Numerologija za 2020 – godina broja četiri

 

Ćao Tarot bebice! Danas nam Natalija Hodžić piše o značenju godišnjeg broja. Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želte da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

Godina pred nama je godina broja 4, što znači da dobre stvari mogu da očekuju pripadnici svih brojeva životnog puta. Ukoliko još uvijek niste otkrili koji je broj vašeg životnog ciklusa, to možete da uradite na vrlo jednostavan način, sabirajući cifre svog datuma, mjeseca i godine rođenja dok ne dođete do jednocifrenog broja.

2020. godina je godina broja 4 (2+0+2+0=4). Broj 4 u numerologiji predstavlja praktičnost, organizaciju i tačnost, usluge, strpljenje, predanost, dostojanstvo, povjerenje… Tako, godina broja 4 nas podstiče da se fokusiramo na naše organizacijske vještine i pristupe radu. Numerologija 2020. bit će uzbudljiva u pogledu ljubavi i odnosa. Postignuća će ove godine dolaziti brzo i poslužiće kao velika nagrada ali nakon napornog rada i zalaganja.

Životni put broj 1

Ući ćete u novi devetogodišnji ciklus i namjeravate da ga učinite najboljim što može biti. Već ste intenzivno razmišljali o stvarima koje su vam važne u životu i mnogim promjenama koje je potrebno izvršiti, ali ako postoji jedna stvar u kojoj ste dobri, to će vaše planove ostvariti. Ako želite izaći na vrh, onda morate djelovati brzo.

Životni put broj 2

Osjećat ćete se kao da ne stižete nigdje na početku godine. Kako vam život neprestano ide tankom linijom između sklada i sukoba, hladna glava će spriječiti da se stvari raspadaju u 2020. Možda ste osjetljiviji od drugih i ova osjetljivost može vas povremeno povrijediti.

PREPORUČUJEMO KNJIGU VODIČ ZA VEŠTICE

Životni put broj 3

Sve se u vašem životu ponavlja. Nedostaje vam motivacija i trebate naći način da brzo promijenite stvari. Možda ste nemirni, ali oduprite se iskušenju da sve brzo popravite. Vaša impulsivna priroda mogla bi vam postati izražena ove godine pa vam slijedi važna lekcija strpljenja.

Životni put broj 4

Svaki izbor koji napravite zasnivate na stabilnim, konkretnim vrijednostima. Sve što radite promišljeno i logično je vaš najbolji prijatelj. Zbog toga se vaša stroga i maštovita ideja ponekad može ograničiti vašim strogim moralnim vrijednostima. U prvom dijelu 2020. nema značajnih dešavanja, ali budite sigurni da će se kasnije ove godine vaši napori iz prvih šest mjeseci bez sumnje isplatiti.

Životni put broj 5

Stvari stagniraju i zbog toga ste uznemireni. Jedan od vaših prioriteta ove godine – iskoristite svaku priliku koju možete dohvatiti. Bez sumnje ćete se mijenjati, iznutra i izvana, tako da je važno da prihvatite i prilagodite se novom životu koji ste odlučili živjeti.

PREPORUČUJEMO LOVE PAKET

Životni put broj 6

Ova godina vam je savršena prilika da procijenite svoje stavove o sebi i svijetu. Zavirite u svoje ponašanje i preispitajte kako se ponašate prema drugim ljudima. Desilo vam se razočarenje koje vas je jako povrijedilo. Kao rezultat toga, vaša misija u novoj godini je popraviti svoj odnos prema sebi, s ciljem da poboljšate svoj društveni život kao posljedicu.

Životni put broj 7

Iako možda ne napravite prevelike korake, 2020. je godina u kojoj prelazite u sledeću fazu svog života i dobijate novu zrelost. Postat ćete svjesniji kako vaš život napreduje i imat ćete bolje razumijevanje sebe. Kao rezultat toga, ova samorefleksija omogućit će vam da shvatite šta želite i natjerati vas da još više radite na tome.

Životni put broj 8

Vaša misija 2020. godine: ovladavanje radnim svijetom. Stavili ste krv, znoj i suze u sve što ste radili u posljednje vrijeme, tako da je došlo vrijeme za nagrade. Integritet, disciplina i efikasnost označavaju vaš rad, tako da imate pravo da očekujete zahvalnost. Znate šta vrijedi i ne bojite se izraziti svoje mišljenje – to će vas samopouzdanje dovesti do vrha.

Životni put broj 9
U posljednje vrijeme poklanjali ste dosta vremena drugim ljudima, pa je važno da se pažnja vrati na vas u ovoj godini. Iskoristite ovu priliku da razmislite o svom životu i putu koji ste prešli, i postavite nove ciljeve.

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

ČITAJTE JOŠ
NUMEROLOGIJA: IZRAČUNAJTE VAŠ SUDBINSKI BROJ
VENERA U SINASTRIJI – UPOREDNI HOROSKOP
KUNDALINI ENERGIJA I NJENO BUĐENJE