Koji si tip veštice na osnovu Venerinog znaka?

 

Ćao Tarot Bebice! Danas nam Ivana Poposka piše o tipovima veštica prema Venerinom znaku.

Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želte da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

Venera je planeta koja predstavlja ljubav i lepotu, ženski princip ”jin”, rimska boginja koja je u astrologiji simbolično predstavljena krugom i krstom gde krug simbolizuje duhovnost, a krst materijalni svet. Venera ima veze sa ženskom stranom u nama, način na koji se predstavljamo, indikuje naš ljubavni i seksualni život, a između ostalog otkriva i koji smo tip veštice.

𝑉𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎 𝑢 𝑂𝑣𝑛𝑢

Kao prvi vatreni znak, ova Venera daje impulsivnu, strastvenu vešticu koja često koristi magiju za postizanje sebičnih ciljeva, najčešće u sferi ljubavi. Kako znakom Ovna vlada Mars, veštica sa Venerom u Ovnu će često slati agresivne signale zbog svoje goruće strasti, pa se između ostalog preporučuje da magiju koristi kako bi probudila svoju nežniju stranu.

Magija za Veneru u Ovnu:

𝑉𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎 𝑢 𝐵𝑖𝑘𝑢

Tradicionalna Venera u Biku inspiraciju nalazi u prirodi, na mirnim mestima gde nalazimo savršen sklad energije. Zbog svoje putene i estetske prirode magijom se služi kako bi stimulisala čula i uživala u čulnim iskustvima. Često je na prvi pogled pasivna jer njena magija deluje iznutra. Možemo je uporediti sa vulkanom koji na oko deluje ugašeno, a zapravo čeka momenat da proradi. Uživa u sakupljanju sastojaka za svoju veštičiju kuhinju.

Magija za Veneru u Biku:

𝑉𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎 𝑢 𝐵𝑙𝑖𝑧𝑎𝑛𝑐𝑖𝑚𝑎

Kako je komunikacija jedna od glavnih karakteristika Blizanaca, neretko će veštici sa ovom Venerom omiljeni deo magije biti pisanje i izgovaranje čini. Ima dosta uspeha u šaputanju na jastuku. Zbog toga što im mozak brzo radi, odlične su u rešavanju problema magijom kada je potrebno hitno reagovati. Ima stil večite devojčice koja magiju gleda kroz prizmu zabave. Problem nastane kada se zaigra.

Magija za Veneru u Blizancima:

𝑉𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎 𝑢 𝑅𝑎𝑘𝑢

Ovde imamo malo drugačiji princip tradicionalne veštice, ova Venera je okrenuta svom unutrašnjem svetu u kojem dominiraju emocije i potreba za nežnošću i sigurnošću. Ona je u skladu sa sobom, neguje ljubav prema sebi i prema bližnjima, pa se u magiji koristi intuicijom. Veštice sa Venerom u Raku su dobri medijumi.

Magija za Veneru u Raku:

𝑉𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎 𝑢 𝐿𝑎𝑣𝑢

Venera u Lavu-glamurozna veštica. Njoj magija predstavlja zadovoljstvo. Voli da je koristi na dramatičan i kreativan način. Zanima je ljubav i lično izražavanje, zbog svoje Lavovske prirode ne ostaje neprimećena. Snagu crpi iz Sunca i zlata.

Magija za Veneru u Lavu:

𝑉𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎 𝑢 𝐷𝑒𝑣𝑖𝑐𝑖

Veštice sa Venerom u Devici magiji pristupaju precizno i pedantno. One će vam najpre nuditi svoje magijske usluge zbog potrebe da materijalizuju. Odlični su sagovornici i svoju analitičku prirodu sprovode kroz praktičnu magiju.

Magija za Veneru u Devici:

𝑉𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎 𝑢 𝑉𝑎𝑔𝑖

Kada se nađe u svojem sedištu, ova Venera zrači ljubavlju i harmonijom, pa su ove veštice najbolje u rešavanju ljubavnih problema. Vole sklad i estetiku i nemaju problem sa tim da eliminišu sve što im kvari idealnu sliku. Zaljubljene su u umetnost na koju prenose svoju magiju.

Magija za Veneru u Vagi:

𝑉𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎 𝑢 Š𝑘𝑜𝑟𝑝𝑖𝑗𝑖

Venera u Škorpiji je kraljica podzemlja. Obavijena je velom mistike i erotike. Kako je Škorpija znak tajni i dubina, veštica sa Venerom u Škorpiji često odmalena pokazuje interesovanje za okultno. Nije joj strana ni crna magija.

Magija za Veneru u Škorpiji:

𝑉𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎 𝑢 𝑆𝑡𝑟𝑒𝑙𝑐𝑢

Optimistična Venera u Strelcu je tip veštice koji će vas napuniti energijom i dobrim vibracijama. Poseduje temeljno znanje o magiji i astrologiji i koristi se razlicitim vidovima njene primene. Zanimaju je raznoliki načini primene okultnog i može da se desi da zbog svoje avanturisticke prirode otputuje u daleke predele kako bi razvila svoje veštine.

Magija za Veneru u Strelcu:

𝑉𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎 𝑢 𝐽𝑎𝑟𝑐𝑢

Venera u Jarcu , hladna, proračunata veštica koju ne zanimaju površne stvari. Voli najteže slučajeve i tu se snalazi odlično. Zbog prirode Saturna koji vlada znakom Jarca može da se desi da hladnokrvno pristupa magiji, za nju mistika nije strana i bez straha barata sa svim što joj je dostupno. Iako krije osetljivu stranu sebe, spremna je da se postavi kao dobar slušalac.

Magija za Veneru u Jarcu:

𝑉𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎 𝑢 𝑉𝑜𝑑𝑜𝑙𝑖𝑗𝑖

Ovo je veštica iz budućnosti. Magiji pristupa inovativno, a u nekim slučajevima se u potpunosti odriče tradicionalnih dogmi, najbolje joj stoji opis Moderna veštica. Zbog prirode Urana ova veštica je buntovnički nastrojena i magijom se služi u revolucionarne svrhe.

Magija za Veneru u Vodoliji:

𝑉𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎 𝑢 𝑅𝑖𝑏𝑎𝑚𝑎

Zbog pojačane mašte i prirode 12. kuće, dobijamo jednu sanjivu vešticu koja teži svetu ”sa one strane” i koja se u njemu odlično snalazi. Zbog pojačane intuicije veštica sa Venerom u Ribama ima lucidne snove, astralne projekcije i odlična je u proricanju budućnosti kojom god metodom se služila.

Magija za Veneru u Ribama:

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
ŠTA SU EKLIPSE I ZAŠTO SU VAŽNE
SEKS MAGIJA: IZABERI KRISTAL, IZABERI ORGAZAM
RAZLIKE IZMEĐU ZAPADNE I ISTOČNE ASTROLOGIJE – ĐOTIŠ