Kristali za svaku sobu u stanu

 

Ćao Tarot Bebice! Znate da svaki kistal ima određeni vajb. Poludrago kamenje je izvor potentne magije koja može da se koristi na različite načine. Ametist budi intuiciju, Roze Kvar romantiku, a Crni Turmalin nas štiti od crne magije. Da biste iskoristili punu moć kristala važno je da znate kako da ih pravilno koristite. Prvo nam pada na pamet čišćenje i punjenje kristala, ali takođe je važno mesto na kojem ih držimo u stanu. Da biste izvukli maksimum iz vaših kristala rasporedite ih na sledeći način.

DNEVNA SOBA

Karneol – kamen za izobilje u kući treba držati u sobi koja predstavlja centar doma.

Crni turmalin – kamen za zaštitu od negativnih sila i crne magije. Postavite ga na prozor u dnevnoj sobi.

Sodalit – ovaj kamen utiče na grlenu čakru i olakšava i poboljšava komunikacije. Za slaganje i razumevanje u domu držite Sodalit u dnevnoj sobi.

Zeleni Aventurin – kamen za sreću! Ovaj kristal treba držati tamo gde želite da dobijate dobre vesti – pored telefona, kompjutera, ili na polici gde držite poštu.

PREPORUČUJEMO SUPREME WITCH PAKET

SPAVAĆA SOBA

Roze Kvarc – kamen za univerzalnu i bezuslovnu ljubav treba držati pored kreveta.

Roze Ahat – kamen koji leči srce i vraća snagu u kriznim situacijama takoše držimo pored kreveta.

Lepidolit – Kamen za dobro raspoloženje, emotivnu stabilnost i uklanjanje anksioznosti i bespotrebnog straha držimo u spavaćoj sobi.

Ametist – kamen za intuiciju i vizije. Ametist otvara treće oko i koristi se za razvoj magijskih sposobnosti. Držite ga ispod jastuka.

Lapis Lazuli – još jedan kamen koji se koristi za vidovistost i intuiciju. Lapis Lazuli takođe možete da držite ispod jastuka.

PREPORUČUJEMO GOALS SVEĆU ZA
LEPOTU, POPULARNOST I RAZVOJ ZDRAVIH NAVIKA

KUHINJA

Tirkiz – kamen za zdrave navike. Treba ga držati u kuhinji kada želite da se hranite zdravo. Tirkiz ne sme da dolazi u kontakt sa vodom, zato ga držite podalje od sudopere.

Citrin – kamen izobilja i zadovoljstva – dve stvari koej željimo za trpezom. Citrin možete da držite na trpezarijskom stolu.

PREPORUČUJEMO LOVE SPELL SVEĆU

KUPATILO

Treba obratiti posebnu pažnju na kristale koje držimo u kupatilu jer je tu najveća šansa da se pokvase. To nikako ne smeju biti kristali koji u kontaktu sa vodom postaju otrovni za ljude (Tirkiz, Tigrovo oko i Lapis Lazuli su jedni od mnogih), takođe postoji mnogo kristala koji se u kontaktu sa vodom deformišu i gube boju (Kalcit, Amazonit, Malahit… ako se kristal završava sa IT najbolje je da ga nikad ne kvasite).

Akvamarin – kamen za lepotu i mlados. Stavite ga na obod kade ili na policu sa šamponima u tuš kabini.

Žad – još jedan kamen koji se obilno koristi za lepotu i mladost. Žad možete da kvasite, ali je najbolje da ga stavite na policu sa kozmetikom ili u neseser sa šminkom.

Gorski Kristal – ovo je kamen za čišćenje, a to može da se odnosi i na lice. Ja Gorski kristal držim na polici ogledala i trljam ga po licu kada želim da očistim kožu od bubuljica.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
RITUAL ZA PUN MESEC
10 APLIKACIJA ZA MODERNE VEŠTICE
LJUBAVNI RITUAL: DA TE SANJA