Magija brojeva i metoda proricanja

 

Ćao Tarot bebice! Danas nam Ivana Poposka piše o numerologiji. Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želte da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

Korišćenje brojeva u magijske i rutualne svrhe datira još iz Drevnog Egipta, dakle možemo reći da je proricanje brojevima jedna od najstarijih metoda koja vezuje mistiku i logiku. Tumačenja i zapažanja brojeva oko nas između ostalog otkriva obrasce po kojima se život oko nas odvija i ukazuje nam da li je put kojim idemo dobar za nas ili ne. Brojevi nam otkrivaju sinhronicitet života, oni mogu biti jedan od načina komunikacije sa anđelima i mogu nam indikovati kada su otvorene snažni energetski portali koje možemo iskoristiti za manifestaciju željenog. Svaki broj poseduje svoju vibraciju, boju i ton.

U daljem tekstu pokazaću vam jednu metodu proricanja brojevima, kao i simboliku osnovnih brojeva koju možete tumačiti u okviru metode ili je pripisati brojevima koji su vama važni.

Metoda proricanja

Ovo je metoda proricanja brojevima za početnike, nekima će možda biti poznata, dakle ovo je jednostavna, univerzalna formula koju svako može koristiti.

Potrebno je na papiru napraviti tablu tj. napisati brojeve od 1 do 9. Ispod njih počnite sa pisanjem azbuke ili abecede, dakle svakom broju dodelite slovo (na primer ispod broja 1 će biti slovo A ispod broja 2 B, itd). Kada napišete prvih 9 slova ispod 9 brojeva, krenite sa desetim slovom ispod broja 1 i na taj način nastavite sve dok ne završite azbuku ili abecedu. Sada ste svakom broju dodelili dva ili više slova.

PREPORUČUJEMO ZODIAC MAJICE

Sledeći korak je pisanje konkretnog pitanja, želje, datuma, imena, vašeg ili osobe koja vas interesuje i sl. Kada napišete rečenicu ili reč koja vas zanima, ispod svakog slova rečenice napišite broj iz tabele koji mu odgovara (kod pisanja datuma samo saberite brojeve). Poenta je da vaše pitanje ili želja bude što konkretnija i jasnija kao i da dok radite ovu metodu budete potpuno fokusirani na ono što vas zanima i time postignete emociju i vibraciju želje ili pitanja.

Poslednji korak je računanje brojeva, dakle saberite sve brojeve vašeg pitanja ili želje dok ne dođete do jednocifrenog.

Broj 1

Predstavlja početak, novu energiju i snagu koja ima pokretačku moć. Ta snaga predstavlja vas same kao individuu koja nadahnjuje druge vodeći se instinktima i intuicijom. Broj 1 simbolizuje uspeh i izrazitu ambiciju za konkretizovanjem u životu. Jedinica nam poručuje da je potrebna potpuna vera u sebe i da se sve događa za naše najveće dobro.

Broj 2

Jin-jang princip, označava polaritet svetla i tame, poručuje da je poenta u balansu i stvaranju harmonije u svemu što radite. Poziva vas na služenje i pomaganje drugima. Broj dva odražava uspeh u partnerstvu, vezama, diplomatiji i uči vas da su umeće prilagođavanja kad nastupe burni periodi, kao i fleksibilnost vaš ključ za uspeh.

Broj 3

Broj svetog trojstva, vibrira dobrom zgusnutom energijom i simbolizuje stvaranje u bilo kom obliku. Broj 3 se odnosi na umetničku prirodu koja u svemu traži inspiraciju. Potreba za slobodom i pozitivnim dešavanjima preovladava kada je broj 3 u pitanju. Broj 3 ukazuje na jake strasti kao i kreativne, inovativne ideje koje se obično pojave ”iz vedra neba”.

PREPORUČUJEMO LOVE PAKET

Broj 4

Broj 4 neretko označava savršenstvo, sklad i sigurnost zato što ima simboliku 4 elementa od kojih je sve izgrađeno. Broj 4 poručuje da sve što u životu gradite pre svega postavite jake temelje. Četvorka je broj stabilnosti, organizacije, sigurnosti kao i stečenoj mudrosti koja nas, kada je utemeljimo, dovodi do naših najviših ciljeva.

Broj 5

Broj pet simbolizuje peti element ili etar koji predstavlja komninaciju osnovnih elemenata plus duh. Petica nosi simboliku suštine i duhovne moći. Naglašena je univerzalna ljubav prema sebi i drugima. Broj pet poručuje da je potrebno otvoriti se svetu oko nas i na taj način otpustiti blokade i pustiti životnu energiju da slobodno kanališe kroz nas.

Broj 6

Šest je broj koji sa sobom nosi vibraciju savršenstva. Šestica je takođe Venerin broj pa s toga nosi simboliku sreće u ljubavi, iskrenosti, idealizma i otkrivanju talenata. Broj 6 nam poručuje da za odgovore koji su nam potrebni posegnemo u dubinu duše, kao i da više obratimo pažnju na sinhronicitet života kao i znakove od anđela čuvara.

PREPORUČUJEMO BABY WITCH PAKET

Broj 7

Magijski broj koji simbolizuje duhovnosti, tajne i samotnjači način života. Označava početak duhovnog buđenja kao i samospoznaje. Broj 7 nas poziva da proniknemo duboko u sebe i da razumemo dimenzionalnost života, kao i da poradimo na pronalasku životne svrhe. Svaki događaj koji za nas nosi određenu težinu dat nam je kao lekcija koja nam je u datom trenutku najpotrebnija.

Broj 8

Broj 8 predstavlja dubinu i sklad. Otkriva nam zakone karme i ravntože kojoj bi trebalo da težimo u svemu što započnemo. Osmica predstavlja našu ličnu moć koja čeka da bude otkrivena i koja će nam postati glavni adut u rešavanju izazova. Lično usavršavanje na svim poljima preduslov je za efikasno korišćenje energetskog potencijala koji posedujemo.

Broj 9

Označava visoke ideale, savršenstvo, i kao poslednji broj predstavlja završetak kruga ili određenog životnog ciklusa. Broj 9 se često koristi u magiji kod ponavljanja rituala da bi se postiglo savršenstvo. Ukazuje na otvorenost prema svetu i ljubav koja objedinjuje sve. Kod broja 9 vibracija nas navodi da osetimo zahvalnost kao i da se prepustimo toku života.

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
MAGIJSKI PEČATI ZA PRIZIVANJE I KONTROLU DEMONA
ZNAKOVI ZODIJAKA KOJI IMAJU NAJJAČE MAGIJSKE SPOSOBNOSTI
SEX MAGIJA 101: OD OSNOVA DO RITUALA