Godišnji Tarot

 

Ćao Tarot bebice! Bliži se kraj godine što znači da je savršeno vreme da se radi godišnji Tarot. Ovo je usluga koju sam testirala još prošle godine i dugo čekala da vam predstavim. Godišnji Tarot je posebno otvaranje sa 13 karata – dvanaest karata koje se odnose na svaki mesec u godini i jedna karta koja predstavlja centralnu temu vaše 2019. godine. Ovo otvaranje nije vremenski ograničeno – može da traje koliko god je potrebno.

Uz zakazivanje godišnjeg Tarota dobijate i tri pojedinačna pitanja koja možete postaviti nakon što vam pogledam prognozu za 2019. godinu. Vaše otvaranje godišnjeg Tarota se fotografiše i dobijate tu fotku uz podsetnike da imate tokom cele godine. Cena ove usluge je 5000 dinara.

Godišnji Tarot se radi tokom celog novembra i decembra, samo treba da imate na umu da ja prvu polovinu decembra neću raditi jer putujem. Ako želite godišnji Tarot najbolje je da zakažete što pre. Čitanje se obavlja kod mene (na Vračaru) sredom i četvrtkom ili kod vas bilo koji drugi dan u nedelji. Moguće je godišnji Tarot uraditi i preko telefona ukoliko ne postoji način da se to obavi uživo. Zakazuje se preko mejla ili poruka na Instagramu.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
RITUAL ZA PUN MESEC
10 APLIKACIJA ZA MODERNE VEŠTICE
LJUBAVNI RITUAL: DA TE SANJA