Magični kristali za početnike

 

Ćao Tarot bebice! Danas pričamo o osnovnim kristalima koji su svakoj veštici potrebni u enegetskom radu i ritualnoj magiji. Postoji nekoliko glavnih kristala koji predstavjaju neophodnu bazu za veštičju praksu. Ovo su lako dostupni i jeftini kristali sa kojima možete svaki ritual da uzdignete na novi nivo. Kod mene možete nabaviti kristale najboljeg kvaliteta koji su prave veličine za početnike.

Kristali kupe i emituju energiju. Zbog toga nisu korisni samo za rituale, već i za svakodnevni život, pozitivnu energiju, prosperitet i balans. Uvođenjem kristala možete primetiti samo poboljšanje, iznutra ka spolja. Navešću šest osnovnih kristala koje svaka osoba treba da poseduje (čak iako se na bavi ritualnom magijom).

PREPORUČUJEMO LOVE SPELL SVEĆU

GORSKI KRISTAL

UNIVRZALNI KRSTAL I PRVI POLUDRAGI KAMEN KOJI SE KUPUJE. KVARC, ODNOSNO GORSKI KRISTAL JE PRIRODNI PROVIDNI (BEZBOJAN) KAMEN SA NAJŠIROM PRIMENOM U KRISTALOTERAPIJI I MAGIJI. PRIMENJUJE SE NA SVE ČAKRE I NJEGOVO ZAŠTITNIČKO DEJSTAVO SVI OSEĆAJU. OSIM ZAŠTITE, GORSKI KRISTAL SE KORISTI ZA PROČIŠĆENJE TELA I UMA. ON POJAČAVA EFEKAT SVAKOG KRISTALA KOJI SE NAĐE U NJEGOVOJ BLIZINI.

SLAŽE SE SA SVIM KRISTALIMA.

PUNI SE POD PLAMENOM SVEĆE. ČISTI SE SJAJEM PUNOG MESECA ILI DIMOM ŽALFIJE.

ROZE KVARC

ROZE KVARC JE KAMEN BEZUSLOVNE LJUBAVI I MIRA. NAJVAŽNIJI KRISTAL ZA SRCE I SRČANU ČAKRU. PROČIŠĆAVA I OTVARA SRCE, DONOSI DUBOKO UNUTRAŠNJE LEČENJE I LJUBAV PREMA SEBI. SMIRUJE I URAVNOTEŽUJE.

ROZE KVARC SLUŽI ZA LJUBAV PREMA SEBI, PRIVLAČENJE NOVE LJUBAVI, JAČANJE I ODRŽAVANJE LJUBAVI. U POSTOJEĆIM VEZAMA OBNOVIĆE POVERENJE I HARMONIJU I PODSTAĆI BEZUSLOVNU LJUBAV. NEŽNO IZVLAČI NEGATIVNU ENERGIJU I ZAMENJUJE JE POZITIVNIM VIBRACIJAMA. UČI NAS DA VOLIMO SEBE. JAČA EMPATIJU I OSEĆAJNOST. POMAŽE KOD PRIHVATANJA NEOPHODNIH PROMENA. POJAČAVA POZITIVNE AFIRMACIJE. KORISTI SE I ZA NEGU LEPOTE.

NAJBOLJE SE SLAŽE SA AMETISTOM I ZELENIM AVENTURINOM.

PUNI SE PORED AMETISTA ILI POD PLAMENOM SVEĆE. ČISTI SE SJAJEM PUNOG MESECA ILI DIMOM ŽALFIJE.

AMESTIST

AMETIST JE KAMEN INTUICIJE, DUBOKOG DUŠEVNOG MIRA I ZAŠTITE. OVAJ POLUDRAGI KAMEN OTVARA TREĆE OKO I POKREĆE UNUTRAŠNJE BUĐENJE. AMETIST DRŽIMO ISPOD JASTUKA KADA ŽELIMO DA IMAMO PROROČANSKE SNOVE. AMETIST JE TONIK ZA DUŠU. ŠTTI OD UROKA I NEGATIVNE (CRNE) MAGIJE.

AMETIST JE UNIVERZALNI KRISTAL KOJI PRIJA VEĆINI LJUDI.

NAJBOLJE SE SLAŽE SA ROZE KVARCOM I GORSKIM KRISTALOM. PUNI SE PORED GORKSKOG KRISTALA ILI POD PLAMENOM SVEĆE. ČISTI SE SJAJEM PUNOG MESECA ILI DIMOM ŽALFIJE.

PREPORUČUJEMO RX MERCURY SVEĆU

ZELENI AVENTURIN

ZELENI AVENTURIN JE VEOMA POZITIVAN KAMEN PROSPERITETA. ODNOSI SE NA SRČANU ČAKRU I ZBOG TOGA SE ODLIČNO KOMBINUJE SA ROZE KVARCOM U LJUBAVNIM RITULIMA. IPAK, NAJBOLJE EFEKTE ZELENI AVENTURIN DAJE NA POSLOVNOM I FINANSIJSKOM PLANU. OVAJ KRISTAL UKLANJA NEGATIVNE EMOCIJE I PREOKREĆE LOŠE SITUACIJE.

ZELENI AVENTURIN POJAČAVA LIDERSKE KVALITETE I ODLUČNOST. PODSTICE SAOSEĆANJE I EMPATIJU I PODRŽAVA UPORNOST. POPULARNO SE NAZIVA KOCKARSKIM KAMENOM JER SE VERUJE DA AKO NOSITE ZELENI AVENTURIN U DŽEPU MOŽETE DA DOBIJETE NA LUTRIJI. U SVAKOM SLUČAJU JE NEZAOBILAZNI KRISTAL U SVIM RITUALIMA ZA RAZVOJ KARIJERE, USPEH, SREĆU I MOTIVACIJU NA POSLU. ZA PROGRES I VIŠE PARA.

NAJBOLJE SE SLAŽE SA TIGROVIM OKOM I GORSKIM KRISTALOM. PUNI SE PORED GORKSKOG KRISTALA ILI POD PLAMENOM SVEĆE. ČISTI SE SJAJEM PUNOG MESECA ILI DIMOM ŽALFIJE.

PREPORUČUJEMO SUPREME WITCH PAKET

TIGROVO OKO

TIGROVO OKO JE MOĆAN KAMEN PROSPERITETA, SNAGE I MATERIJALNOG BOGATSTVA. TIGROVO OKO SE KORISTI ZA RAVOJ MENTALNIH SPOSOBNOSTI. PRUŽA OŠTRINU UMA, FOKUS I KONCENTRACIJU. DAJE NAM RAZUM U KONFLIKTNIM SITUACIJAMA I OMOGUĆAVA USPEH I PROGRES. ŠTITI SOLARNI PLEKSUS (DRUGA ČAKRA).

KOMBINUJE ENERGIJU ZEMLJE I ENERGIJU SUNCA ČIME STVARA STANJE VISOKE VIBRACIJE. TIGROVO OKO POMAŽE PRI OSTVARENJU LIČNIH CILJVA. POJAČAVA OPAŽANJE. UBLAŽAVA SAMOKRITIČNOST I OSLOBAĐA MENTALNE I KREATIVNE KAPACITETE.

NAJBOLJE SE SLAŽE SA ZELENIM AVENTURINOM I OPSIDIJANOM.

PUNI SE PORED GORSKOG KRISTALA ILI POD PLAMENOM SVEĆE. ČISTI SE SJAJEM PUNOG MESECA ILI DIMOM ŽALFIJE.

PREPORUČUJEMO RICH WITCH SVEĆU

LAPIS LAZULI

KRALJEVSKI KAMEN LAPIS LAZULI OTVARA TREĆE OKO I ŠTITI GRLENU ČAKRU. STIMULISE PROSVETLJENJE, OLAKŠAVA LUCIDNE SNOVE I ASTRALNU PROJEKCIJU. KORISTI SE ZA JAČANJE INTUICIJE I DUHOVNE MOĆI. OVAJ KAMEN BRZO UKLANJA STRES I UNOSI DUBOKI MIR. LAPIS LAZULI JE ZAŠTITNI KAMEN, KOJI KOMUNICIRA SA DUHOVIMA ZAŠTITNICIMA.

OVAJ KAMEN DOVODI U HARMONIJU NA FIZIČKOM, EMOTIVNOM, MENTALNOM I DUHOVNOM NIVOU. U RAVNOTEŽI, HARMONIJA DONOSI DUBOKU DUHOVNU SPOZNAJU. LAPIS LAZULI OLAKŠAVA PREUZIMANJE KONTROLE NAD ŽIVOTOM. OTKRIVA ISTINU, POSPEŠUJE SAMOSVESNOST I DOZVOLJAVA IZRAŽAVANJE MIŠLJENJA BEZ UZDRŽAVANJA ILI KOMPROMISA. AKO POTISNUTI BES IZAZIVA POTEŠKOCE U GRLU ILI U KOMUNIKACIJI, LAPIS LAZULI TO OTKLANJA. STIMULISE JAČE SPOSOBNOSTI UMA, DONOSI OBJEKTIVNOST I JASNOĆU.

NAJBOLJE SE SLAŽE SA AMETISTOM I PAHULJASTIM OPSIDIJANOM.

PUNI SE PORED GORSKOG KRISTALA ILI POD PLAMENOM SVEĆE. ČISTI SE SJAJEM PUNOG MESECA ILI DIMOM ŽALFIJE.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
SEKS, MASTURBACIJA, MANIFESTACIJA
MAGIJA ETERIČNIH ULJA: MOĆ PRIRODE
BELA MAGIJA ZA CRNA VREMENA