Kakvu poruku da pošalješ na osnovu njegovog Merkura?

 

Ćao Tarot bebice! Danas nam Tamara Babić piše kako možemo privući partnera na osnovu njegovog Merkurovog znaka. Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želite da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

Merkur je planeta inteligencije, učenja i komunikacije. Bez dobre komunikacije nema šanse za dobru vezu. Da biste povećale vaše šanse da smuvate simpatiju važno je da proverite u kom znaku je njegov Merkur (za to vam treba samo datum i mesto rođenja, vreme nije važno) i da prema njegovim specifičnostimas krojite najbolju poruku. Evo kako komunicira Merkur u svakom od horoskopskih znakova:

Merkur u Ovnu

On voli vruć sadržaj. To su poruke provokativnog tipa. To mu treba, da mu probudite maštu, i prima se bez izuzetka. Ali budite oprezni, ovaj Merkur je strašan manipulator i ima jaku moć ubeđivanja.

Poruka:

Jesi li za to da proverimo ko je u boljem treningu?

Merkur u Biku

Ovoj osobi jednostavno morate otkucati tekst bez ijedne greške. On će je pročitati i sto puta, analizirati svaku reč. Kritički je nastrojen jer njemu se ne dešava da mu je jezik brži od pameti. Kratko sažeta poruka ne može biti promašaj.

Poruka:

Večera u 19h?

Merkur u Blizancima

Nemojte nikad da mu pišete iz dosade. On ne zna za dosadu, njegov um je uvek zaposlen. Ne voli ni da gubi vreme, tako da nemojte da dugo čeka na odgovor. Pokrenite priču o automobilima ako želite da vas smori istom.

Poruka:

Ćaskanje neko da organizujemo?

PREPORUČUJEMO LOVE SPELL SVEĆU

Merkur u Raku

Ovaj Merkur je idealno rame za plakanje, Njemu možete da se izjadate, da mu ispričate traume iz detinjstva, on će vas saosećajno saslušati. Nije ga blam da priča ni o svojim emocijama. Slobodno mu kažite kako se osećate u svakom momentu. On je uvek tu da vas uteši, podrži ili da neki savet.

Poruka:

Baš sam nesto tužna, kako si ti?

Merkur u Lavu

Prvo mu udelite kompliment pa onda započnite konverzaciju. On je kralj i mora tako da se tretira, ako mu vi to ne kažete, reći će on vama. Ponoviće vam to toliko puta koliko vam je potrebno da počnete da primenjujete divljenje u priči s njim. Zato ga preduhitrite i dajte mu doznanja da je on glavna uloga, i sve će proći savršeno.

Poruka:

Gde najlepši muškarac u istoriji ljudskog roda?

Merkur u Devici

On voli da polemiše. Interes će naći u priči sa bilo kim, jer on može od svakog da nauči nešto novo. Istražite neku oblast, za koje informacije ste mislite da vam nikada neće trebati. Poklonite mu par rečenica o tome i dozu oduševljenja.

Poruka:

Kako mi se svidja ovaj dokumentarac o južnoj Americi, jesi li ga pogledao?

PREPORUČUJEMO BABY WITCH PAKET

Merkur u Vagi

Ovaj Merkur je tako slatkorečiv, sa njim igrajte tu igru i nećete pogrešiti. On voli da mu se tepa i daju neki slatki nadimci. Usput mu predložite lep izlazak koji uključuje piće, hranu ili oba – tome ne može da odoli.

Poruka:

Dobro jutro slatkišu, našla sam najbolji koktel bar u gradu, idemo večeras?

Merkur u Škorpiji

Voli mračne teme. Pitajte ga sta je poslednje pročitao, izbor njegove slobodne literature će vas oterati ili ćete se pronaći. Ako ste u istom fazonu, diskusija o temama iz crne hronike će biti super.

Poruka:

Jao sad sam pročitala ovi što su se izrokali u kraju, takvu frku dižu oko toga, kao da je smak sveta.

Merkur u Strelcu

Ovaj Merkur voli dela, ne priču. On svakako vidi šumu, a ne vidi stablo. Tako da nemojte dodatno da ga zbunjujete. Njega pozovite u Zabavni Park, da se dobro provedete. On je ovisnik o zabavi i adrenalinu.

Poruka:

Da li si raspoložen za jedan neplanirani roadtrip?

PREPORUČUJEMO ZODIAC MAJICE

Merkur u Jarcu

Strogo ozbiljna priča. Bez izliva emocija se držite kada pričate sa ovim Merkurom. Ako nećete da u njegovim očima budete totalni čudak. Poslovna sitacija je njegova tema. Pokušajte tu da nađete neku zajedničku priču.

Poruka:

Zdravo, kako je prošao današnji sastanak?

Merkur u Vodoliji

Budite sigurni da ovaj Merkur razmišlja pet koraka ispred svih. Često vam se može desiti da vam napiše nešto što se hteli sledeće da ga pitate. To je prosto njegova sposobnost komunikacije. Zbog toga nema potrebe za bilo kakvim igrama, možete da gađate direktno u poentu.

Poruka:

Ajmo na pivo

Merkur u Ribama

Ovom Merkuru sve yavisi od lične interpretacije. Pa bi najbolje bilo da mu se i pojasni šta ste hteli reći – što preciznije. Ako je moguće i nekom slikovnom porukom da mu se dočara.

Hoćemo li (romantična slika)?

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

ČITAJTE JOŠ
RITUAL DA TE ZAPROSI – LJUBAVNA MAGIJA
BELA MAGIJA ZA CRNA VREMENA
ŠTA TI DONOSI GODINA U ZNAKU PACOVA?