Najbolje Tarot aplikacije

 

Ćao Tarot bebice! Danas ću vam pričati o najboljim Tarot aplikacijama. Ne morate biti profi veštica da biste se igrali Tarotom. I svakako ne morate kupovati karte da biste izučavali i praktikovali Tarot u početku. Tarot aplikacije su odličan način da imate svakodnevnu interakciju sa kartama i na taj način se zabavite i naučite tumačenja bez mnogo muke.

Postoji mnogo aplikacija za Tarot, a ja ću vam danas pričati o moja tri favorita.

THE GOLDEN THREAD TAROT

Ova aplikacija je od prvog dana apsolutni favorit. Počevši od minimalističke estetike koja obiluje simbolikom iz klasičnog Raider-Waite špila što je čini odličnom za početnike, ova aplikacija kida u skoro svakom smislu. Funkcija Card of the day vam omogućava da svaki dan izvučete jednu kartu, dobijete kratko tumačenje i onda zabeležite svoje raspoloženje i osećanja koja ste vezali za nju. Aplikacija prati vaša raspoloženja koja možete pogledati naknadno u nedeljnim i mesečnim grafikonima.

Ova aplikacija sadrži kratka objašnjenja za svaku kartu, ali su po mom mišljenju su ona nedovoljno razjašnjena i mogu služiti više kao podsetnik ljudima koji već znaju da tumače karte. Ono što je pozitivna strana Golden Thread aplikacije je raznovrsnost Tarot otvaranja koje možete da simulirate na telefonu i naučite u praksi. Tu su standardna otvaranja poput keltskog krsta, ali i posebna otvaranja za ljubav, karijeru i lični razvoj.

Preuzmite aplikaciju ovde

MYSTIC MONDAYS

Pored Golden Thread Tarota, ovu aplikaciju koristim skoro svaki dan i svima bih je preporučila. Mystic Mondays ima Card of the day funkciju, ali je ne koristim mnogo jer nema opciju beleženja raspoloženja i osećanja. Takođe nema opciju otvaranja karata, zbog čega nije mogla da zauzme prvo mesto uprkos hipnotišućoj estetici i suptilnoj Raider-Waite simbolici.

Ipak, ova aplikacija ima mnogo detaljnija i bolja objašnjenja značenja svih karata u odnosu na Golden Thread. Kada me neka karta zbuni ili mi je potreban brzi podsetnik Mystic Mondays je aplikacija koju otvaram bez izuzetka. Tumačenja su relativno kratka ali pogađaju suštinu svake karte i odlično objašnjavaju značenja u obrnutom položaju.

PREPORUČUJEMO TAROT KARTE

Preuzmite aplikaciju ovde

TAROT CLASSIC

Na trećem mestu je najklasičnija aplikacija u smislu da ne odstupa od standardnog Raider-Waite špila. Ova aplikacija sadži tumačenja svake pojedinačne karte i mogučnost digitalnog otvaranja karata. Dobra je za početnike i iskusne Tarot tumače, ali je ja ne koristim više jer mi je estetika aplikacije odbojna.

Preuzmite aplikaciju ovde

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
ŠTA O VAMA GOVORI DAN NA KOJI STE ROĐENI
SEKS MAGIJA: SKRIVENI FETIŠI NA OSNOVU NATALNE LILIT
5 NAČINA DA KORISTITE TAROT KARTE AKO NE ZNATE DA TUMAČITE