Ritual za pun Mesec

 

Ćao Tarot bebice! Danas vam pišem o značaju punog Meseca i kako se koristi njegova magija. Svaka pojedinačna Mesečeva faza ima posebno značenje, ali njih ne treba gledati kao sasvim odvojene jedinice. Mlad Mesec je početak. Tada je Mesec najmanje vidljiv i predstavlja start za nove stvari. Tada zamišljamo želje, planiramo nove stvari, “sejemo.” Kako Mesec raste, tako raste i sve što smo posejali. Sve do punog Meseca.

Pun Mesec je vreme za rekapitulaciju, adaptaciju i za oslobađanja. Pun Mesec u prvi plan stavlja sva sranja koja nam nisu potrebna, suočava nas sa tim sranjima i zahteva da ih oteramo. Zato je tipično da se za vreme punog Meseca osećate malo ludo. Sad je vreme da se oslobodite svega što vas blokira i nazaduje kako biste mogli da osvarite svoje ciljeve.

Na veče punog Meseca ostavite teglu vode na prozoru. Nju ćete posle moći da koristite u ritualima gde je neophodna, ali i za svakodnevne rituale ulepšavanja. Ujutru kada se probudite možete da uradite i ritual za oslobađanje. Mesec će i tada biti pun iako ga ne vidimo na nebu njegova energija se i dalje oseća.

Ako želiš da se baviš magijom obavezno poseti moj magic shop gde nudim ritualne sveće sa uputstvima, vodič za veštice i još zanimljivih magičnih stvari.

PRIPERMA:

Priprema za ovaj ritual je potpuno standardna. Ako znate već, slobodno preskočite ovaj deo. Pre samog rituala treba da skupite sve potrebne sastojke, da energetski očistite prostor gde ćete ga obavljati i naravno da izmeditirate, smirite i uključite pozitivno raspoloženje. Energetsko čišćenje prostora pre rituala se radi pomoću suve žalfije i to se zove smudging. U prodavnici uzmite običnu svežu žalfiju za kuvanje, ostavite je na krpi da se osuši i spremna je za korišćenje u magiji. Ovo je najosnovniji sastojak koji svaka veštica ima u svom domu. Slobodno kupite više jer će vam biti potrebna za svaki ritual. Pre nego što zapalite žalfiju OBAVEZNO otvorite ulazna vrata i prozore. Kada upalite žalfiju prođite kroz sve sobe u stanu i levom rukom terajte sva negativna sranja. Ako imate tarot karte u desnoj ruci pored zapaljene žalfije držite Mesec (DUH).

SASTOJCI:

Trebaće vam jedna bela, crna, ljubičasta ili plava sveća. Pepeljara (najbolje providna), prazan papir, olovka, so za kupanje i eterično ulje lavande (nije obavezno ali jeste poželjno). Takođe je poželjno da imate ove kristale: Lepidolit, Ametist, Mesečev kamen, Amazonit, Gorski kristal, Oniks ili neke treće koji su za emotivno zdravlje (samo pazite da mogu da se kvase). Ako imate tarot karte koristićete kartu Mesec (ako nemate tarot nije strašno, ali da znate da možete kupiti u Laguni za manje od 1000 dinara).

PREPORUČUJEMO VODIČ ZA VEŠTICE

RITUAL:

U kupatilu očistite sve sa veš mašine jer će vam poslužiti kao oltar. Prvo postavite sveću, ispred nje stavite kartu Mesec i preko karte pepeljaru (zato je dobro da bude providna).  Oko sveće stavite kristale koje imate od navedenih. Sada razmislite o svim kočnicama, preprekama i ostalim sranjima koja vas muče i ispišite ih taksativno na papir. Potom sveću palite LEVOM rukom i takođe levom rukom uzimate papir i palite ga plamenom sveće. Držite papir u ruci dok možete, a kada vam se plamen približi prstima samo ga nežno spustite u pepeljaru da izgori do kraja. Slobodno zamislite kako i vaše kočnice/blokade/prepreke gore u tom plamenu.

Sveću ostavite da gori, a vi pomešajte so i nekoliko kapi ulja lavande i relaksirajte se u kadi. To je vreme da se bukvalno oslobodite svega. Ako nemate kadu nije kraj sveta, samo se istuširajte da sve simbolično sperete sa sebe. Kada završite kupanje osećaćete se kao novi. Tada gasite sveću i ritual je završen.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
NAJBOLJI DANI ZA POKRETANJE BIZNISA PREMA MAGIJI
ŠTA TVOJ MARS OTKRIVA O STILU ZAVOĐENJA
ZNAKOVI EZOTERIJE I MAGIJE U NATALNOJ KARTI