Magični ritual za poslovni uspeh

 

Ćao Tarot bebice! Danas ću vam otkriti jedan jednostavan ritual za prizivanje sreće na finansijsko-poslovnom planu. Za ovaj ritual možete da koristite TarotBejb sveću da vam bude lakše jer ona već sadrži ulja i potrebne kristale za novac i izgradnju karijere. Ipak, ovi rituali koje objavljujem ne zahtevaju da bilo šta kupite od mene lično.

PRIPERMA:

Priprema za ovaj ritual je potpuno standardna. Pre samog rituala treba da skupite sve potrebne sastojke, da energetski očistite prostor gde ćete ga obavljati i naravno da izmeditirate, smirite i uključite pozitivno raspoloženje. Energetsko čišćenje prostora pre rituala se radi pomoću suve žalfije i to se zove smudging. U prodavnici uzmite običnu svežu žalfiju za kuvanje, ostavite je na krpi da se osuši i spremna je za korišćenje u magiji. Ovo je najosnovniji sastojak koji svaka veštica ima u svom domu. Slobodno kupite više jer će vam biti potrebna za svaki ritual. Pre nego što zapalite žalfiju OBAVEZNO otvorite ulazna vrata i prozore. Kada upalite žalfiju prođite kroz sve sobe u stanu i levom rukom terajte sva negativna sranja. Ako imate tarot karte u desnoj ruci pored zapaljene žalfije držite Prvosvestenicu (karta intuicije i vidovitosti).

SASTOJCI:

Tri bele ili zelene sveće. Bele sveće imaju univerzalnu primenu u magiji i magijski efekat boja poprimaju od predmeta koje na njih stavimo. Zelene sveće se koriste u ritualima za poslovne i finansijske uspehe. Ovo mogu biti bilo kakve sveće u smislu oblika.

Osušeno lišće lovora

Jedan Zeleni Aventurin (ne treba vam veliki)

Jedan Citrin

Jedan Gorski kristal

Ako imate tarot karte biće vam potrebne: As diskova, Šestica štapova i Devetka diskova. Sada nije kraj sveta ako nemate tarot, ali ako želite da budete veštica, odnosno da se aktivno bavite magijom biće vam obavezne (oko 800 dinara u knjižarama Lagune).

Eterično ulje za mazanje sveća od: cimeta, pomorandže, đumbira ili pačuli. Jedno je dovoljno, ali ako imate, bolje je da ukombinujete više ulja. U DM-u jedna bočica košta 160 dinara. Ako nemate ništa od toga pomešajte cimet (kesica je 15din u prodavnici) u prahu sa običnim kućnim uljem.

Pare – tri najveće novčanice koje imate (1000, 2000 dinara, evri..)

PREPORUČUJEMO VODIČ ZA VEŠTICE

VREME:

Najbolji dani za poslovne rituale su nedelja i sreda. Ukoliko tražite novi posao ili tek pokrećete nešto svoje onda se ritual radi u zoru (idealna je zora Mladog Meseca, ali nije obavezna). Kada već imate posao ali želite više uspeha i para onda ritual radite u podne (najbolje je da to bude u prvih nedelju dana od Mladog Meseca, ali nije obavezno).

RITUAL:

Kada ste spremili sve sastojke razmislite šta želite od posla i namažite sveće eteričnim uljima. Prospite listove lovora na veliki ravni tanjir i stavite tri novačnice na tanjir takođe. Preko novčanica slažete tri tarot karte. Na kartu As dikova pored sveće stavljate Zeleni Aventurin, na kartu Šestica štapova stavljate Citrin, i na Devetku diskova stavljate Gorski kristal pored sveće. Ako nemate karte, kristale stavljate samo na novčanice koje su ispod sveća.

Sveće ćete namazati eteričnim uljem/uljima i postaviti da svaka stoji na jednoj karti. Sada je važno da budete maksimalno fokusirani na svoj cilj. Možete izgovoriti i naglas ako vam to pomaže. U tom trenutku palite sve tri sveće DESNOM rukom. Prvo palite sveću pod kojom je As diskova, potom Šestica štapova i na kraju sveću ispod koje stoji Devetka diskova.

Sveće treba da gore tačno tri sata, nakon čega ih gasite sa istim ciljem u glavi. Ne morate sve vreme da aktivno gledate u sveće i razmišljate o tome, ali treba da budete u istoj prostoriji i da se bavite nečim što je vezano za taj cilj. Rezultati ne moraju biti momentalni, posebno ako radite na nečemu velikom. Takođe, ritual možete ponavljati. Beli dim na kraju rituala signalizira uspeh, a crni sugeriše da magija neće uroditi plodom. Ako dobijete crni dim sačekajte nedelju dana i ponovite ritual.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
RITUAL ZA PUN MESEC
10 APLIKACIJA ZA MODERNE VEŠTICE
LJUBAVNI RITUAL: DA TE SANJA