Najbolji dani za pokretanje biznisa prema magiji

 

Ćao Tarot bebice! Danas ću vam ukratko ispričati koji dani su najpovoljniji za pokretanje privatnog biznisa. U mnogim paganskim tradicijama dani predstavljaju važan deo magijske prakse, a ne moraš biti paganka da bi prepoznala i cenila drevnu simboliku. Kada posmatramo osnove magije vidimo da je svaki dan povezan sa određenim božanstvom i da poseduje posebnu energiju. Shodno tome, možemo isplanirati datum koji savršeno odgovara tipu biznisa koji pokrećemo. 

NEDELJA

Ovo je dan Sunca i za to u magijskom kontekstu nedelja uvek ide prva. U religiji nedelja predstavlja dan odmora, ali je u magiji predstavlja početak i potencijal. Nedelja nam omogućava da ni iz čega stvorimo nešto. Ovo je dan za pobede. Nedelja se vezuje za božanske entitete koji vladaju Suncem kao što su Ra i Helios. Iz astrologije znamo da se Sunce odnosi na nas same, to je naš primarni karakter, naš ego! Rad sa solarnom energijom nas povezuje sa izvorom života, sirovom energijom i snagom volje. 

Nedelja bi bila idealan dan za svečano pokretanje nekog ličnog projekta kao što je blog ili YouTube kanal.

PONEDELJAK

Na francuskom se ponedeljak zove Lundi. Ponedeljak pripada Luni, odnosno Mesecu i zbog toga se povezuje sa boginjom Dijanom. Iz astrologije znamo da se Mesec vezuje za osećanja, ono što leži duboko u nama, našu dušu i podsvest. Ponedeljak je savršen dan za meditaciju, introspekciju, razvoj intuicije i emotivne sigurnosti. Mesec predstavlja majku i odnosi se najviše na naša osećanja i porodicu. Zbog simbolike ovo nije povoljan dan za pokretanje biznisa i poslovnih projekata. 

UTORAK 

Utorak je dan za borbu! Vezuje se za nordijskog boga Tira koji je beskrajno smeo vladar hrabrosti i bitke. Na francuskom se utorak zove Mardi. Takođe se vezuje za Mars, a znamo da je to planeta borbe, ratovanja i seksualnih impulsa. Stari Rimljani su ovaj dan zvali martis po bogu rata Marsu. Utorak je idealan dan za magije inicijacije, zaštite od neprijatelja, za rituale samopouzdanja, hrabrosti, pobede u legalnim i društvenim pitanjima. Iskoristi utorak da se predstaviš i pozicioniraš kao lider. 

Ovo je fantastičan dan za svečano otvaranje radnji i biznisa gde vlada velika konkurencija. To bi u Srbiji bili kozmetički saloni, šminkanje, nokti i slično. Utorak je takođe odličan dan za otvaranje advokatske kancelarije, knjigovođstva, pokretanje konsultanstkog biznisa…

PREPORUČUJEMO SUPREME WITCH PAKET

SREDA

Sreda, ili na francuskom Mercredi, je Merkurov dan. Znamo da je Merkur planeta komunikacija, uma i inteligencije. Sve što čovek izgovara Merkur pokreće. Osim rimskog boga Merkura, ovaj dan se vezuje i za božanstva poput Odina, Hermesa i Atine. Sredu najviše vezujemo za komunikaciju, trgovinu i poslovanja. Sredinom nedelje se zato rade rituali vezani za ugovore, putovanja, pozive, dugove, povrađaj gubitka, intervjue za posao, viziranje… Ovo je odličan dan za otvaranje većine privatnih biznisa i za pokretanje dugoročnih poslovnih projekata.

Posebno se preporučuje za početak ako posao uključuje prodaju i rad sa inostranstvom. Ako planiraš da započneš freelance karijeru preko interneta, sreda je najbolji dan za otvaranje naloga na Upwroku i sličnim sajtovima. Ako pokrećeš onlne shop sreda je opet favorit.

ČETVRTAK

Četvrtak, ili na francuskom Jeudi, je Jupiterov dan. Znamo da je Jupiter planeta ekspanzije, sreće i razvoja. Planeta gigant donese blagoslove gde god da krene. Ovaj dan pripada bogovima kao što su Zevs, Tor i Jupiter. Idealan dan za magične rituale za sreću, rast, čast, ugled, lojalnost, sađenje, uspeh i prosperitet. 

Kakav god posao da pokrećete, četvrtak je savršen dan za javno i svečano otvaranje. Takođe je odličan dan za velike investicije. Ipak, četvratk je najidealniji dan za pokretanje porodičnih firmi.

PREPORUČUJEMO GOALS SVEĆU ZA
LEPOTU, POPULARNOST I RAZVOJ ZDRAVIH NAVIKA

PETAK

Petak je ime dobio po nordijskoj boginji ljubavi i magije – Freji. Znamo da je Venera planeta ljubavi, novca, glamura i zadovoljstva. Ovo je idealan dan za rad sa božanstvima poput Venere i Afrodite. Petkom treba raditi ljubavne rituale, za jačanje romantike, za vernost, strast, harmoniju, prijateljstvo i plodnost. 

Kada je pokretanje biznisa u pitanju, petkom osnivamo poslove u čijem fokusu je rad tête-à-tête sa ljudima. Ako otvarate psihološko savetovalište, tattoo studio, centar za radionice ili teretanu, petak je fantastičan izbor.

SUBOTA

Saturn vlada subotom. Znamo da je Saturn malefik, on predstavlja ograničenja, lekcije i odgovornost. Božanstva koja treba kanalisati tokom subote su rimski Saturn i grčka Hekate, boginja smrti i vradžbina. Subotom je poželjno raditi magične rituale za kreativnost, nadu, sreću, zaštitu i teranje negativnih energija. Nije idealno vreme za otvaranje prodavnica, pokretanje biznisa i brendova.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
ZNAKOVI EZOTERIJE I MAGIJE U NATALNOJ KARTI
ŠTA SU SIGILI I KAKO SE KORISTE U MAGIJI?
10 ZNAKOVA DA SI VEŠTICA