Kako da planirate venčanje pomoću astrologije

 

Ćao ćao bebice danas pričamo o planiranju venčanja pomoću astrologije. Veridbu nažalost ne možete da isplanirate, pa se onda za desi neka nesreća poput prosidbe tokom retrogradnog Merkura (kao meni na primer). Ali zato je u vašoj moći da izaberete savršen dan i lokaciju za samo venčanje.

Da bismo osigurali najpovoljniji astrološki trenutak za sudbonosno da, neophodno je da pogledamo pozicije i kretanje svih ključnih planeta. Pored toga je važno odrediti pravu lokaciju za venčanje.

LOKACIJA

Svaka zemlja ima određeni horoskopski znak koji joj pripada, prema čemu možete odrediti lokaciju u koliko planirate venčanje izvan Srbije. Iskusni astrolog će takođe znati da vam preporuči sam deo grada koji odgovara vašoj sinastriji. Ja sam u konsultaciji sa mojom astrološkinjom izabrala Portugal (zemlja u zaku Jarca). Ovo je planeta tradicije, plus moj dečko ima Veneru u Jarcu.

GODIŠNJE DOBA

Kada planirate venčanje uglavnom odmah znate u koje doba godine želite da ga zakažete. Neke žene fantaziraju o letnjem venčanju, druge o prolećnom, treće o zimskom… Samo godišnje doba nema astrološki uticaj koliko to ima period u okviru godišnjeg doba.

Na početku svakog godišnjeg doba vladaju sezone kardinalnih znakova. Oni donose impulsivnu energiju koja lako plane, ali brzo i utihne. Ovan označava početak proleća, Rak označava početak leta, Vaga označava početak jeseni i i Jarac početak zime.

Nakon kardinalnih znakova nastupaju fiksni. Oni označavaju sredinu godišnjeg doba i nose postojanu i stabilnu energiju. To su nepokolebljivi znakovi: Bik (proleće), Lav (leto), Škorpija (jesen) i Vodolija (zima). Za venčanje je idealno da bude u toku sezone nekog od fiksnih znakova.

MESEC

Nekoliko je ključnih faktora na koje treba da obratite pažnju pri izboru samog dana. Prvo – u kom znaku se nalazi Mesec. Drugo – u kojoj fazi se nalazi Mesec.

Želite Mesec u rastućoj fazi. U trenutku mladog Meseca ovo nebesko telo počinje da raste, odnosno svakog dana ima sve više odsjaja. Mesec je u rastućoj fazi od mlade faze do trenutka kada je pun. Ovo je simbolički period rasta i razvoja. Sve što za sejemo u sezoni rastućeg Meseca ima priliku da procveta. Nakon punog Meseca kreće opadajuća faza. I sam pun Mesec treba izbeći.

Što se tiče samog znaka u kom se Mesec nalazi na dan vašeg venčanja tu izbor dosta zavisi od vaših natala i preferenca. Svakako bih izbegla mesec u Ovnu, Jarcu i Škorpiji. Nećete pogrešiti sa Mesecom u Raku (prirodni teren), u Biku (egzaltacija), i Devici (Mesec u Devici je odličan za potpisivanje bilo kakvih ugovora pa i bračnih).

PREPORUČUJEMO LOVE SPELL SVEĆU

VENERA

Planeta ljubavi je ključna pri odabiru datuma za venčanje. Idealno bi bilo da je Venera u direktnom hodu (čitava 2019. godina) i i da se nalazi u nekom od povoljnih znakova. Najbolji su Vaga, Bik i Ribe. Čak i Venera u Jarcu može biti odličan izbor, Venera u ovom znaku teži tradicionalnosti, izbegava impulsivne velike odluke i kada se obaveže na brak onda to zaista i misli.

Znakovi koje treba izbeći su Ovan, Škorpija (detriment) i definitivno Devica (pad). Kad smo već kod nepovoljnih znakova najbezbednije je izbeći i Veneru u Vodoliji. Venera u Vodoliji generalno odbija brak i tradicionalne forme vezivanja.

MERKUR

Planeta komunikacija je jako važna za venčanje. Ključna stvar nije nužno znak u kom se Merkur nalazi već njegov hod. Retrogradni Merkur je notoran po sjebavanju planova dogovora i ugovora. Takođe kvari putovanja (što je važno ako planirate venčanje van Srbije ili mesta u kom živite). Kada je Merkur direktan imamo zeleno svetlo da realizujemo najlepši dan u našem životu.

Ako ćemo da detaljišemo, super bi bilo da to uradimo dok je Merkur u Devici ili Vodoliji, a izbegli bi smo Merkur u Strelcu i Lavu. Merkur u vodenim znakovima nema fantastičnu reputaciju, ali u slučaju venčanja mislim da ove pozicije mogu da budu odlične. Kada se Merkur nađe u vodenom znaku način komuniciranja prelazi sa racionalnog i logičkog na intuitivno i emotivno. Zbog toga Merkur u Raku, Škorpiji i Ribama ne mora uopšte da bude loša vest.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
SEKS, MASTURBACIJA, MANIFESTACIJA
MAGIJA ETERIČNIH ULJA: MOĆ PRIRODE
BELA MAGIJA ZA CRNA VREMENA