Nedeljna Tarot Prognoza

 

Svakog ponedeljka izvlačim tri karte na osnovu kojih pravim Tarot prognozu za celu nedelju. Ovog ponedeljka sam izvukla obrnutog Prvosveštenika, obrnutu Ludu i Kralja diskova. Odmah nam je jasno da će ovo biti jedna turbulentna nedelja.

Nedelju započinjemo obrnutim Prvosveštenikom. Konvencionalan i tradicionalan Prvosveštenik nam u obrnutom položaju najavljuje pobunu. Vreme je da skrenemo sa puta konformizma i probamo da stvari radimo na drugačiji način. Budite subverzivni, eksperimentišite, pobunite se protiv autoriteta koji vas guše. Ako ste do sada radili stvari koje niste zaista želeli samo da biste zadovoljili tuđa očekivanja, vreme je da konačno prestanete. Ova karta u obrnutom položaju poziva na kršenje normi i na oslobađanje.

Ali već sledeća karta nas upozorava da budemo jako oprezni u načinu na koji kršimo norme jer već sredinom nedelje opasnost vreba. Luda u obrnutom položaju označava neopreznost. U svakom novom putovanju vrebaju opasnosti. Obrnuta Luda u relaciji sa obrnutim Prvosveštenikom upozorava da naše oslobađanje od autoriteta i od tuđih očekivanja neće proći baš jednostavno i bez povratne reakcije. Budite oprezni na svakom koraku.

PREPORUČUJEMO TAROT KARTE

Na kraju nedelje se stvari vraćaju opet u našu korist kao što vidimo sa kartom Kralj diskova. On je manifestacija sigurnosti, moći i izobilja. On je znak da se kalkulisani rizici isplate. Ako pažljivo igrate početkom i sredinom nedelje, na kraju ćete biti nagrađeni za svoju hrabrost.

Zakažite privatno čitanje na: tarotbejb@gmail.com

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
MAGIJSKI PEČATI ZA PRIZIVANJE I KONTROLU DEMONA
ZNAKOVI ZODIJAKA KOJI IMAJU NAJJAČE MAGIJSKE SPOSOBNOSTI
SEX MAGIJA 101: OD OSNOVA DO RITUALA