Magija aure i njenih 7 slojeva

 

Ćao Tarot bebice! Danas nam o magiji aure i njenim slojevima piše Ivana Popovska. Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želte da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

Životna energija ili aura je nevidljiv sloj iliti nevidljivo telo koje se proteže celom dužinom našeg fizičkog bića. Iako je za većinu nevidljiva, auru je moguće videti, za početak fokusiranjem na tačku između prstiju ruke, a onda fokusom na žive i nežive objekte oko nas (prvo što ćemo uočiti jeste beličasta izmaglica, a od naše prakse i iskustva zavisiće da li ćemo ono što vidimo razviti dalje).

Aura predstavlja naš nefizički deo, bioenergetski omotač koji sadrži izuzetno važne informacije našeg psihičkog i fizičkog stanja. Pored toga što aura pokazuje u kakvom stanju se nalazi naš organizam i naša psiha, aura služi kao sredstvo za prijem i odašiljanje misli, emocija i usko je povezana sa našim ”višim ja”. Zbog svoje emitujuće energije, čišćenje aure i njenih slojeva kristalima može biti izuzetno uspešno.

PREPORUČUJEMO GOALS SVEĆU ZA
LEPOTU, POPULARNOST I RAZVOJ ZDRAVIH NAVIKA

Postoji 7 slojeva aure koji su usko povezani sa 7 čakri:

Eterični sloj

Eterični sloj se najlakše uočava jer se nalazi na svega par centimetara od kože. Vidi se kao pomenuta izmaglica koja se kasnije prikazuje kao crvena boja koja odaje najgušću vibraciju i shodno tome odgovara prvoj korenskoj čakri. U prvom sloju aure možemo otkriti zdravstvene tegobe.

Emotivno telo

Drugi sloj aure odnosi se na emocije, vitalnost, fizička zadovoljstva, predstavlja našu privlačnu energiju, identitet i prikazuje naš nivo sreće. Emotivno telo ima ljudski oblik i ne može se lako uočiti, kao i svaki drugi sloj koji se udaljava od prvog. Pokazuje nam se kao vrtlog energije koji kruži oko tela. Boja drugog sloja je narandžasta i on odgovara sakralnoj čakri.

Mentalni sloj

Ovaj sloj predstavlja ličnu moć i volju, takođe se odnosi na misli i ideje. Vidimo ga kao zučkastu ili zlatnu svetlost. Kada nam je zaprljan treći sloj aure nastaje depresija, nesanica i konfuzne misli, manjak kreativnosti i životne energije. Boja trećeg sloja je žuta i on odgovara solarnom pleksusu.

Astralni sloj

Ovde dolazimo do granice između fizičkih i viših slojeva aure. Astralni sloj je najbolji za tretiranje zato što šalje energiju u tri donja i tri gornja sloja. Predstavlja ljubav prema sebi i drugima, kao i prijateljstva. Nepravilnosti na astralnom sloju mogu da dovedu do slabljenja svakog sloja aure. Odgovara srčanoj čakri i zelenoj boji.

PREPORUČUJEMO RICH WITCH SVEĆU
ZA USPEH I RAZVOJ KARIJERE

Eterična podloga

Eterična podloga vezuje duhovno i fizičko, predstavlja ideale natusa koji kada nisu dostignuti ili se pojavi opsesija za fizičkim savršenstvom prave tamne mrlje i napukline po auri. Za eteričnu podlogu se kaže da je fizička kopija tela na višem nivou. Boja ovog sloja je plava i ona odgovara grlenoj čakri, ovo je sloj na kojem materija stvar zvuk.

Nebesko telo

Nebesko telo koje odgovara trećem oku i indigo plavoj boji, predstavlja vrhunac emotivnog tela u duhovnoj ravni. Ovo je sloj preko kojeg dobijamo poruke od Univerzuma i anđela i kroz njega osećamo savršeno verziju nas samih. Kada nam je čist ovaj sloj imamo bezuslovno poverenje u život i njegov tok.

Krunska podloga

Najviši sloj aure koji predstavlja večnost i kroz koji uspostavljamo vezu sa višom svesti i božanskim izvorom energije. Krunska podloga je najviši sloj duhovnog nivoa i on kontroliše mozak, telo i psihu. Boja ovog sloja je bela koja simbolizuje spajanje svih boja u jednu, a on odgovara Krunskoj čakri.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
ŠTA SU EKLIPSE I ZAŠTO SU VAŽNE
SEKS MAGIJA: IZABERI KRISTAL, IZABERI ORGAZAM
RAZLIKE IZMEĐU ZAPADNE I ISTOČNE ASTROLOGIJE – ĐOTIŠ