Kako planirati ritual seks magije

 

Ćao Tarot bebice! Dobrodošle u serijal Seks Magija, gde istražujemo veze između seksualnosti i veštičije prakse. Seksualna energija je neverovatno moćna – ona je u osnovi stvaralačka energija. Možemo je koristiti i pomoću rituala kanalisati za ostvarenje naših najvećih želja.

U prethodnim tekstovima smo obradili sledeće teme:

Seks magija 101: Od osnova do rituala

Seks, masturbacija, manifestacija

Izaberi kristal, izaberi orgazam

Skriveni fetiši na osnovu natalne Lilit

Seks magija je pre svega intuitivna praksa, ali postoje neke smernice i generalna pravila koji osiguravaju uspeh rituala. Šta je neophodno za dobar ritual?

Energetsko čišćenje tela i prostora

Energetsko čišćenje nije isključivo samo za rituale seksualne magije već je nešto što veštice rade pre svakog rituala. To podrazumeva eliminaciju nakupljene negativne energije. Dovoljno je da vam nepoznata osoba uđe u stan ili da pokupite neki loš vajb da vaš prostor postane ukaljan. U energetski negativnom prostoru ne možemo praviti uspešne magične rituale.

Idealno je očistiti prostor belom žalfijom, tamjanom ili drvetom Palo Santo. To radimo tako što otvaramo sve prozore palimo zaštitničko bilje i prolazimo kroz ceo stan fokusirajući se na teranje zla. Kada se dim razvedri u potpunosti onda možemo zatvoriti prozore i otpočeti ritual.

PREPORUČUJEMO SUPREME WITCH PAKET

Najbolji dan

Idealan dan za ritual seks magije bi bio petak ili bilo koji dan na koji se događa pun mesec. Petak je Venerin odnosno Frejin dan (Friday – Freja). Venera je rimska a, Freja nordijska boginja. Obe vladaju domenom ljubavi, seksa, lepote, zadovoljstva i vradžbina. One su oličenje božanskog feminiteta i veštičije moći.

Pravo vreme

Rituale seks magije baš kao i ljubavne rituale treba da radimo po zalasku Sunca. Ne čekajte duboko u noć jer to je vreme za drugačije magije, već pri zalasku Sunca počnite da se pripremate za sam ritual.

Ukoliko ritual izvodite na veče punog Meseca potrudite se da budete izloženi njegovoj svetlosti.

Moćne boje

Crvena je naravno boja o kojoj govorim ovde. To je boja vatre, seksa, strasti, moći i pobede.

Sa belom takođe možemo da postignemo sve što želimo u okviru rituala seks magije. Bela je neutralna boja u koju lako ispisujemo bilo koju potrebu. Ovo je takođe boja istine pročišćenja i zaštite.

PREPORUČUJEMO TAROT KARTE

Precizno definisana namera/želja

Očigledno moramo imati u napred definisanu želju kako bi ritual tekao neometano i povećao šansu uspeha.

Pomoćni alati

Za seks magiju nam nije potrebno ništa osim našeg fizičkog tela i spiritualnog uma, ali alati poput tarot karata,kristala, eteričnih ulja, biljaka i sveća nam mogu pomoći da se stavimo u dobar majndset i potpuno opustimo.

Preporučujem miris lavande, ružu, tarot kartu Vitez štappva i kristal crveni jaspis.

Orgazam

Ovo je vrlo evidentno – seks ritual zahteva neku kulminaciju a orgazam je upravo kulminacija seksualne energije. sumnjam da bilo koji rituali seks magije može biti uspešnog efekta ukoliko izostane orgazam.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
ŠTA SU EKLIPSE I ZAŠTO SU VAŽNE
SEKS MAGIJA: IZABERI KRISTAL, IZABERI ORGAZAM
RAZLIKE IZMEĐU ZAPADNE I ISTOČNE ASTROLOGIJE – ĐOTIŠ