Demoni koji se najlakše prizivaju

 

Ćao Tarot bebice! U jednom od prošlih tekstova sam pisala o demonima koji se prizivaju za ljubav. Kao što su svi ljudi različiti, tako nisu ni svi demoni isti. Postoje oni gotivni, ali i oni koji će vam verovatno zagorčati život ako se usudite da ih prizovete. Ovo je lista demona od kojih treba početi ako ste amateri u magiji. Ovi demoni su prijatni i jednostavno ih je prizvati i kontolisati u odnosu na neke mračnije i mnogo opasnije.

Ipak, prizivanje demona nikada ne treba da se shvata olako. Ne postoji potpuno bezbedan demon – svakim prizivanjem preuzimate određen rizik. Ovo su i dalje pravi demoni, a sa njima nema šale. Čak i samim izgovaranjem imena možete prizvati njihove demonske sile. Ukoliko niste spremni da prizovete nekog demona, nemojte nikada naglas izgovarati njegovo ime. Uputstva za zaštitu od demona možete pročitati ovde.

SALLOS

Druga imena: Saleos, Zaleos

Planeta: Mesec

Metal: srebro

Element: voda

Boja sveće: crvena

Tarot karta: dva pehara

Želite da ojačate strast i vernost u vašoj vezi? Demon Sallos je najjači sredinom juna do kraja juna. On je dnevni demon što znači da se priziva tokom dana. Javlja se u liku velikog vojnika koji jaše na krokodilu. Njegovo područje je izazivanje ljubavi i vezivanje. Upravlja sa 30 legija. Sallos je jedan od najprijatnijih i najljubaznijih demona. On ohrabruje ljubav, požudu, zadovoljstvo, ali i vernost među ljudima. Svako ko ga priziva treba da koristi crvene sveće i nosi srebrni prsten.

PREPORUČUJEMO TAROT KARTE

BUNE

Druga imena: Buné, Bim

Planeta: Sunce

Metal: zlato

Element: vatra

Boja sveće: narandžasta

Tarot karta: pet štapova

Ko još ne sanja o lakom sticanju bogatsva? Bune je snažna i moćna vojvodkinja koja može ostvariti sve vase finansijke snove. Najjača je krajem jula, a priziva se tokom dana. Javlja se u liku zmaja sa tri glave, jedna je pseća, druga poput Grifona i treća ljudska. Ima veze sa smrću i pogrebnim ceremonijama – ako želite da prizovete Bune najbolje ćete to učiniti na groblju. Upravlja sa 30 legija i važi za jednog od demona koji su prijateljski nastorijeni prema ljudima. Veruje se da je Bune u drevnom Egiptu pomogla faraonima da steknu bogatstvo i mudrost pomoću kojih su izgradili čitavu civilizaciju. Treba da nosite nakit od zlata ako je prizivate.

PREPORUČUJEMO SUPREME WITCH PAKET

VASSAGO

Druga imena: Buné, Bim

Planeta: Sunce

Metal: zlato

Element: vatra

Boja sveće: svetlo plava

Tarot karta: tri štapa

Ovaj demon je najjači krajem marta i prvih nekoliko dana aprila. On je dnevni demon što znači da se priziva tokom dana. Vassago je jedan od najprijateljskih Demona. Ali on nije samo prijatan, već može biti i jako koristan. On otkriva prošlost, sadašnjost i budućnost i može pronaći bilo šta što je sakriveno, zamenjeno, izgubljeno ili ukradeno. Vassago je često nevidljivi duhovni vodič veštica i okultista. Ona vam može dati moći vidovnjaka. Njegov pravioblik nije poznat jer je sposoban da ga menja po želji, često zna da se pojavi u obliku drugog demona (osebno Agaresa), ali je uvek spreman da pomogne onome ko ga prizove sa poštovanjem.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
ŠTA O VAMA GOVORI DAN NA KOJI STE ROĐENI
SEKS MAGIJA: SKRIVENI FETIŠI NA OSNOVU NATALNE LILIT
5 NAČINA DA KORISTITE TAROT KARTE AKO NE ZNATE DA TUMAČITE