Nedeljna Tarot Prognoza

 

Ćao Tarot bebice! Vreme je za još jednu nedeljnu Tarot prognozu. Pogledajte karte koje sam izvukla da biste znali kakvi vas izazovi čekaju u sledećih sedam dana. Ja (skoro) svaki ponedeljak izvlačim tri Tarot karte koje obeležavaju početak, sredinu i kraj nedelje pred nama. Danas sam izvukla Trojku štapova, obrnutu Smrt i Četvorku diskova (pentakla).

Ponedeljak, Utorak: Trojka Štapova

Prva karta je Trojka štapova. To znači da nedelju započinjemo sa jasnim ciljevama na umu. Ova karta se odnosi na istrajnost, anticipaciju događaja i progres. Sve što ste u prošlosti radili sada počinje da se manifestuje. Još uvek niste ostvarili svoje ciljeve, ali ih mnogo jasnije vidite. Verujte svojim vizijama. Početkom nedelje ćete biti u stanju da prepoznate i ugrabite sve dobre prilike. Majndset ove karte vas priprema na sve što će se dogoditi – to znači da ste spremni da iskoristite dobro, ali i da se suočite sa lošim. Bez obzira na to šta ostatak nedelje donosi, ovo je vreme da razvijate velike ideje.

Sreda, Četvrtak, Petak: Obrnuta Smrt

Sredina nedelje je obeležena obrnutom kartom Smrti. Ova karta govori o blokiranoj ili odloženoj promeni. Nemojte se nervirati ako stvari koje ste zacrtali prethodnih dana ne krenu da se odvijaju savršenim tokom. Karta Smrti koja označava promenu i transformaciju u obrnutom položaju ukazuje da je ta promena usporena, što ne znači nužno da se ona neće dogoditi.

Još jedno tumačenje obrnute Smrti može biti odupiranje promeni. Promeni se odupiremo jer vodi u nesigurno. Ali zapitajte se, da li biste radije ostali u sigurnom položaju ako vas ta sigurnost drži u mestu i sprečava da se razvijete? Kada prihvatite promenu i krenete naped, možete biti prijatno iznenađeni rezultatima. Sredina nedelje će svakako biti izazovna i zato nemojte izgubiti iz vida ciljeve i viziju koje ste iskristalisali ranije.

PREPORUČUJEMO TAROT KARTE

Subota, nedelja: Četvorka diskova

Vikend je obeležen jedinim materijalnim elementom iz male arkane. Četvorka diskova se odnosi na kontrolu, stabilnost i konzervativnost. Tokom vikenda je vreme da se pozabavite svojim finansijama, što ima smisla jer prvi oktobar stiže već u ponedeljak. Ovo je vreme da se novac čuva ili troši na pametan način. Finansijska konzervativnost je pametan potez, samo pazite da ne postanete previše škrti. Štednja je kul, ali nije kul da ne dozvoljavate sebi ni minimun zadovoljstva. Ne treba vašu ušteđevinu da povezujete sa vašom ličnom vrednošću.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
ŠTA O VAMA GOVORI DAN NA KOJI STE ROĐENI
SEKS MAGIJA: SKRIVENI FETIŠI NA OSNOVU NATALNE LILIT
5 NAČINA DA KORISTITE TAROT KARTE AKO NE ZNATE DA TUMAČITE