Magični ritual za mlad Mesec

 

Ćao Tarot bebice! Danas vam pišem ritual za veče mladog Meseca. Magija Meseca podrazumeva da pratimo lunarne faze i prema njima planiramo različite rituale kako bismo ostvarili naše želje i ciljeve. Mlad Mesec je moćno vreme za nove početke – ova faza je puna svežih potencijala i neistraženih mogućnosti. Ovo se odnosi na sve novo u životu, to može biti nova veza, novi posao, projekat, stan, ili neka nova navika koji želimo da razvijemo…

Priprema:

Priprema za ritual je tipična – stavite so u kadu da se očistite i zapalite žalfiju za čišćenje prostora od bilo kakve energije koja može da poremeti ritual. Ovde možete pročitati više o energetskom čišćenju i kako se pravilno obavlja. Na veče mladog Meseca se potrudite da budete dobro raspoloženi, izmeditirajte, izbacite nerozu, isključite telefon, uključite neku tihu ambijentalnu muziku.

Ovaj ritual za mlad Mesec služi da nam da inspiraciju i motivaciju da ostvarimo bilo koji cilj koji smo zacrtali sebi. Kada uradite ovaj ritual dobićete nalet inspiracije, energije i kreativnosti koja će vam pomoći da pokrenete sve što ste zamislili. Pre mladog Meseca je važno da znate tačno šta želite da pokrenete, želite u ritual da uđete sa oštrim fokusom i zacrtanim ciljem.

Vreme:

02.07.2019. 21:16h

Sastojci:

Bela ili plava sveća

Ulje cimeta (ako nemate eterično ulje cimeta, možete obično suncokretovo pomešati sa cimetom u prahu.

Crveni konac

Šestar ili neki oštar predmet sa kojim možete da režete sveću

Bonus: ako imate Lapis Lazuli, Ametist, Plavi Kvarc, Karneol ili Mookalit stavite ih pored sveće tokom rituala. Za još bolji efekat izvucite kartu Zvezda iz tarota i postavite je ispod sveće tokom gorenja. Okej je ako nemate tarot karte za ovaj ritual, ali ako planirate da se bavite magijom obavezno uložite u jedan špil.

PREPORUČUJEMO VODIČ ZA VEŠTICE

Ritual:

U tačno vreme kada nastupa mlad Mesec treba da imate sve sastojke pred sobom na stolu ispred prozora. Poželjno je da prozor gleda direktno na Mesec, ali nije obavezno. Najbolje je ovaj ritual raditi napolju na zemlji, ali je trenutno previše hladno.

Pola sata pre mladog Meseca uzmite šestar i na sredinu sveće urežite simbol ili reč koja predstavlja vaš cilj. To mogu biti inicijali simpatije, naziv firme za koju želimo da radimo, idealna težina koju želimo da ostvarimo… Ne morate mnogo duboko da urezujete, može da bude jedva vidljivo. Pazite da se slova ne preklapaju. Nemojte žuriti sa ovim delom, ne želite da se frustrirate i brzate.

Kada nastupi mlad Mesec fokusirajte se na vaš cilj i polako obmotajte sveću crvenim koncem od dna na gore. Pokreti treba da budu u smeru kazaljke na satu (tako privlačimo motivaciju, energiju, uspeh koju simboliše crvena boja konca).

Fiksirajte sveću na sto i onda je namažite uljem cimeta. Cimet se u magiji koristi za pokretanje i sreću (može biti i u poslu i u ljubavi).

Recite naglas šta želite kao da se već dogodilo i zapalite sveću.

Sveća treba da gori tačno sat vremena kao simbol za nov početak. U tih sat vremena ne morate da stojite u mestu kao debil, ali treba da budete u prostoriji, prisutni. Meditirajte, popijte čaj, razvijajte planove za taj cilj koji ste zamislili, crtajte, pišite, istražujete šta vam je potrebno… Kada prođe sat ugasite sveću i zamislite sebe kako ste to ostvarili.

Ako ste napolju možete da zakopate sveću u zemlju. Ako ste u stanu samo je odložite negde (nemojte je bacati).

Srećno 🌙

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
RITUAL ZA PUN MESEC
10 APLIKACIJA ZA MODERNE VEŠTICE
LJUBAVNI RITUAL: DA TE SANJA