Seks Magija: izaberi kristal, izaberi orgazam

 

Ćao Tarot Bebice! Dobrodošle u novi serijal Seks Magija, gde ćemo svake nedelje istraživati različite aspekte seksualnosti u kontekstu ritualne prakse.

Seks magija je jedan od najlakših i najmoćnijih načina da manifestujemo. Seksualna energija je stvaralačka energija, bez obzira da li pravimo potomstvo, umetnost ili magiju.

Sve iskusne veštice koriste moć orgazma da šalju snažne poruke u Univerzum. Za rituale seks magije nam nije potrebno ništa osim našeg tela i uma, ali kanalisanje i manipulisanje energije se može olakšati kristalima.

Njihova savršena molekularna struktura se koristi za prikupljanje i generisanje energije za različite svrhe. Kristalima je ponekad potrebno i više hiljada godina da se formiraju u zemlji. Oni sadrže drevnu mudrost majke prirode i mogu nam olakšati povezivanje sa intuicijom i unutrašnjom boginjom.

PREPORUČUJEMO LOVE SPELL SVEĆU

Gorski kristal

Kada prvi put kupujete kristal savet je da uzmete Kvarc. Gorski kristal odnosno Kvarc je sveobuhvatni poludragi kamen. Može se koristiti u svakom ritualu i tretirati svaku čakru.

Meditacija i seks magija sa Gorskim kristalom nam donosi pročišćenje tela i uma, mentalnu oštrinu i jačanje našeg unutrašnjeg božanskog feminiteta.

Roze Kvarc

Roze Kvarc ultimativni kamen za primenu u ljubavnoj i seks magiji. Ovaj kristal otvara i osnažuje srčanu čakru. Njegova magična prirodna svojstva obogaćuju naše srce, jačaju ljubav nežnost i razumevanje.

U ritualima seks magije ćemo koristiti rozenkvarc da postignemo i pojačamo ljubav prema sebi. povezanost sa roze kvarcom nam pruža vise nežnosti i duboko emotivno povezivanje prilikom seksa.

Selenit

Selenit je anđeoski poludragi kamen nežne i umirujuće prirode. Otključava sve čakre i obezbeđuje neverovatan osećaj.

Postoji mnogo stigme i sramote kada je ženska seksualnost u pitanju. Selenit koristimo u našoj intimnoj praksi da se oslobodimo svih negativnih paterna razmišljanja i ponašanja koji su ugravirani naše telo.

Tirkiz

Tirkiz je plavi poludragi kamen koji rešava probleme grlene čakre. Integralni deo seksa jeste komunikacija. Kako ćemo izraziti potrebe, tražiti saglasnost i potvrditi sumnje? Bez pravilne komunikacije nema istinskog uživanja u seksu.

U našoj spiritualnoj seksualnoj praksi tirkiz koristimo za razvoj zdravih navika i holističku komunikaciju.

Žad

Žad je neprovidni poludragi kamen koji žene hiljadama godina koriste za negu i lepotu.

Seksualna energija je neraskidivo povezana sa dodirom i telesnim. Inkorporiranjem ovog kristala u našu seksualnu i magičnu rutinu povezujemo se se našom božanskom lepotom.

Opsidijan

Njegova potpuno crna boja je uvek privlačila radoznale. Opsidijan kao crni kamen vezujemo za mračne boginje Hekate, Kali… i entitete kao što je Lilit.

Opsidijan je takođe poludragi kamen istine. On iz najdubljeg mraka izvlači ono pravo na površinu. Ovo je odličan kristal za seksualni shadow work i istraživanje fetiša. Preporučujem ga svim devojkama koje imaju Lilit/Veneru u osmoj kući/Škorpiji/dvanaestoj kuci.

PREPORUČUJEMO BABY WITCH PAKET


Crveni Jaspis

Crveni Jaspis je fantastičan kristal za razvoj krvotoka, odnosno seksualno uzbuđenje. Poput njegove vatrene boje Crveni Jaspis u nama budi skrivenu strast – ovo je ultimativni afrodizijak.

Posebno se preporučuje osobama koje su zbog traume, nasilja u partnerskim odnosima ili zbog nekog drugog razloga izgubile libido.

Ametist

Ametist je kristal svih veštica. Koristi se za otvaranje trećeg oka i na tu čakru se odnosi. Ametist nam pomaže da se probudimo iz dubokog sna i poslušamo našu intuiciju.

Ovaj poludragi kamen se često naziva i tonik za dušu. Ako imate problem sa anksioznošću i velikim nesigurnostima Ametist može da vam pruži seksualno oslobođenje.

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
ŠTA O VAMA GOVORI DAN NA KOJI STE ROĐENI
SEKS MAGIJA: SKRIVENI FETIŠI NA OSNOVU NATALNE LILIT
NAČINA DA KORISTITE TAROT KARTE AKO NE ZNATE DA TUMAČITE