Plejlista za Veneru u Raku

 

Ćao Tarot bebice! Venera je danas zakoračila u sazvežđe Raka. Sunce je već nekoliko nedelja u ovom znaku, a današnjom promenom Venere osećanja zaista ulaze u prvi plan. Ne možemo iskulirati nalet empatije, osetljivosti i intenzivnih emocija. Narednih 25 dana će intucija biti malo jača, ljubav malo nežnija. Nežnost i drama plesom pokušavaju da nadjačaju jedna drugu.

Iz kurvastih Blizanaca, prelazimo u zaštitničke Rakove kojima je sigurnost jako važna. Ja pozdravljam ovu promenu i preporučujem svima da joj se prepuste. Venera u Raku od nas traži da istažujemo dubine naše ljubavi. Oni u ozbiljnim vezama mogu da se opuste i uživaju. Slobodni će verovatno poželeti više intime u dvoje.

U tarotu i astrologiji element vode govori o pitanjima srca. Voda je univerzalni simbol za osećanja – ljubav, sreću, kreativnost, ali i razdražljivost, nesigurnost i tugu. Venera u vodenom znaku predstavlja metaforu za odvijanje slavine. Iz nje teče lavina pomešanih osećanja koja nisu isključivo pozitivna. Kada se Rak oseti ugroženo postaje defanzivan i brzinom svetlosti preuzima ulogu žrtve.

Napravila sam domaću plejlistu za proslavu Venerinog ulaska u znak Raka. Ukupno 25 pesama, po jedna za svaki dan njenog boravka u ovom sazvežđu. Pesme koje, po mom mišljenju, ubadaju u srž osetljive, ljubavne i ali i dramatične Venere. Preporučujem ih tokom ove čitave sezone dok Venera ne uđe u Lava 27. jula kada ću vam predstaviti novu listu.

Ako želiš da se baviš magijom obavezno poseti moj magic shop gde nudim ritualne sveće sa uputstvima, vodič za veštice i još zanimljivih magičnih stvari.

PESME

Jala Brat x Buba Corelli – Klinka

Ministarke – Gram emocija

Aleksandra Prijović – Mesto zločina

Angellina – Pile moje

Angelina – Budi u blizini

Sverina – Ma daj

Severina – Bela vrana

Senidah – Vatra

Mina – Muziku pojačaj

Marina Visković – Pogrešna 

Marina Visković – Alisa u zemlji čuda

Ceca – Pustite me da ga vidim

Ceca – Vazduh koji dišem 

Ana Nikolić – Mišo moj

Nataša Bekvalac – Ponovo

Nataša Bekvalac – Najgora

Jelena Rozga – Bižuterija

Nataša Bekvalac – Navika

Jelena Karleuša – Tihi Ubica

Ana Kokić – Ljubav na papiru

Kaya – Htela bih

Ilda Šaulić – Stani dušo da te ispratim

Goca Tržan – Ljubav, ti i ja

Maja Nikolić – Varali me svi

Magazin – Minut srca tvog

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
NAJBOLJI DANI ZA POKRETANJE BIZNISA PREMA MAGIJI
ŠTA TVOJ MARS OTKRIVA O STILU ZAVOĐENJA
ZNAKOVI EZOTERIJE I MAGIJE U NATALNOJ KARTI