Kako da osvojiš dečka pomoću horoskopa

 

Ćao Tarot bebice! Ivana Poposka nam danas govori kako da smuvamo dečka osnovu njegovog horoskopskog znaka. Ako volite magiju, tarot, astrologiju, numerologiju i želte da pišete za Tarot Bejb blog pošaljite mejl sa tri predloga za tekst na info@tarotbejb.com. Više o uslovima saradnje pročitajte ovde.

OVAN

Muškarac Ovan u ljubavi je idealista. Po ugledu na junake iz ljubavnih romana ponašaće se strastveno i eksplozivno i uvek će mu fokus biti na večnom traganju za svojom Uspavanom lepoticom. Kada je jednom nađe, očekivaće da u njoj vidi ideal ženskog ponašanja i izgleda. Dakle zaboravite na hrkanje, tračarenje i sve ono što muškarcima može biti odbojno. Iako mu je pristup agresivan, ispod njega se obično krije kompleks niže vrednosti pa će žena koja uspe da mu povrati samopouzdanje biti ona koja će ga zadržati. Ovan voli da osvaja, pa neka vam ne pada na pamet da vi napravite prvi korak. Sa njim se ne plašite prevare, kada bude želeo da prekine odnos iskreno će vam reći. Ako naletite na muškarca Ovna koji ima miran pristup ne dajte se zavarati. Ispod mirne spoljašnosti krije se eruptivna energija i strast koja na bajkovit način čeka da bude probuđena.

BIK

Muškarac Bik patrijarhalno vaspitan, lepih manira i osećaja za estetiku. Kada odluči da vam se udvara, uradiće to u velikom stilu. Pre svega, neće moći da odoli vašem šarmu, načinu na koji se smejete, vašem parfemu ili mirisu vaše kose tako da čete ga najlakše osvojiti ako mu probudite čula i pokrenete njegovu strpljivu i sporu prirodu. Muškarac Bik ume da bude kliše kad je reč o zavođenju, zato oberučke prihvatite sveće, romantične večere i ruže jer on pre svega očekuje pored sebe damu. Zbog svoje kontrole osećanja trebaće mu duže vreme kako bi svoja osećanja rasplamsao i pustio ih punom parom. Ako ste dovoljno praktični i strpljivi imaćete pored sebe muškarca koji će se pobrinuti da vam život bude med i mleko.

PREPORUČUJEMO SUPREME WITCH PAKET

BLIZANAC

Muškarca Blizanca ćete najpre sresti na skupu gde ima puno ljudi, na koncertu, u muzeju, primetićete njegov magnetizam i glasno smejanje ili ćete ga pak uočiti kako je udubljen u filozofskom razgovoru sa prijateljima. Zbog svoje inteligentne prirode, veza sa ovim muškarcem će početi idealno, gotovo filmski. Obasipaće vas sitnicama, komplimentima, ići ćete u duge romantične šetnje, imaćete originalan ljubavni tretman, a već sutradan on vam se neće javiti jer je vreme proveo u premišljanju, razmišljanju i lošem raspoloženju, a onda se odjednom vraća u vaš život i sve se nastavlja po starom. Sa muškarcem u znaku Blizanaca ne treba da se libite da istaknete svoju inteligenciju, te da maksimalno upotrebite svoju maštu kako biste ga pre svega mentalno osvojili.

RAK

Sanjiva, umetniča priroda Raka, navešće vas da osetite kako ste konačno dospele u svoje dugo traženo gnezdo. Zaista, ako vam se muškarac Rak otvori i pusti među svoju ljušturu dobijate priliku da osetite sve čari tople, ušuškane i sigurne ljubavi. Veza sa muškarcem Rakom ume da bude vrlo predvidiva, ”dobro poznatog ” osećaja. Rakovi vole skromne žene pa nemojte da se začudite ako bude počeo da vas kritikuje zbog trošenja novca. Oni povrh svega vole da osete majčinsku sigurnost u vama. Ako se upuštate u vezu sa njim budite spremni na tone ljubavnih gestova i izliva jer njegova slabost na romantiku bi trebalo da bude karta na koju igrate.

LAV

Najbrži način da osvojite muškarca Lava jeste da mu idete uz dlaku! Dakle, ako ste sigurni da želite da postanete deo njegovog zlatnog kaveza, prvo što treba da primetite jeste njegovo dostojanstveno držanje, galantni maniri i strast koja varniči iz njega. Provokativan pristup i samopouzdanje je ono što mu se sviđa pa se sa njim pripremite se na jedan nov način teatralnog udvaranja. Zbog ekscentrične crte koju Lav poseduje, desiće se da vam ide na živce, pa je potrebno mudro i taktički postupiti kako bi veza sa Lavom opstala na duge staze, a to u većini slučajeva znači odreći se sopstvenog ega.

DEVICA

Pošto je već unapred utvrdio svojim analitičkim razmišljanjem da su za velike ljubavi male šanse, muškarac Devica neće pasti na sladunjave ženske načine da bude osvojen. Istina je da će flertovati, često hladnokrvno, ali bez namera da vas povredi. Spreman je da godinama traga za ženom koja će mu mentalno parirati, zato vam u startu inteligencija može dosta služiti. Ne podnosti žene koje nisu pedantne i one koje jure za površnim zadovoljstvima. Uredan, analitički nastrojen, inteligentan i umeren, ako ste oličenje njegovog karaktera i uz to ste spremni da pretrpite koju kritiku, imate čemu da se nadate kad je muškarac Devica u pitanju.

PREPORUČUJEMO ZODIAC CHOKER

VAGA

Pored Bika, Vaga važi za jednog od najgalantnijih udvarača. Venera koja vlada ovim znakom oplemenila je muškarca Vagu sa radijalnim prirodnim šarmom i osećajem za erotiku, pa nije ni čudo što je jedan od najvećih ljubavnika svih vremena Don Žuan bio rođen u znaku Vage. Muškarcu Vagi nije lako odoleti, poseduju urođenu slatkoću da će vaše srce morati da mu se preda. I kod Vage postoje dve strane medalje tako da će vam u jednom trenutku biti potrebna natprirodna sila kako biste ga pokrenule i naterale ga da vas sluša. Najbolje što možete da uradite vezano za vaš odnos jeste da inicijativno uzmete stvar u svoje ruke i predložite mu sve što želite. Naravno, ako stvar ne uspe vas će kriviti zbog donete odluke.

ŠKORPIJA

Muškarac Škorpija opravdano važi za najseksipilniji znak zodijaka. Poseduje hipnotički, ubedljivi pogled. Ako ste spremne za sve što nosi veza sa Škorpionom onda se držite dobro, ako niste-bežite glavom bez obzira. Ljubomora i posesivnost se rađaju sa udahom Škorpije, pa ćete sa tim morati da naučite kako da živite. Naravno vaša ljubomora će biti zanemarena i često neopravdana jer je Škorpija jedan od najvernijih znakova. On će sam sebe uništiti tako da nikakva kritika niti ispravljanje njegove ličnosti neće biti uspešne. Poseduje seksualne energije u izobilju pa morate držati korak sa njim. Perverzije mu nisu strane i žena sa probuđenim seksipilom će mu najbolje parirati u ljubavnom životu. Muškarac Škorpija je Pandorina kutija, naletećete na oštre i nežnije strane, zavisi u kom pravcu vetar tog dana duva.

STRELAC

On je avantura sam za sebe, optimističan, dečačkog, naivnog izraza koji se trudi da život iskoristi maksimalno. U ljubavi je direktan i voli da uživa sa ljubavnicama, dok na duge staze traži ženu sa kojom će pre svega da bude drug. Svoj slobodan duh voli više od svega i želi da njegova sloboda bude ispoštovana, ne zadržava se mnogo kod kuće pa ako ste žena od akcije nema sumnje da će vas primetiti. Ne treba ga shvatati za ozbiljno jer on pre svega na ljubavni život gleda površno, na kraju krajeva on će vam to iskreno priznati. Voli flert, opušten pristup i mentalnu stimulaciju.

VIŠE O MAGIJI I ASTROLOGIJI U VODIČU ZA VEŠTICE

JARAC

Zbog prirode Saturna, romantična strana Jarca je cesto okovana njegovom odgovornošću i ozbiljnim namerama. Često se ponaša kao usamljenik koji u dubini sebe žudi za ljubavnim klišeima. U stanju su da materijalizuju stvari u životu kao i u ljubavnom odnosu pa čemu od vaše fizicke prirode biti važnije šta imate da mu ponudite na ostalim poljima. Škrti su u pokazivanju emocija pa se nemojte začuditi ako reči ljubavi izostanu, ako ako vas izabere, od njega ćete dobiti potvrdu da ste pre svega poštovana žena, ma koliko bezosećajan delovao. Kod Jarca proces sazrevanja ume da bude obrnut pa su u mladosti zreliji nego svoji vršnjaci. Upamtite da će vas proračunato birati u skladu sa slikom savršene žene koju su zamislili, koja se po svim merilima uklapa u njegov poslovni i privatni život.

VODOLIJA

Ekstrovertna Vodolija na ljubav gleda na vrlo neuobičajen način, dakle on vam neće dati tipičan odgvor na vaše udvaranje i od njega nemojte očekivati da se ponaša na način na koji ste do sada navikli. On pristupa svemu logikom, pa će u romantičnim vezama situacija biti ista. Veze su mu neka vrsta eksperimenta u kojem on sakuplja iskustva, pa od njega očekujte ekstravagantan način udvaranja i neobične gestove. Vodolija je zainteresovana za sve što se oko njega dešava pa se može desiti da se ohladite kada uvidite da više niste njegov objekat pažnje. Zbog Uranske prirode on će na sve načine pokušati da izbegne konvencionalan tip veze i možemo reći da je u ljubavnim vodama nespretan. Sa Vodolijom je cilj da ne budete “otvorena knjiga” jer je njemu potrebna devojka koju će moći konstantno da izučava, na kraju krajeva ono skriveno i mistično i nije toliko loše.

RIBE

Dobrodošle u svet snova, mašte, iluzije i fantazije. Za magiju kažu da je prevrtljiva, čekajte dok upoznate muškarca čijim Suncem vlada Neptun. U takozvanoj honeymoon fazi sa Ribom ćete uživati, jer ni jedan drugi znak neće umeti kao on da vas sprovede kroz skrivene hodnike romantike i erotike, ali ako naletite na tip Ribe kojima je gornja sfera sve, pitanje je koliko možete opstati u realnom svetu. S vremena na vreme ga ohrabrite, njega i njegove nesigurnosti, i dajte mu vetar u ledja jer konstantno u fazi preispitivanja sebe i svojih ogranicenja. Budite mu podrška na putu ka ostvarenju njegovih snova, šarmantno mu servirajte sebe i vašu vezu na originalan, maštovit način i pustite ga da se osloni na vas. Negovanje sopstvenih ideala i vera u njih je u biti svakog muškarca Ribe, budite mu neograničena podrška kada mu raspoloženje sklizne sa puta i strovali se u depresiju i usamljenost.

🔮
POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE