukrste dva Merkura intelekt radi punom parom, pa se ideje iz svih životnih oblasti nižu jedna za drugom. Odnos u kojem imamo konjukciju dva Merkura može biti izuzetno dobar za razvijanje mentalne strane ličnosti kroz duboke i dugačke razgovore na različite teme, te rešavanja svih vrsta problema.

Jupiter/Jupiter

Kada ste sa partnerom imate osećaj da ste pronašli svoju srećnu zvezdu. Osećaj međusobnog poštovanja i razumevanja donosi sreću u odnosu. Možete imati dobro slaganje oko životne filozofije i generalno možete biti kompatabilni. Ovo je pokazatelj olakšavajućih okolnosti u odnosu, kao i onog dela veze koji nam ide lako.

Uran/Uran

Konjukciju Urana imaju osobe koje su rođene iste godine. Kako je planeta koja se generacijski menja, znak u kojem se nađe će bliže odrediti prirodu ove kombinacije. Generalno govoreći jedno drugome pomažete u duhovnom razvitku, pružajući nove, originalne ideje i načine rešavanja problema. Može se javiti jaka privlačnost ili jaka odbojnost, sa Uranom nema trećeg.

PREPORUČUJEMO TAROT KARTE

Saturn/Saturn

Ova kombinacija donosi ublažavanje svih potencijalnih saturnovskih poteškoća. Imaćete osećaj međusobnog olakšavanja onog dela života koji je obeležen Saturnom. Jako je važno da se u odnosu svako bavi sobom i svojim životnim planovima, bez da remeti onog drugog. Preterano ulaženje u ličnost partnera može rezultirati sukobom i burnim reakcijama.

Neptun/Neptun

Uvući će te partnera u vaš svet fantazije, ali ćete za uzvrat i vi biti uvučeni u njegov imaginarni svet u kojem možete očekivati svašta. Konjukcija Neptuna se takođe sreće u generacijskim odnosima, pa će vas pratiti kolektivan osećaj podržavanja i međusobnog verovanja u snove. Zbog neptunovske prirode, imaćete osećaj da se borite protiv sebe, kao i da pomerate granice poznatog.

Pluton/Pluton

Još jedna planeta koja se javlja generacijski. Kod Plutona je polaritet privlačnosti ili odbojnosti naglašen, pa u zavisnosti od drugih aspekata, znaka i okolnosti ova kombinacija će u manjoj ili većoj meri biti aktivna. Svi aspekti Plutona nas guraju preko sopstvenih limita, i dešavaju se van granica naše svesti, pa odnos u kojoj se javi ova kombinacija može biti karmički.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

ČITAJTE JOŠ
ŠTA O VAMA GOVORI DAN NA KOJI STE ROĐENI
10 ZNAKOVA DA VAS PROGONI DEMON
UPOREDNI HOROSKOP: PLANETE U SEDMOJ KUĆI