Ritual za vraćanje zla

 

Ćao Tarot bebice! Danas sa vama delim ritual za vraćanje zla. Da bi ste nekome vratili loše namere i dela prvo je neophodno da ta osoba stvarno vama šalje/čini zlo. Dakle, ovo je namenjeno neprijateljima koji vas znaju i mrze. Ako želite da nanesete zlo nepoznatoj osobi ovaj ritual nije za vas.

SASTOJCI
Crna ili crvena sveća (10+ sati gorenja), crni ili crveni konac (ako je sveća crvena onda crni i obrnuto), nož za rezanje sveće, crni biber, pljosnato ogledalo (otprilike 20×20 cm), 10 igala i ako imate vodu mračnog Meseca.

VREME
Subota je Saturnov dan. Označava vreme transformacije. Od svih dana u nedelji subota je najpovoljnija za stavljanje ali i skidanje crne magije. Pošto se ovakvi rituali rade kasno u noć, biće potrebno da sve pripremite u petak uveče kako bi ste ritual počeli kada otkuca ponoć i počne subota.

Mračan Mesec je takođe idealna faza za bacanje kletvi i vraćanje negativnosti. Ova faza nastupa dan pred mlad Mesec.

VIŠE RITUALA U VODIČU ZA VEŠTICE

PRE RITUALA
Jako je važno da redovno čistite vas prostor od bilo kakve spoljašnje i negativne energije. Ne postoji pravilo koliko često treba raditi, jer zavisi od vašeg osećaja, ali je jako bitno da vi i vaš prostor energetski budete očišćeni pre izvođenja svakog važnog rituala.

Ukratko ću vam reći kako to da uradite. Prvo je neophodno da imate neku suvu biljku čija magijska svojstva pročišćuju i štite. To može biti zalfija, ruzmarin, tamjan, Palo Santo drvo… Moja omiljena kombinacija su bela žalfija i palo santo.

Kad imate sve biljke, otvorite prozore i ulazna vrata od stana, zapalite ih i šetajte lagano kroz ceo prostor tako da dim može da obuhvati svaki deo. Tokom čišćenja možete slušati muziku koja vas stavlja u pozitivno i snažno raspoloženje. Kada se dim razvedri možete da zatvorite prozore i sada ste spremni za ritual.

PREPORUČUJEMO ZODIAC CHOKER

IZVOĐENJE RITUALA
Sve sastojke izložite na sto. Gledajte u njih i dobro se fokusirajte mislima na osobu kojoj su namenjeni. Na telefonu možete otvoriti Instagram te osobe i listati njene slike. Ostavite telefon sa fotografijom osobe otvoren, uzmite nož i lagano u sveću urežite njeno ime i prezime.

Ako imate vodu mračnog meseca poželjno je namazati sveću. Kada odbijamo nešto (zlo) sveću mažemo od sredine na gore, pa od sredine na dole.

Sledeći korak jeste da sveću obmotamo 10 puta crnim koncem. Dok ovo radite fokusirajte se intenzivno na osobu koja vam je nanela zlo. Nemojte suzbijati osećanja besa i mržnje, ona samo mogu pomoći da istu tu energiju kanališete nazad prema njima.

Sada izmrvite crni biber preko sveće i ogledala ponavljajući kao mantru ono što želite da postignete. Sa istim tim fokusom uzimate bodlje i zabadate ih u sveću tako da formiraju krug.

Kada ste sve to uradili, sveću palite levom rukom i zamišljate vašu želju. Možete ostati prisutni nekoliko minuta sa plamenom sveće. Obratite pažnju na osećanja koja u ovom trenutku nailaze. Trebalo bi da osećate neočekivanu moć i oslobođenje.

Ogledala sa svećom postavite negde gde je bezbedno da gori tokom noći (negde gde promaja ne može ugasiti, ali gde ne može ni da padne niti da bude oborena od strane ljubimaca ili ukućana). Generalno nije bezbedno držati upaljenu sveću dok spavamo zato obezbedite da je u slučaju padanja ne može doći do velike štete).

Sada samo puštate sveću da gori sve dok ne izgori potpuno do kraja. Ponekad je potrebno i više od jednog dana za ovo, to zavisi od veličine i oblika sveće.

Kada sveća izgori u potpunosti obratite pažnju na oblik koji je preostali vosak formirao. Ako procenite da je sve prošlo u savršenom redu možete ostatke rituala (ogledalo bodlje i istopljeni vosak) ostaviti na nekoj velikoj i ne baš prometnoj raskrsnici.

Vaš ritual je ovim činom završen.

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE
🔮
ČITAJTE JOŠ
ŠTA O TEBI GOVORI FAZA MESECA POD KOJOM SI ROĐENA?
HIROMANTIJA – VEŠTINA GLEDANJA U DLAN
ZABLUDE O SVAKOM HOROSKOPSKOM ZNAKU