KOJU KNJIGU ZA MAGIJU MOŽEŠ DA MI PREPORUČIŠ?

S obzirom da ovo pitanje dobijam jako često odlučila sam da napišem knjigu za početnike u magiji.

 

Zove se Vodič za moderne veštice i može da se naruči gde god da se nalazite u Srbiji.

 

Na srpskom jeziku nisam uspela da pronađem adekvatnu knjigu koja bi bila savremena sinteza magijske prakse za žene i zato sam napravila moju. U knjizi su pokrivene sve osnove magije (definicija magije, veštice, uvod u tarot, astrologiju, magija sveća, Meseca, boja, kristala, biljaka, sigila, seks magija, telesna magija, božanstva, neuspeh u magiji, veštičji praznici, praktični saveti za veštice i 50 originalnih rituala).

 

Vodič Za Veštice predstavlja intersekciju moje spiritualne, seksualne i feminističke prakse. Moj pristup magiji je savremen i lišen tabu tema.

 

 

TREBA MI RITUAL, DA LI MOŽEŠ DA MI POMOGNEŠ?

Ako želiš ritual prvo pogledaj sve objave na blogu gde ima više besplatnih. Takom godina smo objavili veliki broj ljubavnih, poslovnih i spiritualnih rituala za bebe veštice. Takođe možeš da kupiš magičnu ritualnu sveću koja ima sve potrebne sastojke i detaljno uputstvo. I na kraju možeš da naručiš moju knjigu koja ima 50 detaljno objašnjenih rituala za sve potrebe.

 

DA LI SAM PREVIŠE MLADA DA SE BAVIM MAGIJOM?

Magija nije kao glasanje ili alkohol da postoji zakonski određeno doba kada je dozvoljeno početi. Ali veštičja praksa zahteva veliku dozu zrelosti i opreznosti kako biste se uspešno bavile magijom. Zbog toga ne postoji precizno određeno straosno doba za pravi početak prakse. Nekim ženama magija dolazi prirodno još u ranom detinjstvu, dok neke druge tek u četrdesetim počinju da osluškuju svoju intuiciji.

 

Nikad nije prerano, ali ni prekasno.

 

DA LI SU TAROT KARTE I RITUALI OPASNI?

Tarot karte same po sebi nisu opasne. Ukoliko ih koristite na pogrešan način i zloupotrebljavate mogu se okrenuti protiv vas. Pravilnom upotrebom i redovnim energetskim čiščenjem špila nema rizika.

 

Zloupotreba karata podrazumeva prečesto koriščenje (radite velika otvaranja,a da niste poslušali prethodne savete koje su vam karte dale). Postavljanje istog pitanja više puta zaredom je takođe zloupotreba.

 

Rituali mogu biti opasni kada pokušavate da se igrate sa moćnom negativnom magijom. Kletve i prizivanje demona definitivno nije bezbedno i ne savetujemo da pokušavate bez ozbiljne i dugotrajne pripreme.

 

GDE KUPUJEŠ TAROT KARTE?

U svakodnevnoj praksi koristim standardne (Rider-Waite) tarot karte koje možete nabaviti preko Tarot Bejb shopa. Taj špil može da se kupi bez knjige. Preporučujem Rider-Waite špil jer je to klasičan dizajn tarota kojim se najlakše uče značenja. Ja te karte koristim u radu sa kljentima. Posebno dizajnirane tarot karte možete naći po raznim knjižarama i New age radnjama.

 

 

 

 

 

POSTAVI PITANJE