Nedeljna Tarot prognoza

 

Ćao Tarot bebice! Otvorila sam tri karte koje će obeležiti nedelju pred nama. Ja (skoro) svakog ponedeljka izvlačim tri Tarot karte i na osnovu njih pišem prognozu događaja i mogućnosti koje nas čekaju. Danas sam izvukla Cara, obrnutu sedmicu mačeva i četvorku pehara.

Car je karta velike arkane koja vlada sa neosporivim autoritetom. Ova nedelja počinje snažno za sve nas. Početak nedelje je tu da tražimo uspeh, moć i status. Neki će se osećati dominantno i svemoćno, a za druge ova karta znači da će morati da se pokore autoritetu. Slušanje drugih nije uvek loša stvar, iskoristite ovu priliku da naučite od iskusnijih. Bez obzira na vašu poziciju, najvažnije je da ne izgubite kontrolu, da odluke donosite glavom, a ne srcem i da razišljate strateški.

PREPORUČUJEMO TAROT KARTE

Sredina nedelje je obeležena obrnutom sedmicom mačeva. Tamo gde postoji borba za moć ljudi često ne igraju po pravilima. Ovo će biti vreme za čišćenje savesti, ispravljanje grešaka iz prošlosti i otkrivanje istine. Ako ste krili tajne i radili nekome iz leđa vreme je da prestanete. Laži i skrivanje vas samo vuku na dno. Obrnuta sedmica mačeva služi kao upozorenje da se neiskrenost i prevare neće isplatiti. Sa druge strane, moguće je da je neko drugi vama radio iza leđa. U svakom slučaju – istina će vas osloboditi!

Ovu nedelju zaključujemo sa četvorkom pehara. Potraga za većom kontrolom nas umara. Čak i da dobijete sve za šta ste se borili, neće vam ostati snage da zaista uživate u tome. Važno je da se nakon burne nedelje konačno odmorimo. Tome služe vikendi. Ova karta upozorava da nećete prepoznati mogućnosti i prilike koje su pred vama ako se previše izgubite u sopstvenim mislima. Otvorite oči, sagledajte svoje opcije i videćete da ništa nije tako crno kako vam se možda činilo.

Zakažite privatno čitanje na: tarotbejb@gmail.com

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
HOROSKOPSKI ZNAKOVI I NJIHOVE TAROT KARTE
MAGIJSKI PEČATI ZA PRIZIVANJE I KONTROLU DEMONA
ZNAKOVI ZODIJAKA KOJI IMAJU NAJJAČE MAGIJSKE SPOSOBNOSTI