Kako će julski retrogradni Merkur uticati na tvoj znak

 

Ćao Tarot bebice! Za nekoliko dana Merkur kreće retrogradnim hodom što je javnosti već ulilo masovnu histeriju i strah. Merkur kao planeta komunikacija, trgovine i inteligencije zna da donese totalnu pobunu kad se nađe u retrogradnom stanju. Zbog toga što se događa u sezoni višestrukih pomračenja, ovaj retrogradni Merkur udara sa posebnom jačinom. To nije razlog da se još više brinemo, već samo poziv da se psihički (i fizički) pripremimo na izazovan period.

Tokom rx Merkura i najveće društvene mreže (sredstva za komunikaciju) padaju. Kako onda mi mali smrtnici da se zaštitimo nepogodnih uticaja? TarotBejb RX Mercury magična sveća je isprobani favorit mnogih devojaka. Sadrži kombinacije kristala (Sodalit, Gorski kristal, Mlečni Kvarc, Tigrovo oko, Magnezit, Ametist. Zeleni Aventurin, Lapis Lazuli), boja i eteričnih ulja za rituale koji štite od negativnih uticaja rx Merkura.

PREPORUČUJEMO RX MERCURY SVEĆU

U nastavku pročitajte kako će julski rx Merkur uticati na vaš znak:

OVAN

Važna lekcija tokom sledećeg rx Merkura za Ovnove jeste da nauče da razlikuju pravu inspiraciju od obične impulsivnosti. Najbolje je da nove poslovne poduhvate odložite dok vam ne bude jasno da li je u pitanju prvo ili drugo. Pazite na kakve projekte trošite energiju da biste osigurali dugoročne rezultate. Ovnovi će se tokom jula boriti sa povišenom anksioznošću. Smanjite nerealna očekivanja (od sebe) i sve će ići mnogo lakše. Kada se opustite, rezultati će početi da se manifestuju.

BIK

Bikovi su srećnici Zodijaka kada je ovaj rx Merkur u pitanju. Oni slabije osećaju negativne efekte i dobijaju šansu da se posvete sebi i najbližima. Iako se neće osećati loše, jako je vaćno da obrate posebnu pažnju na aspekt komunikacije. Posebno u poslovnom smislu – ugovori, intervjui, vize i ostali papiri moraju biti tri puta dobro ispitani pre potpisivanja. Najbolje je da se ne obavezujete na stvari za koje niste mega sigurni da će vas držati i kada Merkur krene direktnim hodom.

BLIZANCI

Za Blizance dolazi vreme da se uozbilje i posvete više poslu, a manje partijanju. Rx Merkur je tu da vas podseti da je vaša sezona zezanja prošla, dragi Blizanci. Vreme je da se vratite u stvaran svet. Ukoliko se budete mnogo opirali Merkur vas neće poštedeti. Blizancima će ovaj rx Merkur biti neprijatan. Osim neprijanosti ne postoji mnogo razloga za uzbunu ukoliko se na odgovoran način posvetite poslu.

RAK

Srećan solarni povratak dragi Račići! Tokom sezone vodenih Rakova Merkur kreće unazad u sazvežđu istog znaka. Tek 11. avgusta Merkur ulazi u znak Lava. Ovaj rx Merkur Rakovima donosi karmu. Da li je dobra ili loša to zavisi samo od vas samih. U svakom slučaju, Rakovi će biti prinuđeni da izađu iz svoje zone komfora da bi dobili nove blagoslove. Najbolji način da to postignu jeste da odvoje dosta vremena za self care rituale.

LAV

Lavovi ovaj rx Merkur osećaju posebnim intenzitetom. Očekivani su iznenadni naleti energije. Pred Lavovima stoji težak zadatak togom ovog perioda – da skinu staru i obuku novu kožu. Da se otarase paterna koji im više ne koriste i usvoje nove. Takođe moraju da se pomire sa činjenicama koje ne mogu promeniti. Tanka je granica između izolacije i zdravog vremena za samoću. Prepoznajte je na vreme dragi Lavići.

DEVICA

Ovaj retrogradni merkur će vas naterati da ne shvatate stvari previše ozbiljno. Milom ili silom? To je već na vama, drage Device. Pred vama stoji izazovan period. Najveća greška leži u preteranom razmišljanju i nepotrebnom analiziranju informacija. Nemojte se opterećivati stvarim akoje nisu vaša odgovornost. Probajte da prioretizujte odmor i relaksaciju. Dozvolite da se stvari odvijaju prirodnim tokom.

VAGA

Vagama neće faliti inspiracije i kreativnosti. Samo je važno na koji način će je usmeriti. Produktiovnost se u periodu retrogradnog Merkura vrlo lako pretvara u prokrastinaciju. Jedno je želeti, a drugo raditi. Fokusiraj se na ovo drugo, draga Vagice. Posveti se razvoju profesionalnih veština bez potrebe da se bilo kome dokazuješ.

ŠKORPIJA

Kada lične planete poput Merkura ili Venere idu retrogradno, to Škorpijama otvara vrata da svoj bol i izvor nezadovoljstva transformišu u snagu i izvor moći. Ovaj retrogradni Merkur će od svih znakova Zodijaka najjače pogoditi Škorpije. Ovo ne treba da vas plaši, drage Škorpijice, već samo pripremi na borbu. Vaš znak je majstor transformacije i regeneracije. Umesto opiranja, prihvatite velike promene koje rx Merkur zahteva. Nećete više moći da ignorišete projekte i odgovornosti koje ste zapostavljali u prošlosti.

PREPORUČUJEMO BABY WITCH PAKET

STRELAC

Rx Merkur neće biti toliko oštar prema snalažljivim Strelčevima. Najvaćnija lekcija u ovom periodu jeste da se odreknu stvari koje više ne služe svrsi. Strelčevi će imati intenzivne nalete intuicije u ovom periodu i jako je vaćno da joj se posvete na pravi način. Izolujte spoljašnje uticaje i verujte sami sebi, dragi Strelčevi. Ne morate otkazivati letovanja samo zato što je rx Merkur poznat po tome što sjebava putovanja. Samo budite jako pažljivi da ne bi došlo do nepotrebnih komplikacija.

JARAC

Neprijatne igre moći obeležavaju period retrogradnog Merkura za Jarčeve. Pred vama je težak period, dragi Jarčevi, jer ćete morati da se oprostite od nekih čvrstih uverenja. Ovaj znak je poznat po tome što voli stabilnost i tradiciju, ali ponekad je neophodno uzdrmati postojane strukture radi napretka. Ovo je vreme da vežbate veru u sebe i strpljenje. Ukoliko se ne kontrolišete Merkur će doneti legalne probleme, skandale, a potencijalno i raskide. Pažljivo Jarčevi!

VODOLIJA

Julski retrogradni Merkur će pogoditi Vodolije tamo gde najmanje očekuju  u svakodnevnicu. Od svakodnevnih poslova, do međuljudskih odnosa. Pazite na način komunikacije drage Vodolijice, jer tu preti najveća opasnost. Ne preterujte u pričanju, zadržite neke stvari i za sebe. Poseban savet za Vodolije u trajanju rx Merkura jeste da stvari ne shvataju previše lično, da se posvete sebi i pronađu mir u stvarima koje im daju spokoj.

RIBE

Ribe će u narednoj sezoni retrogradnog Merkura imati ozbiljnije probleme. Pitanja sigurnosti, vere u sebe i svoja postignuća se ne mogu ignorisati. Pazite na mentalno zdravlje, drage Ribice. Najvažniji savet za Ribe jeste da ne provode previše vremena u svojoj glavi. Izađite među ljude i u stvaran svet. Ne hranite samokritičnost i negativne misli jer će vas u tom slučaju obuzeti u potpunosti.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
ZNAKOVI EZOTERIJE I MAGIJE U NATALNOJ KARTI
ŠTA SU SIGILI I KAKO SE KORISTE U MAGIJI?
10 ZNAKOVA DA SI VEŠTICA