Nedeljna Tarot Prognoza

 

Svakog ponedeljka ću izvlačiti tri karte iz kojih ću čitati pognozu za celu nedelju. Danas sam izvukla Kraljicu diskova, Dvojku štapova i obrnutu Osmicu mačeva.

Nedelju započinjemo razmišljanjem o finansijama i domu. Treba da zastanemo i pogledamo sve što smo postigli – koliko smo zaradili, a koliko potrošili. Ponedaljak i utorak su tu da sredimo stan i napravimo neki budžet i proračune za ostatak meseca. Praktičnim razmišljanjem osiguravamo komfor u narednom periodu. Kraljica diskova označava i majčinsku figuru koja se brine o drugima, tako da ne bi bilo loše da obratite pažnju na svoje najbliže i da im pomognete sa istim ovim stvarima koje sam navela.

Sredina nedelje je obeležena daljim planiranjem i donošenjem važnih odluka. Fokusiramo se na pitanja karijere/obrazovanja. Sada je vreme da se ideje i vizije manifestuju u nešto stvarno. Ovo ćete postići ambicijom i voljom. Pogledajte tu kartu. U rukama držite čitav svet – to je sav materijal potreban da donesete odluku i svoje planove pretvorite u stvarnost.

Na kraju nedelje nas čeka još važnih promena. Ovaj put menjamo sami sebe. Možda ste u poslednje vreme osećali kao da vam ništa ne ide od ruke, kao da niste u stanju da bilo šta postignete, čak i da sami sebe sabotirate prokrastinacijom i izgovorima. Krajem nedelje vidimo preokret situacije. Sređivanjem doma i finansija na početku nedelje ste rasčistili i stan i um. Sredinu nedelje ste iskoristili da započnete nove bitke i već krajem nedelje ćete primetiti prve rezultate. Ta promena prvo dolazi iznutra. Osetićete oslobođenje. Sa osećajem slobode dolazi i nova perspektiva. Vreme je da odbacite stare negativne obrasce ponašanja i da krenete putem samoprihvatanja.

Zakažite privatno čitanje na: tarotbejb@gmail.com

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE