Ritual da te zaprosi – ljubavna magija

 

Ćao Tarot bebice! danas sa vama delim jedan jako poseban ritual iz moje knjige Vodič Za Moderne Veštice. Ovo je za sve srećno zaljubljene devojke čiji su momci malo spori u prelaženju na novi nivo. Ritual nije namenjen za parove čija se veza raspada i koji se ne vole. Ovom ljubavnom magijom ne utičemo na osećanja, već dajemo motivaciju i vetar u leđa muškarcima koji nas vole da već jednom postave to pitanje.

Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želite da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

SASTOJCI:

Koren anđelike, mali papir i olovka, Crveni konac, Koža crvenog luka, Lišće mangolije ili latice bele ruže.

RITUAL:

Najbolje vreme za ovaj ritual je kao i u svim ljubavnim magijama petak uveče kada zađe Sunce.

Ritual možeš i da isplaniraš na neki poseban datum, kao što je vaša godišnjica, tvoj rođendan i slično.

Preporučujem da pre rituala prostor očistiš sa žalfijom i kombinacijom ljubavnog bilja (lavanda, ruža, ruzmarin…) po tvojoj želji. Kada pročistiš svoj ritualni prostor treba da otvoriš ritualni krug. U ovom slučaju ćeš obići jedan pun krug u smeru kazaljke na satu oko stola na kom ćeš praviti ritual. Dok ideš oko stola zamišljaš kako praviš pojas zaštitničke energije.

PREPORUČUJEMO KNJIGU VODIČ ZA VEŠTICE

Na list papira tri puta napišeš njegovo ime, prezime i datum rođenja. Potom na papir staviš malo korena anđelike i ljusku crvenog luka. Tada zgužvaš papir da sastojci budu unutra. To zgužvaš u što manju lopticu. Listove mangolije i/ili latice bele ruže koristiš da uviješ lopticu tako da se papir uopšte ne vidi. Sve obaviješ nekoliko puta crvenim koncem da se fiksira i da preneseš svoju nameru.

Sada možeš da zatvoriš energetski krug. Prošetaćeš se oko stola, ovaj put u smeru suprotno od kazaljke na satu. Loptica koju si napravila je tvoja magija i nju treba da okačiš, odnosno sakriješ iznad njegovih ulaznih vrata tako da ne primeti (na primer tamo gde su osigurači). To može da bude i unutar stana iznad ulaznih vrata, a može i van stana.

Kada to uradiš ritual je završen.

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

ČITAJTE JOŠ
ŠTA TI DONOSI GODINA U ZNAKU PACOVA?
UPOREDNI HOROSKOP: PLANETE U SEDMOJ KUĆI
MAGIČNI RITUAL ZA POSLOVNI USPEH