Kako izabrati astrologa?

 

Ćao Tarot bebice! Odlazak kod astrologa ili tarot tumača je veliko zadovoljstvo i luksuz koji obožavam sebi da priuštim, kao i većina devojaka u Srbiji. Kada su mi potrebni saveti u narednih par meseci do pola godine, konsultujem se s mojim tarot kartama, a kada me zanimaju veće stvari na duže staze onda je dobar astrolog obavezan. Ali kako izabrati kvalitetnog astro tumača? Često do klijenata čujem priče kako su se razočarali u astrologe i izgubili velike količine novca na prazne priče. Da ne bih svima pojedinačno pisala odlučila sam da napravim jako kratak vodič za biranje astrologa. Ja lično angažujem različite astrološkinje i volim da podržim profesionalce. Evo nekoliko saveta da dobijete pravu vrednost za vaš novac.

ANGAŽUJTE NA PREPORUKU

Najjednostavniji način da se ne zajebete jeste da idete kod proverene osobe. Najveći broj mojih novih klijenata dolazi na preporuku drugarica. Isti princip koji koristimo z abiranje kozmetičara, psihologa, astrologa…

BEZ ANONIMUSA

Ja lično imam ogroman problem sa astrolozima, tumačima karata i drugim duhovnim radnicima koji kriju svoj identitet. Veliki je znak uzbune kada neko ko treba da uliva poverenje ne želi da otkrije svoje ime, prezime i lice. To mi komunicira prevaru. Razumem da postoje astrološkinje koje prave posebne profile samo za posao i to je kul. Postoji ogromna razlika između profesionalnog profila gde je u opisu navedena (tagovana) vlasnica i profila koji nude usluge dok uopšte ne otkrivaju lične informacije.

METOD RADA

Još jedna ključna stvar kada angažujete astrologa je način rada. Ako osoba koju plaćate nije u stanju da vam uživo ili preko telefona na licu mesta protumači natal i odgovori na dodatna pitanja onda ne treba tu osobu da angažujete. Svaki aranžman gde vi šaljete podatke i pitanja, a odgovore dobijate preko poruke ili mejla nakandano je apsolutna i nepogrešiva prevara.

Ljudi koji tako posluju nisu profesionalci, ne znaju šta rade i imaju jedan isti dvosmisleni odgovor koji malo modifikuju po potrebi i šalju svima.

PREPORUČUJEMO BABY WITCH PAKET

DA LI SU CENE REALNE?

Ova stavka nije nužno vezana za prethodne. Recimo da ste dobili preporuku za astrologa koji zna šta radi ali je konsultacija jako skupa. Šta onda? Pa na vama je da sami odlučite kako ćete da trošite vaš novac. Moje lično mišljenje je da jedna duža konsultacija (sat i po do dva) ne sme da košta više od 50 evra. Istina je da postoje izuzetni astrolozi koji naplaćuju duplo manje. Pre nego što date mnogo novca zapitajte se kakvu ćete vrednost dobiti.

🔮

POSETITE

TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
KOJI SI TIP VEŠTICE NA OSNOVU VENERINOG ZNAKA?
KAKO DA PLANIRATE VENČANJE POMOĆU ASTROLOGIJE
10 STVARI KOJE SVAKA ISKUSNA VEŠTICA POSEDUJE