Koja si boginja na osnovu Venerinog znaka

 

Ćao Tarot bebice! Danas nam Tamara Babić piše o karakteristikama vaše natalne Venere. Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želte da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

Venera u Ovnu – Boginja preljube (Apate, Fraus)

Venera u Marsovom znaku se ne oseća prijatno, iako je ona jedina koja može da ukroti ratobornog Marsa. Zbog njene lepote se i ratovi vode, pa tako njene veze često podrazumevaju nasilje. Ona se brzo regeneriše posle raskida i nije joj strano da ide iz veze u vezu, jer ona uvek ima dva muškarca. Ne mora bukvalno da vara partnera, ali bar povremeno u mislima ima nekog drugog. Ona je više za zaljubljivanje nego za ljubav.

Venera u Biku – Boginja hedonizma (Hedone, Voluptas)

Ova Venera je svoja na svome. U zemljanom znaku, ona je totalno prizemljena, stabilna, sigurna. Ima istančan ukus i obožava sve vrste uživanja koja će zadovoljiti njena čula ukusa, mirisa, sluha. Moderna garderoba, skup nakit, udoban automobil, ukusna hrana, dobar parfem… ona to bira. U vezama, ljubavi i seksu maksimalno uživa.

Venera u Bliznacima – Boginja polemike (Atina, Iris)

Venera u Merkurvom znaku se slabo snalazi. Ljubav (Venera) i razum (Merkur) ne idu zajedno. Gde se puno kalkuliše, tu nema ljubavi, a gde vlada ljubav, razum se gubi. Ona je intelektualka i prosto može da obavlja više stvari odjednom – da vozi i priča na telefon… Isto tako i da sedi sa partnerom dok flertuje sa nekim drugim tipom. Ali ako je zaintrigira vaša priča, imaćete njenu pažnju.

PREPORUČUJEMO LOVE SPELL SVEĆU

Venera u Raku – Boginja plodnosti i seksa (Persefona, Freja)

Venera u Raku – mesečevom znaku, znaku plodnosti, ženstvenosti, začeća… Ona tu može da izrazi sve svoje kvalitete i to radi iz ljubavi. Ko je jednom proba, opet je želi, ali ona to stvarno voli, a sve što se radi iz ljubavi, dobro se radi.

Venera u Lavu – Boginja atraktivnosti (Hestia, Aurora)

Ovu Veneru morate zapaziti gde god da se pojavi, ona mora biti u centru zbivanja, sve ce uraditi da privuče pažnju. Ako je priroda nije obdarila, podvrgnuće se operacijama, ali će biti zapažena. Fizički izgled mora biti upadljiv i atraktivan.

Venera u Devici – Boginja računice i mudrosti (Minerva, Atina)

Venera u Devici je proračunata, u brak može da stupi čak iz koristi, bez mnogo grize savesti… Između ljubavi i luksuza bira drugo, ljubav ostavlja zbog onog koji će joj pružiti siguran i udoban život. Jako ceni praktičnost i udobnost. Takođe je u Merkurovom znaku, ali ne voli intelektualno da se nadmeće, ona zna da je pametnija i mudrija od vas.

Venera u Vagi – Boginja lepote i partnerstva (Afrodita)

Sa Venerom u Vagi nema diskusije – jednostavno ona je najlepša. Njoj je partnerstvo podjednako važno kao i estetika. Toliko obožava lepotu života, da može da se oda porocima, da se prejeda, i da nema granica… ali ostaje mladolika dugo, jer ona je ipak boginja lepote.

Venera u Škorpiji – Boginja mističnosti i magije (Nyx, Dijana)

Venera u Škorpiji nosi crveni donji veš i prava je zavodnica, ali je nikad nećete sasvim upoznati. U najintimnijim trenucima, daje se koliko je dovoljno da vam pamet pomuti, ali uvek ima svoju tajnu i nikad ne otkriva sve o sebi. Ona je boginja mistike, tajni i vradžbina.

Venera u Strelcu – Boginja zabave i avanture (Artemida, Abeona)

Venera u Strelcu često praktikuje veze za jednu noć. Otići će na kraj sveta i naći nekog da se provede dobro bar nekoliko sati. Druga religija, druga boja kože – ona mora sve da proba. Jedno je sigurno – sa ovom Venerom nikad nije dosadno.

PREPORUČUJEMO BABY WITCH PAKET

Venera u Jarcu – Boginja tame i ozbiljnosti (Hekata, Hera)

Ova Venera piše teške ljubavne priče od kojih je sazrela i toliko ozbiljna postala da se čini stroga i hladna. Ovde se oseća uticaj Saturna, jer žena sa Venrom u Jarcu voli okultne stvari i nema previše razvijen ukus za umetnost. Ali jeste izrazito tradicionalna i ozbiljna, što na duge staze najčešče vodi u brak.

Venera u Vodoliji – Boginja buntovnosti (Nemesis, Adrestia)

Ona je neshvaćena, drugima ćesto čudna ,ali u isto vreme i jako privlačna. Nema veliku potrebu da se fizički ističe, pogotovo ne oblačenjem, jer sebe ne vidi tako. Uživa u društvu, druženju i slobodi. Ljubav i partnerstvo za nju nisu prioritet.

Venera u Ribama – Boginja umetnosti i mašte (Venera, Muza)

Venera je egzaltirana u znaku Riba, što znači da je u stanju da ljubav dovede do ekstrema, posebno u idealizaciji. Ima neverovatan osećaj za estetiku i umetnost. Ona je odlična glumica i ima ljubavi dovoljno za čitav svet, pa tako i za više partnera. Nije isključeno da ima više brakova, jer nju ljubav vodi kroz život. Kada nestane njen glavni pokretač u vezi ili braku, naći ce novog. Na kraju krajeva, dovoljna je sama sebi jer je ona glavni izvor ljubavi, ali želi drugima da je pruži.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

ČITAJTE JOŠ
5 RAZLIKA IZMEĐU BLIZANAČKIH DUŠA I KARMIČKE VEZE
VENERA U SINASTRIJI – UPOREDNI HOROSKOP
KAKO PLANIRATI RITUAL SEKS MAGIJE