Magijski pečati za prizivanje i kontrolu demona

 

Ćao Tarot bebice! U prošlim tekstovima sam pisala o demonima koji se prizivaju za ljubav i o demonima koji su najbolji za početnike. Danas ću vam otkriti malo više o samoj praksi prizivanja demona da biste to mogli da radite na pravilan i bezbedan način. Pored sveća, metala i određenih Tarot karata, za uspešno i bezbedno prizivanje demona je neophodno iscrtati i njegov sigil.

Šta je sigil i kako se koristi u magiji?

Reč sigil je nastala od latinske reči sigillum koja znači pečat. Sigil je magijski pečat, odnosno, okultni simbol koji se koristi u ceremonijalnoj magiji s ciljem prizivanja duhova, anđela ili demona.

Izrađuje se kombinacijom različitih simbola i geometrijskih oblika koji predstavljaju grafički potpis odgovarajućeg demona ili magičnog entiteta, a prema verovanju, energiju dobija putem molitve, meditacije ili magije.

Sigili se u Evropi pojavljuju od kasnog srednjeg veka i renesanse u brojnim grimoarima koji su cirkulirali u rukopisnom, a kasnije i u štampanom obliku. Ovi magijski pečati su must have za svaku vešticu koja se bavi cermonijalno magijom.

Srednjevekovne i renesansne magijske knjige i grimoari (priručnici magije) sa sigilima demona i anđela sada možemo naći na internetu jednostavnom pretragom fotografija. Manji Solomonov ključ poznatiji i kao Lemegeton, predstavlja grimoar koji datira još iz 17. veka i obuhvata magične tekstove za koje se smatra da ih je napisao Kralj Solomon lično.

Manji Solomonov Ključ je podeljen u pet knjiga koje zajedno čine celinu. Prva knjiga nosi naziv Goetia i sadrži opis 72 demona koji vladaju paklom i isto toliko pečata čija upotreba služi za prizivanje i kontrolu istih.

Ako želite da prizovete ili iskoristite moći, recimo,  Asmodeusa – demona požude koji utiče na seksualne želje ljudi i tera ih na greh, onda ćete nacrtati, ugravirati ili u krajnjem slučaju istetovirati njegov sigil koji izgleda ovako:

Ako vam je potrebna moć demona koji svakog muškarca može učiniti glupim, onda se obraćate Gaapu. On je demon u ljudskom obliku koji, pored toga što čini muškarce glupima, pokreće ljubav, pomaže ženama da lakše nađu ljubav, ali i ih zauzvrat čini neplodnim. Ovako izgleda njegov Sigil:

U savremeno doba magiju pečata je vidovnjak i okultist Ostin Osman Sper (1886.-1956.) učinio popularnom u knjizi Knjiga zadovoljstva – Psihologija ekstaze. Prema njegovoj teoriji, pečati su sredstvo koncentrisanja magične volje putem delovanja na podsvest. Magične sigile možete uvek nositi sa vama da biste prizvali energiju demona koja vam je potrebna. Oni nisu samo sredstvo za sticanje magičnih moći, oni su takođe i zaštita od potencijalnih negativnih uticaja i opasnosti koje dolaze sa prizivanjem demona. Ovde možete pročitati još načina da se zaštitite od negativnih demonskih sila.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
HOROSKOPSKI ZNAKOVI I NJIHOVE TAROT KARTE
ZNAKOVI ZODIJAKA KOJI IMAJU NAJJAČE MAGIJSKE SPOSOBNOSTI
SEX MAGIJA 101: OD OSNOVA DO RITUALA