Ljubavni ritual: Da te sanja

Ćao Tarot bebice! Danas ću vam otkriti jednostavan ljubavni ritual. Ovo je za sve devojke koje se muče sa fakbojsima koji neće da konkretizuju vezu, ali hoće seks. Takođe, ako imate stabilnu vezu ali je dečko izgubio interesovanje, ovo je ritual za vas! Ovaj ritual ga neće naterati da se zaljubi u vas ili da vas zavoli – takve magije su mnogo zajebane i ne želite da ih radite kao početnici. Ovaj ritual je jednostavan i bezbedan. Ne garantuje vezu ili ljubav, ali će definitivno pomoći da ga pogura u pravom smeru.

Sastojci:

Sprej bočica (bilo kakva), osušene latice ruže, ulje lavande, voda mladog Meseca, mali Roze Kvarc, mali Ametist, mali Crveni Jaspis, kapljica krvi. Male kristale na komad možete kupiti u svim prodavnicama kristala. Na komad ako su mali ne koštaju mnogo, možete naći i za 100 dinara.

Vreme: 

Idealno vreme za ovaj ritual je petak veče.

Priprema i ritual:

Za ovu magiju je prvo neophodno sačekati mlad Mesec. U veče mladog Meseca se na prozoru ostavlja činija ili tegla sa običnom vodom. Voda ostaje na prozoru tokom cele noći i u budućnosti se koristi u spelovima koji zahtevaju vodu mladog Meseca.

Kada imamo vodu mladog Meseca stavljamo je u dobro očišćenu sprej bočicu. Ne morate da kupujete novu bočicu, bilo kakva će poslužiti – od spreja za kosu ili čišćenje prozora. Ako kreciklirate bočicu samo je pažljivo očistite.

PREPORUČUJEMO VODIČ ZA VEŠTICE

Nakon vode u bočicu dodajemo nekoliko kapljica ulja od lavande, dve latice ruže, kristale (koji su dovoljno mali da prođu kroz otvor od bočice) i kapljicu sopstvene krvi (najbolje menstrualne). Nežno promućkati da se sastojci stope.

Sledeći put kada budeš u stanu željene osobe ponesi sprej i diskretno naprskaj njegov jastuk DESNOM rukom. Dva spreja su sasvim dovoljna. To veče će te sanjati, a ujutru će poželeti da te vidi ponovo.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
ZNAKOVI EZOTERIJE I MAGIJE U NATALNOJ KARTI
ŠTA SU SIGILI I KAKO SE KORISTE U MAGIJI?
10 ZNAKOVA DA SI VEŠTICA