Bela magija za crna vremena

 

Ćao Tarot bebice! Danas ću vam napisati nekoliko jednostavnih načina da pomoću magije oterate negativnost, prizovete dobre vesti, pozitivno raspoloženje i postignete životnu ravnotežu. Stres i opterećenja su sastavni deo života savremene žene, ali ne moramo se nepotrebno mučiti kada postoje laka rešenja. Danas otkrivam kako se pomoću magije priziva sreća, prosperitet i moć kroz energetsko čišćenje, kristale i tarot karte u svakodnevnom životu. Ne morate biti profi jer su u pitanju jednostavni rituali i magični saveti za totalne početnike.

1. MALO KRISTALA ZA MNOGO SREĆE

Poludrago kamenje ima posebnu moć koja leži u njihovoj lepoti i magiji. Kristali su viševekovni, a ponekad i višemilenijumski proizvod majke prirode. U njima je sadržana drevna mudrost zemlje i baš zbog toga kristali imaju moć da utiču na naše vibracije i raspoloženje. Svaki poludragi kamen ima određenu primenu, od Gorskog kristala koji se koristi za pročiščenje tela i duha, preko Roze Kvarca za ljubav, do Crnog Turmalna za zaštitu od crne magije.

Drago i poludrago kamenje (kristali, minerali, dijamanti, safiri i rubini) oduvek su bili simbol moći i svaki od njih je imao svoje sveto značenje. Još od drevnih civilizacija, preko egipatske i grčko-rimske kulture, Asteka i Maja, pa sve do danas. Ukratko ću navesti nekoliko glavnih kristala koje možete koristiti kao amajlije za svakodnevni boljitak:

Zeleni Aventurin: Kamen za sreću

Jedan od najboljih kritala za početnike i iskusne veštice. Zeleni Aventurin je kamen sreće koja dolazi iznutra ka spolja. Ovaj kristal priziva dobre vesti i olakšava sve poslovne poduhvate. Donosi sreću na materijalnom i finansijskom planu. Uvek treba držati jedan mali Zeleni Aventurin u džepu kako bi nas sreća pratila gde god da krenemo.

Ametist: Kamen za intuiciju i zaštitu

Ametist je prelepi ljubičasti poludragi kamen intuicije i duševnog mira. Uklanja napetost i poboljšava raspoloženje kod nervoznih i osoba. Podstiče dobar san i omogućava proročanske snove kada se drži ispod jastuka. Otvara treće oko. Ametist je tonik za dušu. Unosi duboki mir, zato ga treba povremeno držati u ruci ili tokom kupanja.

Lapis Lazuli: Kamen za spiritualnost

Proširuje svest i olakšava astralnu projekciju i lucidne snove. Kraljevski i redak kamen, Lapis Lazuli ima jake treptaje koji, kad se kamen stavi na treće oko proširuje svest. Nebeski kamen koji ljudima donosi mir, mudrost i ljubav. Zbog njegove kraljevske plave boje prošarane zlatnim mrljama je uvek bio smatran plemićkim poludragim kamenom.

Roze Kvarc: Kamen za ljubav

Kamen srca i univerzalne ljubavi. Roze Kvarc je Venerin kamen. Simbol nežne ljubavi, olakšava emotivne probleme i leči slomljeno srce. Budi životnu radost, podstiče na vernost i ljubav, jača smisao za lepotu. Jedan od najpopularnijih kristala sa jakim razlogom.

Tigrovo Oko: Kamen za moć uma

Kamen inteligencije, promišljnosti i mentalne snage. Donosi prosperitet i na materijalnom planu. Tigrovo Oko sija kao zlato i pruža nam uvide kako da postignemo sve ciljeve. Čuva nas od pogrešnih prijatelja i odluka.

PREPORUČUJEMO LOVE SPELL SVEĆU

2. REDOVNO ČIŠĆENJE ZA ZAŠTITU I MIR

Mnogo je lako energetski očistiti prostor. Košta malo, a neizmerno pobojšava raspoloženje, pozitivu i kvalitet života. Prostor se energetski čisti tako što otvorimo prozore i vrata i zapalimo suve biljke ili tamjan. Hodamo kroz prostor i raznosimo dim. Kada prođemo kroz ceo stan gasimo biljke i polako zatvarmo sve. Ne palimo bilo kakve biljke, već one sa magijskim svojstvima za čišćenje, zaštitu i mir. Energetski čistimo da oteramo zlo, probijemo kreativne blokade i da oplemenimo prostor za život. Navešću koje biljke možete paliti za različite potrebe:

Žalfija: zaštita, čišćenje, teranje zla.

Lavanda: mir, intuicija, kreativnost.

Ruzmarin: zaštita, ljubav, manifestacija.

Lovor: duhovnost, vidovitost, snaga.

3. DNEVNI SAVET POMOĆU TAROTA

Tarot je arhaični metod divinacije od kojeg mnogi beže jer zahteva veliki trud i žrtvovanje da bi se savladao. Ali možete koristiti tarot u svakodnevnom životu i da niste iskusni tumač. Jednom dnevno, obično ujutru, treba izvući jednu kartu čije značenje predstavlja temu i savet dana. Karte mešajte dok jedna ne ispadne spontano. To je dnevna karta čije značenje i poruku lako i brzo možete naći na internetu. Ove karte nas usmeravaju i pomažu da se što bolje snađemo u svakodnevnom ludilu.

PREPORUČUJEMO TAROT KARTE

4. TEGLICA VODE DA SAKUPI NEGATIVNOST

Poslednji savet je za osobe koje ne žive same ili često imaju goste. Ako vam ljudi stalno prolaze kroz stan želite da se zaštitite spoljašnjih uticaja koje prenose. Trik sa teglicom vode najviše preporučujem kada imate neka okupljanja u stanu (slava, ćurka, bleja…). Vrlo je prosto, voda je lekovita i sveta materija koju možemo iskoristiti za lečenje, kanalisanje energije i elementalnu magiju. U ovom slučaju potrebno je da samo jednu teglicu napunimo običnom vodom i ostavimo otvorenu u blizini ulaznih vrata. Kako gosti ulaze, sva negativna energija koju donose spolja se usmerava na vodu u tegli. Na kraju večeri kada svi odu je prospite. Tako niz slivnk prosipate sva sranja koja bi se u suprotnom zadržala kod vas.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
KOJI SI TIP VEŠTICE NA OSNOVU VENERINOG ZNAKA?
KAKO DA PLANIRATE VENČANJE POMOĆU ASTROLOGIJE
10 STVARI KOJE SVAKA ISKUSNA VEŠTICA POSEDUJE