Srbija:

Sve poručene proizvode šaljemo u roku od sedam radnih dana, osim ako nije drugačije naznačeno. Bićete obavešteni e-mailom kada vaša porudžbina bude primljena. Dostavu vršimo posredstvom kurirske službe PostExpress na celoj teritoriji Srbije, standardnom uslugom “danas za sutra do 19h”.

 

Troškovi dostave za porudžbine su naznačeni na stranicama svih artikla. Važeći cenovnik PostExpress kurirske službe pogledajte ovde.

 

Ako imate posebne zahteve vezane za uručenje pošiljke, molimo vas da ih napomenete prilikom poručivanja. Tarot Bejb će ove zahteve proslediti kurirskoj službi, ali ne može da garantuje da će ovi zahtevi biti ispunjeni.

 

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku, i Tarot Bejb je oslobođa odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja nastala u transportu. Molimo vas da sva pitanja i primedbe vezane za isporuku uputite direktno kurirskoj službi PostExpress.

 

Međunarodna dostava:

Da biste poručili proizvode izvan teritorije Srbije neophodno je unapred uplatiti punu cenu narudžbine plus 15€ za nadoknadu međunarodne dostave na PayPal tarotbejb@gmail.com. Kada uplata legne Tarot Bejb isporučuje naručene proizvode.

 

Tarot Bejb vrši dostavu izvan Srbije posredstvom poštanske službe za međunarodnu dostavu pošiljaka. Sve poručene proizvode šaljemo u roku od sedam radnih dana, sem ako nije drugačije naznačeno. Isporuka se vrši u roku od 10 radnih dana od dana slanja pošiljke za teritoriju Evrope, ili 15-20 radnih dana za ostale delove sveta.

 

Tarot Bejb nije odgovoran za dažbine koje mogu nastati kao posledica carinskih propisa u zemlji destinacije. Molimo vas da proverite carinske propise u državi u kojoj primate pošiljku pre porudžbine.

 

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku, i Tarot Bejb je oslobođa odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja pošiljki nastala u transportu.