Magija eteričnih ulja: Moć prirode

 

Ćao Tarot Bebice! Danas ću vam predstaviti magijsku primenu različitih eteričnih ulja. Aromaterapija je stara isceliteljska metoda gde koristimo magiju prirode za čišćenje, jačanje i pravino kanalisanje energije. Eterična ulja se često koriste u svim vrstama meditacije, tokom ritualne magije i za manifestaciju. Eterična ulja rade na duhovnom i energetskom nivou našeg bića, čiste auru, uravnotežuju emocije i otpuštaju nepotrebne strahove i kreativne blokade.

Eterična ulja veštice koriste za mazanje ritualnih sveća (svaka TarotBejb sveća sadrži kombinaciju eteričnih ulja koja im daju poseban miris i magijsko dejstvo), za ritualne kupke, energetsko čišćenje, meditaciju i inhalaciju. Da bi smo se osećali bolje – potrebno je da počnemo da uživamo. Mirisna magična ulja su ključni deo self care rutine modernih veštica. Kada se stavljaju na kožu obavezno se moraju razblažiti, jer mogu izazvati alergijske reakcije zato što su jako koncentrirana u svom sastavu.

Pomorandža

Citrus donosi prosperitet. Pomorandžina luksuzna esencija priziva bogatstvo, ali se u magiji često koristi i za ljubavne rituale (kao većina voćninih plodova). Pomorandža je fantastična i moćna biljka. Teško ćete pogrešiti kada koristite njeno eterično ulje u ritualima i svakodnevnici.

Cimet

Poseduje svež miris koji deluje na raspoloženje, povećava vitalnost i nivoe energije. Cimet je jedan od najčešćih magijskih sastojaka u ritualima jer priziva sreću na ljubavnom i na finansijkom planu. Cimet je sreća, energija i vatra. Ne upotrebljava se u velikim količinama, par kapi je dovoljno za mazanje ritualnih sveća.

Nana

Nana je najpopularniji čaj zbog isceljujućih moći. Ova biljka se u magijskoj praksi koristi za lečenje i prizivanje bogatstva. Opojan miris eteričnog ulja nane će vas okrepiti i uzdići duh. Esencijalno ulje nane koristim u svim svećama za prosperitet i uspeh, a često ga kombinujem sa uljem eukaliptusa tokom ritualnih kupki.

Eukaliptus

Eukaliptus je predivan miris, odličan za inhalaciju, olakšava disanje, deluje antiseptično kod upala grla i nosa, ublažava simptome gripa i poboljšava raspoloženje. Ovo ulje ima smirujuće dejstvo. U magiji eukaliptus ima široku primenu, a najviše se koristi za zaštitu i lečenje. Ritualna kupka sa par kapi eteričnog ulja eukaliptusa vas štiti od neprijatelja i loših okolnosti.

PREPORUČUJEMO VODIĆ ZA VEŠTICE

Lavanda

Lavanda je izuzetno moćna i magična biljka. Naučno je dokazano da miris lavande privlači značajan procenat muške populacije, pa nije iznenađenje da se široko primenjuje u ljubavnim ritualima. Lavandno ulje je takođe odlično za smirenje, protiv svih vrsta noćnih mora i strahova, štiti od uroka i u kombinaciji sa ametistom ublažava iluzije i pojačava intuiciju.

Čajno drvo

Ulje čajnog drveta se u magiji naziva biljkom anđela i pripisuju mu se snažne zaštitničke moći. Njegovo antibakterijsko i magično dejstvo je savršeno za rituale lepote i atraktivnosti. Ovo ulje je odlično za skidanje negativne (crne) magije, zaštitu i pročišćenje.

Limunova trava

Esencijalno ulje limunove trave ublažava emotivnu nestabilnost i harmonizuje duh i telo. Koristi se u ritualima za kreativnost, inspiraciju, a najviše za vidovitost. Odlično je za razvoj i jačanje magijske prakse svih veštica.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
BELA MAGIJA ZA CRNA VREMENA
KRISTALI U SLUŽBI NEGE I LEPOTE
SEKS, MASTURBACIJA, MANIFESTACIJA