Seks, masturbacija, manifestacija

 

Ćao Tarot bebice! Danas pričamo o najjednostavnijem obliku magije. Seks magija je jako laka i intuitivna praksa koja ništa ne zahteva da bismo se njom bavili. Nisu vam potrebni kristali, ulja, biljke, tarot karte (iako sve možete integrisati u ritual seks magije). Nije vam nužno potreban ni partner. Danas ćemo se fokusirati na seks magiju bez uloge partnera – masturbaciju.

Magija je u svojoj osnovi manipulacija energije sa specifičnim ciljem. Seksualna energija je izuzetno potentna i jednostavna za kanalisanje. Kada prestanemo da trošimo našu seksualnu energiju na pogrešne odluke (aka muškarce) otvara se prilika da stvaramo pravu magiju. Seksualna energija je u osnovi kreativna. Ako njom možemo da stvorimo nov život, zašto ne bismo istu svemoćnu energiju koristili i za druge stvari?

Manifestacija je jako popularna tema u svetu new age filozofa. Iako ne vidim ništa loše u ponavljanju pozitivnih afirmacija, ipak postoji očigledno moćniji način da manifestujemo. Manifestacija pomoću masturbacije je najlakši način da naše intimne snove pretvorimo u realnost. Orgazam je kulminacija i trenutak slanja namere u Univerzum. Ne treba traćiti ovo ekskluzivno osećanje potpunog mira i zadovoljstva. Pre toga bi bilo idealno meditirati o samoj nameri. Dobro se fokusirajte na želju koju biste ostvarili. Potrudite se da dođete do srži. Da li želite nove karijerne prilike, finansijsku slobodu, da privučete pravu ljubav ili rešite stambeno pitanje?

Krataka meditativna sesija će olakšati da se centriramo i u trenutku ekstaze jasno vidimo objekat naše želje u stvarnosti. Ukoliko niste u stanju da sami meditirate, poslužite se vodičima (headspace je odlična aplikacija za vođenu meditaciju, takođe ima mnogo dobrih klipova na Jutjubu).

Seks magija, posebno kada se radi bez partnera je odlična za spoznaju sopstvenih unutrašnjih potencijala. Od razvoja intuicije do oslobađanja kreativnosti i inspiracije. Većina nas je odrasla u okruženju koje seks potiskuje i percepira kao nešto sramotno i prljavo. Sve dok internalizujemo ovakav način razmišljanja onemogućavamo duhovni razvoj.

PREPORUČUJEMO SUPREME WITCH PAKET

Kada ste zaista prisutni u svm telu, uviđate da ste mnogo više od nervnih zvaršetaka koji reaguju na fizički stimulans.  Seksualna energija može da bude pretvorena u duhovni mir i ljubav. Pomagala u magiji su super, ali prvo i osnovno što svaka veštica treba da uradi jeste da se istinski poveže sama sa sobom. Masturbacija je čin kojim ovo radimo. Kroz introspektivnu masturbaciju razvijamo ljubav prema sebi i otkrivamo pravu prirodu magije. Dubokom unutrašnjom spoznajom dolazimo i do spoznaje Univerzuma.

Manifestacija je najbliža saradnja sa Univerzumom. Ona se rađa iznutra i posredno daje spoljašnje rezultate. Što se više posveđujete sebi, biće vam lakše da upravljate najmoćnijom stvoriteljskom seksualnom energijom.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
ŠTA O VAMA GOVORI DAN NA KOJI STE ROĐENI
SEKS MAGIJA: SKRIVENI FETIŠI NA OSNOVU NATALNE LILIT
5 NAČINA DA KORISTITE TAROT KARTE AKO NE ZNATE DA TUMAČITE