Kakvom magijom se ja bavim?

 

Ćao Tarot bebice! Danas vas neću ništa posebno učiti, već će ovo biti jedan tekst lične prirode. Ipak, dobićete brdo informacija o mojoj magijskoj praksi i kako je ona evoluirala kroz godine. Mnogo vas me pita u vezi magije kojom se bavim, posebno od kada sam počela da otkrivam koliko magija može biti korisna za postizanje uspeha i ostvarenje ličnih ciljeva. Zato sam u fazonu da sa vama podelim koliko mogu.

Moje interesovanje za okultne prakse je počelo pre sedam godina kada sam za maturski rad izabrala temu Satanizam. Od tada sam slobodno vreme često provodila čitajući knjige vezane za magiju. Neke su bile basic as fuck kao Satanistička Biblija od Antona Laveya, dok su druge još više rasplamsale moje interesovanje za mistično. To su bile knjige renesansne ceremonijalne magije kao što su Manji Solomonov Ključ i Grimorium Verum. Potom sam dala šansu Laveyevoj ćerci i pročitala njenu knjigu koja me je upoznala sa čarima seks magije. Za razliku od njenog oca, Zeena Lavey nije prosipala opšta mesta da bi popunila 150 strana. Ovo je knjiga koju bih snažno preporučila svim modernim vešticama – prepuna je korisnih informacija.

Na prvoj godini studija sam sa katedre za antropologiju uzela knjigu Zlatna Grana i još više upala u začarani krug rituala i čini. Tada sam istetovirala i Luciferov pečat – moju prvu magijsku tetovažu. Strateški sam ga pozicionirala iznad pete kako bi mi čuvao leđa. Na levoj strani naravno – kako bi simbolizovao put leve ruke (the left hand path). Put leve ruke neguje tradiciju kršenja tabua, prevazilaženja strahova i svih ograničenja. Više o putu leve ruke ću pisati u nekom od narednih tekstova.

Svako ko je proveo par minuta na mom blogu zna da ja radim na mračnijoj srani magije. Ne verujem u podelu na crnu i belu magiju, ali uvek gravitiram ka demonima umesto ka anđelima, ka putu leve umesto putu desne ruke. Privlači me sve što je mistično i zabranjeno. Zato se bavim ceremonijalnom magijom, seks magijom, magijom kristala, boja i prizivanjem demona (iako se sve od navedenog preklapa u određenoj meri navela sam tako da bi bilo jasnije). Ja magiju ne koristim da drugima nanesem zlo. Svoje moći fokusiram isključivo na sebe. To nije zato što verujem u karmu, već zato što svoju energiju radije trošim da poboljšam sopstveni položaj umesto da narušavam tuđi. Jednom kada otkrijete svoje moći i šta sve možete da ostvarite, neće vam ni biti preterano interesantno da se bavite tuđim životima.

PREPORUČUJEMO VODIČ ZA VEŠTICE

Kao veštica se snažno identifikujem sa kultom Dijane – boginjom lova, Meseca i prirode u Rimskoj mitologiji. Ona se smatra boginjom svih veštica. Dijana je boginja mraka koja donosi svetlost. A znamo da je svetlost dostižna jedino kroz tamu. U savremeno doba, kult Dijane predstavlja neformalnu grupu veštica koje slave samo ženska božanstva. Iako volim muškarce, ne verujem da oni mogu imati razvijenu intuiciju i magijske sposobnosti kao što jedna žena može. Sorry (not sorry) muškarci.

Nikada na javnom blogu neću otkriti sve detalje moje magijske prakse, ali ću vam dati odskočnu dasku i jasne smernice ukoliko poželite da krenete sličnim putem. Volela bih da se moderni misticizam popularizuje u Srbiji na jedan gotivan način. Da prestanemo veštice da vezujemo za neke babe koje ti skidaju crnu magiju za 50 evra. Da i mlade, osnažene žene ovladaju svojim natprirodnim moćima i udruže se protiv grbavaca, dušmana i paćenika koji nam svakodnevno kvare vajb.

Moj magijski put nije nužno i vaš. Postoji toliko različitih načina da se magija uči i praktikuje, potrebno je samo malo istražiti i kockice će se same poklopiti kada naletite na pravu stvar. Srećom, danas imamo internet pa je nalaženje korisnih infromacija lakše nego ikad.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
NAJBOLJI DANI ZA POKRETANJE BIZNISA PREMA MAGIJI
ŠTA TVOJ MARS OTKRIVA O STILU ZAVOĐENJA
ZNAKOVI EZOTERIJE I MAGIJE U NATALNOJ KARTI