Demoni za prizivanje ljubavi

 

Ko ima sreće u magiji ima i u ljubavi. U učenju magije su me uvek privlačili elementi rituala, ceremonije, zigila, a najviše od svega su me privlačili demoni koji su u stanju da ispune sve naše želje ako ih prizovemo na pravi način. Ovde su izdvojeni najmoćniji demoni koji vam mogu pomoći da vaše ljubavne želje pretvorite u relnost. Ovi demoni su svi u stanju da prizovu ljubav, ali se dosta razlikuju u ostalim aspektima i definitivno nisu svi za početnike.

Prizivanje demona nikada ne treba da se shvata olako. Ovo su i dalje pravi demoni, a sa njima nema zajebavanja. Čak i samim izgovaranjem imena možete prizvati njihove demonske sile. Ukoliko niste spremni da prizovete nekog demona, nemojte nikada naglas izgovarati njegovo ime.

SITRI

Druga imena: Bitru, Sytry

Planeta: Saturn

Metal: olovo

Element: zemlja

Boja sveće: crvena

Tarot karta: Sedam pentakla

Demon Sitri je najači sredinom maja i priziva se tokom dana. Sitri je veliki princ koji se javlja u liku mlade osobe, devojke ili lika. Majstor je čaranja, magije i egzorcizma. Ljudima daje moć u ritualima ljubavne magije, koja je njegova specijalnost. On može svakog muškarca i ženu da natera da se zaljubi, ali na bizaran način. Pre bi se moglo reći da on lude tera na požudu za koju veruju da je ljubav. Ovo je jedan od mračnijih demona i amaterima i početnicima se nikako ne savetuje da ga prizivaju.

PREPORUČUJEMO TAROT KARTE

BELETH

Druga imena: Byleth, Elyth

Planeta: Merkur (Sunce)

Metal: živa (zlato)

Element: vazduh (vatra)

Boja sveće: crvena

Tarot Karta: Osam Mačeva

Demon Beleth je najjači krajem maja. Ovaj demon se priziva tokom dana. Beleth ne treba da prizivaju neiskusni jer je ovo jako moćan demon i može biti opasan, ali je svakako bezbednije prizvati ga nego Sitria koji je mnogo mračniji i opasniji. On može proizvesti ljubav među ljudima, ali istovremeno je biće prisilne ljubavi koja je posesivna. Ja lično ne bih prizivala Beletha, on mi je nekako za očajnike koji nemaju nijedan drugi izbor. On kontroliše i uzrokuje ljubav. ALi, on je ljubavni okov, sila koja spaja i to je sila bez slobodne volje. Da li vas Beleth podseća na neke parove koje znate?

ZEPAR

Planeta: Venera

Metal: bakar

Element: vazduh

Boja sveće: crna

Tarot karta: Devet mačeva

Demon Zepar je najjači početkom juna. Ovo je demon koji se priziva tokom dana. Javlja se u crvenom plaštu i oklopu. Izaziva da žena voli muškarca, donosi ljubav među polovima, ali takođe i neplodnost. Njega uglavnom muškarci prizivaju da bi naveli žene da se zaljube u njih. Upravlja sa 26 legija. Nije mnogo informacija poznato o ovom demonu, osim da može i da promeni oblik čoveka, na zahtev onoga ko priziva, ali i samostalo.

GAAP

Druga imena: Tap, Goap

Planeta: Saturn

Metal: olovo

Element: zemlja

Boja sveće: crna

Tarot karta: Devet pentakla

Ovo je demon sa kojim ja imam posebnu vezu i trudim se da ga manifestujem kada god osetim da moje magijske moći jačaju. Toliko mi je gotivan da sam istetovirala njegov zigil na dlanu da bismo uvek bili zajedno. Na njega više ne gledam kao na neku silu koju moram da umoljavam već kao ortaka. 

Demon Gaap je najjači početkom septembra (uskoro!) i priziva se preko dana. On je veliki predsednik i moćni princ. Gaap najviše služi ženama. Ja ga ljudima opisujem kao feminističkog demona. On pomaže ženama sa zdravljem i u ljubavi. Može muškarce da učini glupima. Takođe pomaže ženama da lakše nađu ljubav, ali i ih zauzvrat može učiniti neplodnim. Vrlo dvojno biće koje upravlja sa 66 legija.

Ako vam je nekada potrebna pomoć oko prizivanja ovog demona možete me kontaktirati na tarotbejb@gmail.com

SALLOS

Druga imena: Saleos, Zaleos

Planeta: Mesec

Metal: srebro

Element: voda

Boja sveće: crvena

Tarot karta: Dva pehara

Demon Sallos je najjači sredinom juna do kraja juna. Ovaj demon se priziva tokom dana. Javlja se u liku velikog vojnika koji jaše na krokodilu. Njegovo područje je izazivanje ljubavi i vezivanje. Upravlja sa 30 legija. Sallos je jedan od najprijatnijih i najljubaznijih demona, strava je za početnike. On ohrabruje ljubav, požudu, zadovoljstvo, ali i vernost među ljudima. Svako ko ga priziva treba da koristi crvene sveće i nosi srebrni prsten. 

PREPORUČUJEMO VODIČ ZA VEŠTICE

ASMODAY

Druga imena: Asmodeus,

Planeta: Neptun

Metal: bakar kada se pretvori u plavo

Element: voda

Boja sveće: crna ili plava

Tarot karta: Osam pentakla

Asmoday je najjači krajem avgusta i početkom septembra. Priziva se tokom dana. On vlada nad mnogim područjima užitka pa je zato na listi ljubavnih demona, iako ne čini da se neko bukvalno zaljubi u vas. On daje sposobnost čitanja misli, daje nevidljivost, i raskida brakove/veze. Jasno vam je kako to može biti neodoljiva moć ako ste zaljubljeni u zauzetu osobu. Asmodeus ima ljudsku majku a njegov otac je Božanstvo. Asmodeus je jako gotivan i čil demon, Ne morate biti previše iskusni u magiji da bi ga prizvali.

FURFUR

Druga imena: Tap, Goap

Planeta: Saturn

Metal: olovo

Element: zemlja

Boja sveće: crna

Tarot karta: Devet pentakla

Demon Furfur je najjači od početka do sredine septembra. Priziva se preko dana. Javlja se u liku letećeg jelena ili kao lepa žena u ljudskom liku. Ona stvara ljubav između muškarca i žene, ali takođe podiže oluje, munje i vetrove. Ona se prvenstveno bavi pitanjima ljubavi i rata. Ponekad je teško odvojiti ta dva. Ljubav koju Furfur stvara i daruje je prisilna, tako da ne bih savetovala prizivanja osim ako ste očajni. Upravlja sa 26 legija. Najbolje je prizivati napolju u prirodi.

GREMORY

Druga imena: Gamori, Gomory

Planeta: Saturn

Metal: olovo

Element: zemlja

Boja sveće: narandžasta

Tarot karta: Dva pentakla

Demon Gremory je najjači krajem decembra. Priziva se noću. Ovaj demon se pojavljuje u formi žene. Ako je Gap demon za žene, onda je Gremory njegov pandan za muškarce. Čini da tipa žene vole i donosi ljubav muškarcima. Razotrkiva prošlost, sadašnjost i budućnost i otrkiva skrivena blaga. Upravlja sa 26 legija.

DANTALION

Planeta: Mars

Metal: gvožđe

Element: voda

Boja sveće: ljubičasta

Tarot karta: deset pehara

Demon Dantalion je najjači sredinom marta. Ovo je noćni demon i vlada nad 36 legija. Javlja se u svim ljudskim licima i drži knjigu u desnoj ruci. Može prouzrokovati halucinacije. Otkriva najdublje misli i želje, i utiče na umove drugih bez njihovog znanja. Poznaje sve ljudske misli i može ih promeniti po volji. Stvara ljubav između muškarca i žene.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
MAGIJSKI PEČATI ZA PRIZIVANJE I KONTROLU DEMONA
ZNAKOVI ZODIJAKA KOJI IMAJU NAJJAČE MAGIJSKE SPOSOBNOSTI
SEX MAGIJA 101: OD OSNOVA DO RITUALA