Horoskopski znakovi i njihove Tarot karte

 

Ćao Tarot bebice! Danas ću vam pričati malo o povezanosti astrologije i Tarota. Svaki horoskopski znak ima svoju Tarot kartu iz velike arkane. Sad ćete saznati koja vama pripada i šta to znači.

OVAN – CAR

Car je karta koja pripada Ovnovima. Car pre svega predstavlja lojalnost. Osoba sa kartom Cara je verna svojim prijateljima i ne podnosi izdajice. Karta Car znači da ste vi uvek tu za ljude koji su vam bliski. Car je takođe karta plemstva, što znači da uživate veliki autoritet i da možete da ga koristite kako biste pomogli sebi i drugima da ostvare sve ciljeve.

BIK – PRVOSVEŠTENIK

Prvosveštenik je karta koja pripada Bikovima. Ovu kartu predstavlja potraga i želja za znanjem. Prvosveštenik je karta koja označava osobu koja se bori za istinu. Vi ste osoba od poverenja. Imate čvrst set vrednosti i teško vas je pokolebati. U stanju ste da zagrebete ispod površine i otkrijete važne životne lekcije.

BLIZANCI – LJUBAVNICI

Ljubavnici su karta povezana sa Blizancima. Ljubavnici predstvaljaju dve suprotne, ali komplementarne sile, kao što su Jing i Jang. Ova karta odlično oslikava vašu dualnu prirodu. Ljubavnici ukazuju i na izbore sa kojima se morate susresti i upozoravaju da nije svaki ispravan.

RAK – KOČIJA

Kočija je karta koja pripada Rakovima i ona označava ljubav prema slobodi i želju da preuzmu kontrolu nad sopstvenim životom. Kočija predstavlja osobu koja ima kontrolu i čvrsto drži konce sudbine u svojim rukama. Iako Rakovi teže sigurnosti, oni takođe žele slobodu i sopstveni prostor, što je savršeno oslikano u karti Kočije.

PREPORUČUJEMO BABY WITCH PAKET

LAV – SNAGA

Snaga je karta Lavova. Ona ne predstavlja samo čistu fizičku snagu, već i onu mnogo važniju – psihičku snagu. Ova karta je ilustracija vaših spritualnih, mentalnih i unutrašnjih moći. Poput Lava, imate mnogo hrabrosti i snage da stvari izgurate do kraja i prevaziđete sve poteškoće u životu.

DEVICA – PUSTINJAK

Pustinjak je karta koja pripada Vagama i ona predstvalja potrebu da se istraži sopstvena ličnost. Pustinjak je osoba koja je upoznala spoljašnji svet i sada je spremna da zaista upozna sebe. Ova karta govori o spiritualnim ljudima koji u životu traže dublji smisao i značenje.

VAGA – PRAVDA

Pravda je karta koja pripada Vagama. Ona označava osobe koje su u stanju da svoja osećanja i emocije ostave po strani da bi bili fer i da bi doneli ispravne i racionalne odluke. Čak i u najvećem emotivnom rastrojstvu vi nalazite način da budete korektni prema sebi i drugima.

ŠKORPIJA – SMRT

Smrt je karta koja pripada Škorpijama. Ova karta označava kontinuiranu promenu. To znači da je vaš život niz velikih transformacija i da ste uvek spremni na nove početke i izazove. Vi ste osoba koju ne drži mesto i drugima delujete misteriozno. Kada prevaziđete jedan izazov odmah nađete novi. Vas ništa ne može zaustaviti.

PREPORUČUJEMO TAROT KARTE

STRELAC – UMERENOST

Umerenost je karta koja pripada Strelčevima. Umerenost je karta koja označava strpljive osobe i odlične medijatore. Vi ste u stanju da svojom pojavom unesete mir u svaku društvenu situaciju i da pomirite i najveće neprijatelje. Umerenost označava i sposobnost balansiranja u životu što znači da ne postoji izazov za koji niste spremni.

JARAC – ĐAVO

Đavo je karta koja pripada Jarčevima. Jarčevi sa svojim rogovima neodoljivo podsećaju na Đavolćiće, ali ova karta ne govori o vašoj vragolastoj prirodi. Da biste napravili značajan progres potrebno je da se prvo suočite sa svojom mračnom stranom. Kada to uradite ništa vas ne može sprečiti na putu do uspeha.

VODOLIJA – ZVEZDA

Zvezda je karta koja pripada Vodolijama. Ova karta predstavlja osobu koja je uvek optimistična, koja nikad ne gubi nadu i uvek inspiriše ljude oko sebe. Vi ste mnogima zvezda vodilja, bez čijeg sjaja bi izgubili put u mraku. Zvezda označava jako spiritualnu osobu koja najbolje radi u naletima inspiracije.

RIBE – MESEC

Mesec je karta koja pripada Ribama. Mesec je biće čije se raspoloženje stalno menja. Ova karta predstavlja misteriozne osobe, koje na prvi pogled mogu delovati pomalo hladno. Vi se u potpunosti otkrivate tek kada se neko pored vas zadrži dovoljno dugo. Mesec kontroliše emocije i to je vaša jača strana čim upoznate sebe i nađete unutrašnji mir.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
HOROSKOPSKI ZNAKOVI I NJIHOVE TAROT KARTE
MAGIJSKI PEČATI ZA PRIZIVANJE I KONTROLU DEMONA
ZNAKOVI ZODIJAKA KOJI IMAJU NAJJAČE MAGIJSKE SPOSOBNOSTI
SEX MAGIJA 101: OD OSNOVA DO RITUALA