Kako postaviti pitanje za Tarot čitanje?

 

Ćao Tarot bebice! Danas vam pišem još jedan praktičan tekst o Tarotu. Koristiće vam kada odlučite da zakažete privatno čitanje ili ako sami učite Tarot. Većina ljudi kada postavlja pitanje za karte to radi na pogrešan način.

PREPORUČUJEMO TAROT KARTE

Koriste pitanja tipa – da li ću biti sa tim likom u vezi? Ili, da li ću dobiti taj posao? To su da – ne pitanja, i na njih Tarot najčešće odgovara pomalo zbrkano i nejasno. Uvek je bolje pitati na koji način možete doći do nekog cilja, nego da postavljate pitanje kada će se nešto dogoditi. Mnogo je bolje pitati Kako treba da se postavim u vezi da bi ona rezultirala brakom? nego Kada ću se udati?

Naravno, moguće je postaviti i takvo pitanje, ali mnogo bolja opcija je da pitanja budu kao sledeći primeri:

– Šta treba da znam u odnosu sa tom osobom?

– Kako mogu poboljšati naš odnos?

– Kakav mi je potencijal za vezu sa tom osobom?

– Da li je književnost pravi put za mene?

– Kako mogu najbrže da napredujem na poslu?

– Šta mogu da uradim da dobijem povišicu/posao?

– Na koji način mogu da pobedim?

Ovo su samo neki od primera pitanja. Što preciznije postavite pitanje, to ćete dobiti konkretniji odgovor. Iz mog iskustva, najčešće se postavljaju pitanja vezana za ljubav i emotivni život, tek onda za posao, pare i duhovni život. U suštini, ne postoji pitanje na koje Tarot ne može odgovoriti, samo ga treba dobro formulisati. Zbog toga kada imate jako opšte pitanje treba da stavite jasnu vremensku odrednicu koja će konkretizovati stvar. Na primer:

– Kakve promene mogu da očekujem na ljubavnom planu do kraja godine?

– Da li je pametno da pravim velike karijerne promene u sledećih šest meseci?

Takođe je važno da pitanje usmerimo na sebe, a ne na druge. To je vaš život, a Tarot može biti ogledalo vaše duše. Stvar je u tome da ste vi došli kod Tarot tumača, ne osoba za koju pitate. Često mi devojke traže da vidim šta njihov dečko oseća ili radi i uvek im kažem da mogu da pročitam karte za ta pitanja, ali ne mogu da garantujem da će odgovor biti pouzdan. 

Zakažite privatno čitanje na: info@tarotbejb.com

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
SEKS, MASTURBACIJA, MANIFESTACIJA
MAGIJA ETERIČNIH ULJA: MOĆ PRIRODE
BELA MAGIJA ZA CRNA VREMENA