Plejlista za Veneru u Blizancima

 

Ćao Tarot bebice! Venera je iz Bika danas prešla u polje Blizanca. Iz svog prirodnog zemljanog staništa se uputila u vazdušne, razigrane i promenljive Blizance. Tarot karta ovog znaka je karta Ljubavnika. Ona pored ljubavi, podrazumeva dualnost i opozitne sile koje se privlače. Ljubavna dešavanja se definitivno ubrzavaju sa izlaskom Venere iz postojanog i sporog Bika. U zraku se oseća ljubavna dinamika, ali to ne znači da su sva ljubavna dešavanja ozbiljna. Blizanačka Venera je sve suprotno. Osoba koja je izmislila poligamiju je gotovo sigurno imala Veneru u ovom znaku. Ljudima sa natalnom Venerom u Blizancima kao da uvek nešto fali. Potraga nikada nije gotova. Žele sve i žele to odjednom.

Ovakva Venera je pomalo neozbiljna, ona više flertuje, a manje se obavezuje. Ulazimo u period za spontanost, eksperimentisanje i potragu novih nivoa ljubavi. Ako je Venera u Biku najbolja, u Blizancima je najkurvastija. Ona će isprobati sve u ponudi pre nego što se posveti jednoj ljubavi. Skakanje iz veze u vezu je njen modus operandi.

Napravila sam domaću plejlistu za proslavu Venerinog ulaska u Blizance. Ukupno 25 pesama, po jedna za svaki dan njenog boravka u ovom znaku. Pesme koje, po mom mišljenju, ubadaju u srž neobavezne, zaljubljive i ali retko lojalne Venere. Preporučujem ih tokom ove čitave sezone dok Venera ne uđe u Raka 03. jula kada ću vam predstaviti novu listu.

Ako želiš da se baviš magijom obavezno poseti moj magic shop gde nudim ritualne sveće sa uputstvima, vodič za veštice i još zanimljivih magičnih stvari.

PESME

Ana Nikolić – Ptica skitnica

Ana Nikolić – Uvek ima jedan još

Indy – Relativno

Sanja Đorđević – Mutivoda

Colonia – Tipično muški

Maya – Dečko za provod

Maya – Jedan pravi

Nataša Bekvalac – Kraljica novih ljubavi

Ceca – Plan B

Ceca – Crveno 

Mina Kostić – Ljubav

Mina Kostić i Goran – Isti igrači

Dara Bubamara – Vero, nevero

Emina Jahović – Tvoja greška

Viki – Mahi, mahi

Milica Pavlović – Alibi

Milica Pavlović – Dvostruka igra

Severina – Zdravo Marijo

Severina – Mirna

Jelena Karleuša – Jedna noć i kajanje

Goga Sekulić – Može, Može

Saša Matić – Sve bi ja i ti

Goca Tržan – Voleo si skota

Jelena Rozga – Solo igračica

Seka Aleksić – Za ljubav mobilna

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
ZNAKOVI EZOTERIJE I MAGIJE U NATALNOJ KARTI
ŠTA SU SIGILI I KAKO SE KORISTE U MAGIJI?
10 ZNAKOVA DA SI VEŠTICA